FOTO: Z osobního archivu I. Hřebíčkové
Poslední koncert
5. 6. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
5.6.2025 20:50
Mě moc mrzí, že i v takovýchto případech má stát jiné priority. Různá tvrzení o podpoře seniorů jsou pouhé fráze.
Ingrid Hřebíčková
5.6.2025 19:36
Děkuji vám všem za slova pochopení. Paní Miloslavo, uvažujeme o to, že se po prázdninách budeme stýkat. Snad to dobře dopadne.
Ingrid Hřebíčková
5.6.2025 19:36
Děkuji vám všem za slova pochopení. Paní Miloslavo, uvažujeme o to, že se po prázdninách budeme stýkat. Snad to dobře dopadne.
Miloslava Richterová
5.6.2025 12:11
Paní Ingrid, díky, hned bych šla na váš koncert, chodím na koncerty dětí i dospěláků, mám ráda krásnou hudbu i lidovou píseň, jsem ráda, že ji v zuš vždy zařadí. Ale nesmutnila bych, je tady přece možnost scházet se s kolegy a hrát dál :-)
Daniela Lender Chaloupková
5.6.2025 11:19
Čím dál tím víc je všechno "jenom" o penězích ... Na rozumné věci nejsou, na nesmysly se vyhazují ... ach jo ... Moc hezké čtení, ale smutný konec. Je mi to líto :(
Alena Tollarová
5.6.2025 11:15
Už už jsem chtěla začít psát, jak je to pěkné a jak se mi to líbí, když jsem dospěla k poslední větě článku. Ach jo :( :( :(
Jana Šenbergerová
5.6.2025 08:13
Škoda, že hodně dobrých a prospěšných projektů ztroskotá na nedostatku peněz. S některými "božstvy" není radno si zahrávat. Děkuji za článek. Pro vás nepochybně smutná skutečnost. Mne napadá, že je lepší poznat a ztratit, než nepoznat nikdy. Zažitou radost vzít zpět nelze.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci