Sami v Parku Inspirace
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Sami v Parku Inspirace

20. 6. 2025

Píše se rok 2025, je středa dopoledne a venku je krásně. Byla by škoda sedět doma a nevyužít to hezké počasí. Rozhodli jsme se s manželem, že pojedeme někam na výlet. No jo, ale kam?

Vzpomněla jsem si, že jsme s našimi pejsky byli několikrát ve firmě s názvem CS Beton. Firma se nachází ve Velkých Žernosekách, které od nás nejsou až tak daleko. Naposledy jsme tam byli v r. 2022 s naším pejskem Boonečkem, který už není mezi námi. Nicméně, sedět doma by nemělo smysl, a tak jsme se rozhodli, že pojedeme do Velkých Žernosek.

Obec Velké Žernoseky se nachází nedaleko Litoměřic, myslím, že je vás určitě víc, kterým toto jméno něco říká. Cesta byla v pohodě, provoz na silnici naštěstí nebyl nijak velký. Nebe bylo modré a slunce nám hezky hřálo na cestu. Po necelé hodině jsme dorazili na místo. Překvapila nás spousta aut na parkovišti, ale pak nám došlo, že jsou to auta zaměstnanců. V pohodě jsme také zaparkovali a vydali jsme se na výlet krásnou přírodou. 

Za těch pár let, kdy jsme tu byli naposledy, se leccos změnilo. Zahrada byla pojmenována na PARK INSPIRACE, všude krásná zeleň, spousta květin a hlavně klid. Když jsme přišli, byla tam třída dětí s doprovodem, ale zanedlouho někam všichni odešli a my jsme celý park měli v podstatě pro sebe. Slunce krásně hřálo, na nebi se sice kupily mraky, které sem tam vypadaly spíš na bouřku, ale naštěstí se umoudřily a jen si tak pluly po nebi. Prožili jsme  pohodové dopoledne, není nad to, když máte něco tak krásného v podstatě sami pro sebe. 

Cestou domů jsme se zastavili ještě v Libochovanech, prošli jsme se kolem Labe a zavzpomínali jsme na plavbu Portou Bohemicou s dalšími íčkařkami, na to se nezapomene. Přeji všem pohodu a radost ze života. Pokud budete míc cestu kolem Parku INSPIRACE, zastave se tam, stojí to za to. Přeji všem léto plné pohody, radosti a objevování nových věcí.

fotografování Jarní soutěž 2025 Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Děkuji za vaše slova chvály, vždycky mě to povzbudí psát a fotit. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavý park inspirace a pěkné fotky.
Věra Ježková
Naďo, tvé výlety a procházky mám ráda. Nejen proto, že jsou z kraje, který jsem díky Jendovi poznala.
Daniela Lender Chaloupková
Díky za dobrý tip, moc pěkný článek a ještě lepší fotogalerii. Znovna včera jsem byla v jenom zahradnictví za Telčí :-) Moc se mi také líbilo v Hortiscentru v Kalabousku u Čáslavi (naproti Starklovi).
Soňa Prachfeldová
Velké Žernoseky mám ráda, kolem voda, ale v parku jsem nebyla. Zdalipak jste si Naďo koupili výborné žernosecké vínko?
Anna Potůčková
Tam by se zřejmě také líbilo. Kde je voda, tam to mám ráda.
Alena Velková
Naďo, díky za inspiraci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 25. týden

Jak dobře znáte postavy z knih? Na to odpoví vědomostní kvíz tohoto týdne.