Arytmie
Ilustrace: Pixabay

Arytmie

6. 11. 2025

Mé srdce ve dne i v noci

klopýtá,

klidného rytmu se stále

nechytá.

Jak kůzle pobíhá, vesele

skotačí,

asi by z hrudníku vyběhlo

nejradši.

V ohradě jeho dobře se

necítí,

je omezeno jak skřivánek 

na niti.

Na ně se nehněvám, moc jsem je

honila.

Jen bych ho ještě nerada

ztratila.

❤️

Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Na posílení srdce je prý dobrý česnek, přeji brzké uzdravení.
Daniela Řeřichová
Milá Jano, podepisuji se pod příspěvek Ireny M. :-)
Jitka Caklová
Jani, srdečně Tě zdravím! Moc hezky jsi to dala do veršů. O nic méně musím napsat, že pro mě je Srdce "domečkem" pro Duši. V posledních dvou letech, kdy jsem si namlouvala, že už je vše v pořádku, mě srdíčko vyléčilo z iluze a tím se uzdravilo. Ale že to byly fofry, 182 tepů za minutu. Poprvé to trvalo cca 5 minut, po druhé 8 a potřetí, když už to bylo 10 jsem dostala strach a zavolala si rychlou. V 16:30 mě odvezla na pozorování, ve 21:30 mě s normálním tepem odvezli domů. Za týden mi dali pro kontrolu Holtra, s ním jsem šla odpoledne tancovat a vše bylo v pořádku. V prosinci mám přijít na kontrolu a už vím, že to bude ok. A tak i Tobě přeji brzké uzdravení ♥♥♥ Já vím jsem jiná :-) :-)
Ingrid Hřebíčková
Lépe než Šárka 07:58 bych to nenapsala, souhlasím se všemi příspěvky a jen dodávám, že z celého srdce vám přeji zdraví, zdraví a zase zdraví. Těžko říct, že báseň je krásná. ❤️
Daniela Lender Chaloupková
Paní Jano, obdivuji Váš smysl pro humor :-) Úžasně napsané, Vám osobně přeji opravdu upřímně hodně klidu, pohody, spokojenosti a pevné zdraví :-) Lásku evidentně máte, a to je důležité:-)
Michaela Přibová
Jani, i já držím palce ať se vaše láskyplné srdíčko zklidní. ❤️ :-)
Irena Mertová
Jani, dobře ti rozumím, vydrž, ať se srdíčko zklidní a běží zase spokojeně... hezká básnička. :-)
Iva Bendová
Přeji Ti, Jani, co nejdříve složený hymnus - na Tvého srdce - sinusový rytmus - svírám palce i pěsti - pro Tvé znovu nalezené - zdraví a štěstí ❤ :-)
Blanka Lazarová
Jani, moc hezké. :-) Tak snad se srdíčko po tak pěkném veršování rozhodne a srovná s tebou krok. Moc ti to přeju. :-)
Šárka Bayerová
Jano, těžko napsat "moc pěkné, povedlo se", protože to musí být znepokojivé, vyčerpávající a otravně frustrující. Nezbývá než popřát, abyste už konečně došla do situace, kdy vás už ani nenapadne psát poezii s tímto námětem...;-) Takže přeju přísun zdraví! ♡♡♡♡

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Slavné osobnosti světových dějin. Jak dobře je znáte? To prozradí vědomostní kvíz tohoto týdne.