Ilustrační foto: pixabay.com
20. březen - Světový den štěstí
20. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
20.3.2018 19:59
Potěšilo mě, že můj článek o štěstí nezůstal bez odezvy a překvapilo mě, že na něj kliklo už více čtenářů než na mou první básničku, která byla uveřejněna v březnu 2013. Je vidět, že o štěstí je zájem. Věřím, že každý, kdo o ně jeví zájem, ho také šíří. Děkuji.
Naděžda Špásová
20.3.2018 19:08
Jani, tvoje rady jsou nad zlato. Docela ráda bych se jimi řídila, ale má to několik háčků na mé straně a přes to nejede vlak. Ale chválím snahu. :-)
Marie Novotná
20.3.2018 18:54
Posílám štěstí na všechny strany,země je kulatá,snad se kousek vrátí. :-) Děkuji za zajímavé čtení.
Věra Ježková
20.3.2018 16:20
Jano, moc hezký článek. Jako mladá jsem přečetla spoustu knih přinášejících návody na to, jak být šťastný. Ale moc mi nepomohly. Zvládala jsem je pouze v rovině teoretické. Na sepisování důvodů k radosti jsem nebyla dostatečně důsledná. Naopak jsem se vždy potřebovala vypsat z pocitů a událostí negativních. / Také vám přeji hodně štěstí. :-) „Štěstí je to jediné, co můžeme dávat, aniž bychom to měli.“ Halen
Marie Seitlová
20.3.2018 12:52
Jani děkuji za rady které mi dopomůžou ke štěstí. Asi si začnu zapisovat radosti, někdy si je ani neuvědomujeme. Přeji všem, aby měli tolik štěstí, že by ho mohli i rozdávat, těm co ho nemají. Dík za pozitivní článek.
Dana Puchalská
20.3.2018 10:54
Jo štěstí je hodně vrtkavá věc. A spousta lidí si jej představuje různě. Ani jsem netušila že dneska jeho den. Tak přeji všem, aby ho měli tolik, že ho mohou i rozdávat.
Hana Rypáčková
20.3.2018 10:31
Už mnoho let si píši deník, vypíši se z bolestí i radostí. Všelijaké úvahy a přání. Na tom i na přečtených knihách se ukáže můj život, jak klidně plynul i se zatáčkami a zvraty. Hodně štěstí Jano,nápodobně-
Hana Šimková
20.3.2018 10:28
Štěstí je přece jenom muška zlatá. Donutit ji , aby si na vás sedla je někdy těžké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA