Ilustrační foto: pixabay.com
20. březen - Světový den štěstí
20. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
20.3.2020 16:58
Přestože okolnosti nejsou zrovna příznivé, první jarní den je tu a jaro ani koronavirus nezastaví. Štěstí si určitě dovedeme najít i v těchto vypjatých chvílích, byť by to měly být jen drobnosti. Kdeco už kvete a získali jsme spoustu času na jarní úklid. Nejen v bytě, ale i v sobě. Přeji všem hodně štěstí, ať se nám to podaří.
Lenka Hudečková
23.3.2018 08:35
Hezký svátek Jani :-) Přeji hodně štěstí nejen Tobě, ale všem íčkařům :-)
Marie Doušová
21.3.2018 09:54
Každý den prožijeme trochu štěstí např. jenom tím , že jsme ráno vstali a můžeme prožít zase jeden den našeho života. Jak se říká štěstí je vrtkavé a proto věřme , že i nás potkává . Návod na štěstí ,jak se zdá z článku je velmi jednoduchý ,jen ho používat. Jano dík.
Dagmar Bartušková
21.3.2018 07:30
Jano, o tomto "Dni" slyším prvně. Také Ti přeji plnou náruč štěstí.
Marie Ženatová
21.3.2018 07:02
Zajímavý článek o štěstí jsem si přečetla až dnes, ale i tak za něj moc děkuji... Do svého deníku si zapisuji jak radosti tak i bolesti a moc mi to v mém životě pomáhá...
Zdenka Jírová
20.3.2018 23:34
Nevěděla jsem o Dni štěstí, děkuji za rozšíření mých vědomostí. Napadl mne po přečtení Vašeho článku jeden citát o štěstí:" Lidské štěstí je taková šňůrka , na kterou navlékáme malé korálky, taková malá štěstí - čím jsou drobnější a čím je jich víc, tím je to naše štěstí větší."
Libor Farský
20.3.2018 23:22
Jano, dnes jsi určitě nadzvedla spoustu čtenářů, kteří si běželi vsadit Sportku :)
Lidmila Nejedlá
20.3.2018 22:23
No a já husa jsem si myslela, že štěstí číhá někde za rohem a přitom si ho mohu sama sobě nadělit. Tak díky, Jani.
Jaroslava Handlová
20.3.2018 22:13
Jano, to je milá připomínka, kterou jsi rozdala celou náruč štěstí mezi nás čtenáře. Uvědomuji si, že zrovna dnes jsem štěstí měla a snad jsem ho kousek také přihrála mým blízkým. A to jsem ještě netušila, že zde máme Světový den štěstí!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA