Honzík
3. 5. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
21.7.2014 22:06
Krásně píšeš o Honzikovi. Věřím, že mu to všechno dělá radost a proto mu to vydrží. A puberty se nemusíš bát. Mám tak činorodou dceru, puberta jako by ji obešla, Bohdana nejenže vytváří sama, ale např.keramiku, jeji posledni vášeň, učí v obci ženy i děti v mateřince.
Růžena Antlová
4.5.2013 15:51
Vnouček šikula .My babičky jsme na své vnuky a vnučky náležitě pyšné když jsou k obrazu našemu jak se říká.Tobě to vyšlo a když čtu co ten tvůj toho zvládně tak žasnu.Mám syna narozeného ve znamení Panny jednu dobrou vlastnost tito narození v tomto znamení mají jsou neskutečně pracovití.Přeji vnukovi aby mu všechen elán vydržel jestli bude návrhář nebo hudebník to je jedno hlavně aby vám stále dělal jen a jen samou radost.Jak napsala Jana z vlastní zkušenosti vím že Panny to v životě lehké nemívají .
Olga Štolbová
3.5.2013 14:51
Jíťo,máš obrovské štěstí.Všichni jsou zdraví,jistě babičku
milujou a víc ani nepotřebuješ.Přeju jim i Tobě hlavně zdraví.
Hana Práglová
3.5.2013 13:58
Jituš,jsem ráda,že jsem si mohla přečíst Tvůj velice pěkný příspěvek a kouknout na zajímavé fotky. Jsi skvělá !Ať máš ze svých vnoučat neustálou radost!!! .Díky.
Jana Šenbergerová
3.5.2013 09:37
Jitko, máš šikovného vnuka a on má hodnou babičku. Přeji mu hodně štěstí, protože muži Panny to nemívají v životě lehké, a vám všem, kteří ho máte rádi, hodně radosti z jeho úspěchů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci