Myšlenky
17. 5. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
22.5.2013 20:20
Hlavně pak člověk nemůže ohlupovat věčně sám sebe. Verše o Bohu opravdu v pražském metru "jezdí" mezi další poezií pro cestující. Je to moje krédo, být nikoliv pokorně či ustrašeně, ale VESELE VĚŘÍCÍ.
Růžena Antlová
17.5.2013 18:22
Myšlenky některé se v hlavě drží dlouho předlouho a nejdou vyhnat i když se sebevíc snažíme.Jiné se vypaří ani nevíme jak.Máš pravdu dají se přirovnat k barvám smutné k těm tmavým,veselé k zářivým.Já někde v šuplíku mám napsáno nejcennější co v životě máme je čas...
Jana Šenbergerová
17.5.2013 08:20
Tu největší dokonalost vidím v nedokonalosti. Takže já to spíše vnímám tak, že jsme dokonale nedokonalí. Byl nám dán úžasný prostor k činnosti a tvorbě. To by bylo na dlouhé rozjímání o životě.
V tomhle bodě s panem farářem naprosto souhlasím.
Je moc dobře, že jsme různí. Černobílý svět by byl smutný.
Věra Jelínková
17.5.2013 07:19
Tak čtyřbarevné kuličkové péro nemusím, nejraději píšu "číňanem" a je mi jedno, jakou barvu má náplň. Také mám ráda citáty a "chytrostě moudrých". Vlastním několik takových knih ale obrovská zásobárna je v Bibli. Jednou mě napadlo, že "jsme nedokonale dokonalí", takže s Vaší červenou myšlenkou by se to asi popralo. Teď momentálně se mi líbí jedna věta od pana faráře, který mi volal a na závěr hovorů z Beskyd řekl: "Kdo chce, ať stárne!" Pěkné, není-liž pravda?
Jitka Chodorová
17.5.2013 07:16
Jano,těším se na tvoje myšlenky,i když některé z těchto zmíněných jsou opravdu moudré,já říkám,že mám myšlenky přebytečné a ty potom musím ventilovat psaním,jen jsem ještě nenašla tu správnou barvu,nevím totiž,jestli mě povznášejí,nebo tak trochu ničí.Děkuji ti za pěkné připomenutí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci