„Milionář“, kvíz se záludnými otázkami,
vznikl v Británii a uspěl i v Česku
3. 9. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena MARYŠKOVÁ
4.9.2013 00:36
Já jsem seděla v křesle Milionáře s panem Čechem. Doma se to soutěžilo v klidu a pohodě, ale ty nervy tam - no možná, že to každý snášel jinak.... Fakt, že úspěch už byl i ten, že se člověk probojoval z desítky do křesla ;). Pane Štorchu, i já jsem si odvezla deset - vlastně 13 tisíc, protože zaplaceno bylo i natáčení a byla jsem "jakoby" 2 dny. Vzpomínám na pana Čecha nejen jako na moderátora a herce, ale i na milého člověka.
Miroslav Štorch
3.9.2013 16:13
Postoupil jsem kdysi do Milionáře na Nově u mladého Viktora Preisse a otázka za 160 tisíc byla už opravdu velmi záludná. Jakou Nobelovu cenu získal Ernst Rutherford - za lékařství, za fyziku, za chemii nebo biologii. Diváků jsem se neptal, protože většina lidí neví, že to byl jaderný fyzik. Můj přítel na telefonu nebyl bohužel dostupný a 50% by zůstalo asi na 100 % fyzika a chemie. Věděl jsem, že je to fyzik, a tak jsem dal za fyziku. Ale ouha on ji dostal za chemii, protože chemici byli okouzleni možnou transmutací prvků, po které toužili alchymisté po staletí. Proto jsem spadl z možných 160 000 Kč na pouhých 10 tisíc a mohl jswem si zpívat písničku Milionář od Nohavici. Ale na TV Prima jsem později u MUDr.Šmuclera vyhrál 300 tiíc - jenže stát to silně zdaňuje a o to už se v televizi nemluví :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci