Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jiří Libánský
						14.11.2013 11:37
						Paní Šenbergerová, nelámejte si s tím hlavu. To slovo tam není kvůli rýmu, ale svému emocionálnímu účinku, který je stejně těžko nahraditelný.
Pro ten v časném ránu právě opuštěný, pomalu chladnoucí,  vlhce živočišně teplý pelech, nad kterým se ještě třepetají doznívající zbytky nekontrolovatelných vášní, to považuji za výstižné pojmenování. 

Jana Šenbergerová
						14.11.2013 10:18
						Moc hezká je i reakce od jiřího, jen si marně lámu hlavu, jakým slovem by se dalo nahradit to pro mě "krvavé" tratoliště, když i útočiště tou krví tak trochu zavání, neboť zase příliš bojovně zní.

Jiří Libánský
						14.11.2013 09:18
						nejsou jen noci zrychleného dechu
budík nám diktuje svítání 
pak oblékání v spěchu
po rychlé snídani
chladne jen  zvolna neochotně
opuštěné lásky tratoliště 
odcházíš ještě potmě
zeptáš se, kdy příště
jsou nedílnou částí návratů
ty dlouhé chvíle osamění
prostě to patří k životu
a těžko se to změní

Jana Šenbergerová
						13.11.2013 09:58
						Tvé ronění lásky a usedavý smích ve mně vyvolávají neutuchající nadšení. Doufám, že se potkáme. Bude mi ctí potřást si pravicí s básnířkou tvého formátu. Ale ještě raději bych tě objala.

Jitka Chodorová
						13.11.2013 09:20
						Roníš lásku krásně a pořád,co na to ten,komu tvoje verše patří?