Možná to nebude pro někoho nic nového, ale já jsem se tento fígl naučil teprve nedávno, často ho používám a musím potvrdit, že funguje dokonale. Asi se vám mnohokrát stalo, že jste nakoupili více čerstvého pečiva, než jste mohli spotřebovat. Než ho nechat do druhého dne zgumovatět (dnešnímu pečivu často „stačí“ jen pár hodin), případně nechat ztvrdnout na strouhanku, je lepší jej uložit do mrazáku. I za mnoho týdnů poté můžete zmrzlý chléb, housky či koláče nechat na vzduchu samovolně rozmrazit (mikrovlnku raději nepoužívat) a získáte chutné a relativně čerstvé pečivo.

Čerstvé pečivo, kdykoli
si zrovna vzpomenete
7. 11. 2013
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Před několika dny oslavil osmdesátiny skladatel Jaroslav Uhlíř a sedmdesátiny herečka Veronika Freimanová. Jak znáte tyto osobnosti české kulturní scény? To napoví vědomostní kvíz tohoto týdne.
Jak jste spokojeni s výsledky voleb do Poslanecké sněmovny?
Jsem velmi spokojen(a), volby skončily dle mých představ
Jsem docela spokojen(a), i když to mohlo být lepší
Nevím, je mi to jedno, pro mě se stejně nic nezmění
Nejsem moc spokojen(a), ale mohlo to dopadnou ještě hůř
Jsem velmi nespokojen(a), volby vůbec nedopadly podle mých představ