Bez rozumu to jde
5. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Králová
5.4.2014 16:18
V Televizním klubu mládeže jsem kdysi vystupovala, ale jen krátce jako divačka vyprávějící zážitky z cest do zahraničí. Hráli tam tenkrát Brontosauři a Michal David. Dnes už TKM neexistuje a mládí je taky pryč a důchod je už realita. Souhlasím, že jóga je výborné odreagování od spěchu života a není to poskakování ve fitcentru. Hlubinná psychologie by asi odhalila, že každá žena chce být alespoň chvilku modelkou. 8-)
Taťjana Vinopalová
5.4.2014 10:51
"Ale,ten střední věk nemusí být nutně depresivní"
S pobavením si čtu v jakémsi magazínu.......obouvám si tenisky a vyrážím do pražské Botanické zahrady,kde je právě teď vše v květu,no nádhera! Minulý týden jsem se vrátila z výletu do Španělska,kde jsem procestovala pobřeží Costa Blanca a byla jsem příjemně překvapená,že to úpně mimo sezonu jde také...Olá Espaňa.....Od dětství jsem byla velký introvert a vše jsem si nejdříve malovala ,později i zapisovala a různé bločky a kresby mám schované dodnes(k pobavení dcer a přátel).Nedávno se mi stala záhadná věc,když jsem kamarádovi při chatování na netu naskenovala i můj obrázek ,který jsem si nakreslila po úžasném zážitku z koncertu v 16.letech a on mi obratem poslal téměř kopii,ale na fotografii z té doby.....No,není to nádhera? Malovat jsem nikdy nepřestala a přidal se zájem o módu,když jsem pečlivě studovala zahraniční magazíny.Na staré" Singrovce" vznikl první model a pak už jsem byla k nezastavení.....Po letech jsem se dopracovala k výrobě divadelních a filmových kostýmů,přidal se k tomu ještě zájem o bytový design a moje tvůrčí povaha byla v sedmém nebi.Loni,touhle dobou jsem byla zaskočena diagnozou rakoviny prsu,vše jsem absolvovala a dnes mám výročí ukončení léčby.....cítím se skvěle,jdu si umýt vlasy a skočím se podívat na veletrh For Senior do Letňan,mám to za rohem.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci