Poklady za humny
5. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
31.5.2015 13:19
Moje maminka by řekla "Pánbůh zachovej." Napsáno krásně srdíčkem, děkuji pani Lidmilo. Tak jak jsou krásná obyčejná rána, jsou krásné i tiché večery, kdy se příroda i slunce ukládá ke spánku.
Dana Kolářová
31.5.2015 11:07
...Víte, jaká je to krása, když zapadá slunce a usíná les a nastane pohádková noc?... Ano, vím a také bych dala přednost dovolené „za humny“, v lese. Hezky a srdcem napsané paní Lidmilo.
Marie Foltýnová
25.1.2015 22:17
Máte pravdu paní Lidmilo.Všude dobře a doma nejlíp a je to opravdu tak.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.7.2014 06:29
Celoživotní finanč. problémy mi bránily cestování do ciziny, nyní se k tomu přidal i seniorský věk. Československo jsem si v mládí dost projela a nyní se na krásná místa vracím - mohu porovnat i změny - v mnohém k lepšímu. A pokud mi věk/zdraví dovolí, tak "za humny" se budu toulat dál.
Jana Šenbergerová
5.5.2014 23:02
Také to tak vnímám. U nás je tolik krásných míst, která nestihnu navštívit.
A letošní jaro bičuje smysly záplavou květů, jejich vůněmi, ptačím zpěvem, teplými paprsky i studeným větrem. Kde jinde může být krásněji, než u nás DOMA.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA