Léčba ztrátou iluzí
nadějného spisovatele
17. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
23.10.2014 17:25
Milá paní Vladko. Nezatoulal jsem se. Odevzdal jsem dvě další povídky. Akorát se nehodlám míchat do informací o počasí a Zpráv o činnosti v chatech ,,vítězné strany!"
Vladka Steinová
23.10.2014 17:09
Františku, pěkné, ale kde jste se nám zatoulal?I s Vaším humorem? Vše vidět, vše slyšet a vše zapomenout, tak napište....
František MENDLÍK
19.10.2014 21:35
Vpravdě jsem neočekával tak příjemný ohlas. Jakmile jsem se přestal plést do politiky a provokovat svými názory čtenáře chatu, možná ze mne bude příjemný společník. Jsa poučen, že milován bývá pouze nutrál, budu se držet svého kopyta a sem tam něco dalšího napíšu. A to se mi to bude dobře spát.
Soňa Prachfeldová
19.10.2014 18:51
Františku, jen přehlédnu nápis a vím , že autorem jste Vy. Pěkné a pravdivé, co lidí se vychloubá , že zná celebrity, pravda je pokud přijedou na objednávku, jde vždy o honorář, je to prostě obchod, ale ne přátelství, snad jen když se všichni namažou !
František MENDLÍK
19.10.2014 11:57
Vážená paní Olgo. Stojím v prodejně devět hodin. Kdybych nehrál různé závodivé hry se svým mozkem, určitě bych zblbnul. Nemusím nic vymýšlet. Celý život jsem se díval kolem sebe a mám sloní paměť. A tak se tam vynoří odněkud téma. Pak stačí vymyslet pointu a sestavit povídku tak, aby měla smysl. S tou půlhodinou jsem to přehnal. Pravda je, že svůj výtvor pulíruji několikrát a dokonce i po zveřejnění v mém portále. Ale moc práci mi vyroba nového příběhu nedá. Děkuji za ohlas!
Olga Štolbová
19.10.2014 10:38
Františku, vy se máte, vynoří se v hlavě téma a stačí půlhodina. Tak já to mám úplně jinak, téma se občas najde, ale dny a týdny zraje a zraje a pak zapomenu o čem to vlastně mělo být. Dobře se čtete.
František MENDLÍK
17.10.2014 19:46
Milá paní Jano. Je to nepochopitelné. Začátkem února jsem dosáhl jistého jubilejného počtu povídek, uveřejněných v této rubrice. Myslel jsem, že ten pomyslný ,,Werichův" pytel nápadů je prázdný a že už mne nic nového nemůže napadnout. No a od té doby jich přibylo celkem padesát osm! Najednou se v hlavě vynoří téma a stačí půlhodina. Možná ještě dlouho nevyschnu.
Jana Šenbergerová
17.10.2014 19:36
Už jsem se bála, že jste "vyhynul", a vy jste zatím pracoval na dalším dílku. Nezoufejte! Iluze se ztrácejí, ale naděje umírá poslední.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci