Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čokoláda s křenem? Nakonec, proč ne?
Jana Šenbergerová 19.10. 11:11
Čokoládu miluji, a to až tak, že jsem na ní byla léta závislá. Včetně absťáku a kruté odvykačky. Přestože nemám ráda trička s nápisy a růžovou barvu, neodolala jsem a coby čerstvá důchodkyně jsem si před lety koupila si jedno hnědé s růžově vyvedeným textem: Chocolate Lovers are The Best Lovers. U mně jednoznačně vede hořká, čím víc kakaa, tím líp, s lískovými oříšky, mandlemi, višněmi, pomerančovou kůrou nemá chybu. A co teprve belgické pralinky, či francouzské Truffles - lanýže! Mléčnou a plněnou nemusím, ale když není jiná, také ji sním. V naší cukrárně mají výbornou čokoládovou zmrzlinu. Čokoládu miluji, ale už na ní nejsem závislá. :-)
Vernisáž fotografií: Pálava, je moje srdeční záležitost
Zuzana Pivcová 19.10. 10:12
Kraj neznám, ale tamní víno je dobré. Tak na zdraví!
Jsem brána do naděje
Olga Štolbová 19.10. 09:37
Milá Zuzko, setkání s tebou je pro mě také brána do naděje. Pokaždé se už předem se těším jak si spolu pěkně popovídáme. ***
Felicia narýsovala novou budoucnost firmy Škoda
Zuzana Pivcová 19.10. 08:19
Nedávno jsem se byla podívat na Autosalonu na Výstavišti a můžu říct, že u stánku Škodovky bylo stále docela plno. Na nejdražší McLaren, zapůjčený soukromým majitelem, v ceně 50 milionů, se návštěvníci dívali spíš jen ze zvědavosti.
Kamikaze: šílený pokus Japonců, jak zvrátit vývoj války v Tichomoří
Jan Blahoslav 18.10. 19:53
Na japonské stroje typu Zero bylo možné navěsit až půl tuny výbušnin. Letadla byla ale v tomto případě zcela přetížená a nepohyblivá, takže neměla šanci zasáhnout cíl.
Svatý Martin pověsti letos určitě nedostojí
Jana Šenbergerová 18.10. 19:16
Mně by docela stačilo, kdyby se Martin projel na svém bělouši až vánoční krajinou.
Podzimní rozjímání
Milada Salajková 18.10. 18:45
Také mám své dětské doma. Krásně jsi to napsala a barevný osobní čas podzimní Ti přeji, nenechej převládnout barvu šedou.
Kouzlo časů minulých: Úžasně tlustý pan Skoček
Alena Tollarová 18.10. 13:05
Raky ani žabí stehýnka jsem nikdy nejedla, ale bylo to milé počteníčko po obědě. Kuře ovšem bylo uloveno zcela neromanticky a ještě "v akci" :)
Vítejte v Čeladné
Hana Rypáčková 18.10. 11:31
Poznala jsem, že to píšeš, Hanko.Jsi tak šikovná vedoucí zájezdů.A vybíráte si zajímavá místa.Tak daleko od mého domova...
Moje vernisáž: Jak Pražáci objevili krásné Pošumaví
Alena Vávrová 18.10. 10:13
Tvoje vyprávění a krásné snímky vyvolaly vzpomínky na ten jarní povelikonoční týden u vás v Pošumaví a jak jsi mě tam všude obětavě protáhla, abych poznala co nejvíc. Je tam u vás opravdu krásně. Ovšem - jako všude u nás :-).
Princ a chuďas Roman Skamene
Zdenka Jírová 17.10. 23:56
Roman ve filmu Princ a chuďas byl opravdu výborný. Měl mnoho dívčích obdivovatelek, většina si myslela, že je ještě dítě, i když byl již dospělý.Vyprávěl o tom při interviu v TV . Škoda, že si to pokazil. Alkohol zavinil nejeden pád oblíbené hvězdy.
Claudius Caesar: bídná smrt rukou manželky
Zdenka Jírová 17.10. 23:36
Život tohoto zajímavého císaře i celou římskou společnost té doby výborně popsal Robert Graves ve svých dílech Já, Claudius a Claudius bůh a jeho žena Messalina.
Začal festival světla Signal, končí v neděli
Jana Šenbergerová 17.10. 20:07
To byla určitě moc pěkná podívaná.
Lidé vydrží na Marsu pouze 68 dnů. Pak začnou umírat
Jana Šenbergerová 17.10. 20:02
Do pozemské vesmírné lodi by mě nikdo nedostal, ale v mimozemské bych klidně odletěla bez možnosti návratu. Takový výlet vesmírem by možná stál i za ztrátu života.:-)
Léčba ztrátou iluzí nadějného spisovatele
Jana Šenbergerová 17.10. 19:36
Už jsem se bála, že jste "vyhynul", a vy jste zatím pracoval na dalším dílku. Nezoufejte! Iluze se ztrácejí, ale naděje umírá poslední.
Vždy elegantní dáma, Magdalena Dietlová
Zdeňka Vítková 17.10. 16:59
Měla jsem tu čest osobně poznat paní Magdalenu po našem divadelním představení Nepokojné hody Sv.Kateřiny, které napsal Jaroslav Dietl .Hráli jsme to u příležitosti kulatého výročí narození pana Jaroslava a pak jsme po představení besedovali o divadle i běžných věcech .Je to opravdu milá, stále usměvavá dáma. / Více v mém dřívějším článku Neobyčejné setkání s paní Magdalenou Dietlovou /
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.