Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pocta podzimu

Jan Zelenka 3.11. 09:34
Podobné texty na slova, začínající stejným písmenem, i texty na 50 slov, jsme často psávali v našem klubu tvůrčího psaní.

Jak správně skladovat ovoce a zeleninu, abychom je nemuseli vyhazovat

Irena Mertová 3.11. 09:15
Nyní bydlím v paneláku, tak jabka uchovávám v dolním šuplíku lednice, mrkev a kořenovou zeleninu ve druhém šuplíku. Obojí vydrží docela dlouho, hlavně jablka. Brambory a cibuli mám zavřené vedle sebe v košících ve skříňce v kuchyni, tam je cca 20 st., také tam vydrží při nejmenším do té doby, než je sníme.

Geniální textař Eduard Krečmar

Zuzana Pivcová 2.11. 19:21
Pro mě byly nejlepší písničky z 60. let. Nejen proto, že jsem byla mladá dívka, ale také proto, že měly vedle pěkných melodií i poetické veršované texty, které psali textaři - básníci. Vedle E. Krečmara to byli Schneider, Kopta, Borovec, Štaidl, Hořec a další, musela bych víc přemýšlet. Děkuji za vzpomínku včetně výčtu textů písní a interpretů.

Antonín, Václav, Jindřich. Tato jména se v rodinách dědí nejčastěji

Jana Šenbergerová 2.11. 14:58
Rodová tradice má nepochybně něco do sebe, ale já jsem spíš zastánkyní různorodosti jmen v rodině. Čím jsem starší, tím víc vnímám, že důležitější než jméno, které dítěti dáme, je to, jak ho vychováme.

Prenatální věk je nejkrásnější období v životě lidském

Zuzana Zajícová 2.11. 11:42
Tak tohle je panečku článek dle mého gusta! Hned mám lepší náladu a js4m ráda, že tě můžu číst nejen na blogu iDnes, ale zde na i60

Trička s potiskem jsou cool?

Rostislav Mraček 2.11. 07:19
Ne každý je ochoten obléci oděv se čtením. A tak už se u nás objevila firma Bez potisku. Rád jsem si tam nakoupil.

Můj podzim života: Splněné přání

Martina Růžičková 1.11. 18:18
Líbí se mi, jak se sestrou souzníte. Je moc hezké, že se vám společné přání podařilo splnit.

Nedostatek léků byl, je a bude, říká šéf České asociace farmaceutických firem Filip Vrubel

Olga Škopánová 1.11. 11:52
Děkuji za rozhovor s panem Vrubelem myslím, že problematiku dostupnosti léků vysvětlil obšírně a srozumitelně.

Praktická empatie (vcítění)

Jitka Caklová 1.11. 09:13
Názorný příklad "Kdo umí, umí,. kdo neumí učí". Dle mého názoru má článek výpovědní hodnotu především o autorovi.

Čas dušičkový

Alena Velková 31.10. 16:02
Napsala jste to moc krásně.

Můj podzim života: V oku hurikánu

Blanka Lazarová 31.10. 12:06
Váš přístup a uvažování je mi velmi blízké, přesto, že jsem zatím v jiné fázi života. I když, kdo ví, jak to bude dál. Ale jaký si to udělám, takový to budu mít a "Carpe diem" lze praktikovat také velmi různě. :-) :-) :-)

Co je to Cloud a k čemu slouží?

Helena Štěpánková 31.10. 11:47
Používám uložiště Google. Předokládám, že je bezpečné. Každopádně díky za cenné rady, ještě si to v klidu pročtu.

Podzim života?

Blanka Lazarová 31.10. 09:09
Díky za pěkný čtivý článek. Myslím, že by se docela hodil i zfilmovat, třeba do Bakalářů. :-)

Irena Kačírková: Pro role dělnic a traktoristek nebyla vhodný typ

Jiří Dostal 31.10. 09:00
:-) Potkal jsem paní Kačírkovou; svébytná osobnost zpěčující se režimním mustrům :-)

Příběh jednoho města

Naděžda Špásová 30.10. 10:54
Pardubice znám, jezdila jsem tam na školení, když jsem pracovala v ČSOB pojišťovně. Je to moc hezké město, vždycky jsem přivezla domu perník.

Jsem ohrožený druh

Jana Jurečková 30.10. 10:13
Moc hezky napsáno. Hodí se k tomu příběh mého manžela. Nastoupil do jedné firmy jako skladník. Pořád mu k té jeho funkci přidávali novou a novou práci. Jednou se už ozval, ale já jsem skladník. Nadřízený mu zdvořile odvětil, ale vy nejste normální skladník. Vydržel tam 24 let. A já si v duchu říkám, někdo má ale výdrž.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.