Přehled posledních diskuzních příspěvků

Do zámku v Doksech se vrátil život i bílá paní

Helena Přibilová 5.10. 17:44
Naše země oplývá bohatstvím kulturních památek. Vždy mě velmi potěší, když se některou z nich podaří zrekonstruovat a zpřístupnit ji návštěvníkům.

Čekání na papouška

Eva Klímová 5.10. 14:09
Hezký příběh , papoušek šikula .

Na hřbitově

Zdenka Soukupová 5.10. 13:11
Zdeňku, Vaše články jsou velice čtivé. Moc se mi líbí a těším se na další. I když tenhle byl pro mě trochu "hororový". :-)

Moje první cesta k moři

Alena Velková 5.10. 10:09
Vidím to živě, jako bychom to byli my s naším warťasem. Jen jsme měli o něco větší stan a ten jsme tam na závěr prodali, aby bylo na benzín domu :-)

Strach ze změny může zejména seniorům život komplikovat, je však i prospěšný

Jiří Dostal 5.10. 08:30
:-) O smyslu pro rozměr vlastního života a pro nutnosti, jak pravil Engels "Svoboda je... :-)

Pohodlí vs. styl: Najít rovnováhu mezi stylem a pohodlím

Hana Šimková 4.10. 17:02
Mně nejvíc vyhovuje retro souprava tepláková. Sluší v každém věku.

Zápisník starého muže: Dobrý skutek

Jana Jurečková 4.10. 09:05
Vzpomínám si, že už děti jiskry, pak pionýři měli za úkol dělat dobré skutky. Dnes jsou lidi zahleděni do sebe a jenom spěchají, na tak obyčejné a krásné věci zapomínají. Moc hezky jste to popsal. K příjemnému životu stačí opravdu málo.

Lenka (61 let): Manžel mě podvádí. Ale mám strach to řešit a zůstat sama

Jitka Caklová 4.10. 08:34
Paní Lenko, víte vůbec co chcete? Přesně to jsou ty iluze o "krásném kohoutkovi", které si v mládí vytvoříme a později si na ně vytvoříme závislost. Ze zbabělosti přestaneme myslet na sebe, nebo-li, přestaneme být tvůrci svého života a vyjde úplně na stejno, zda máme doma "domaseda", "gentlemana", nebo ještě hůř, později člověka, který se stane závislým na vás.

Můj podzim života

Věra Ježková 4.10. 08:05
Maruško, raduji se z tvého článku. A přeji ti spoustu radostí a pohodový podzim – ten, který právě je, i ten tvého života. :-)

Jak to bylo pohádko? Zabloudilo kuřátko...

Eva Mužíková 3.10. 21:33
Paní Dano, zatím asi není jasné, jestli to bude kohout nebo slepička, ale to je jedno. Máma se o ně bude jistě skvělé starat.

Jak jsem vařila myslivecký hrnec

Rostislav Mraček 3.10. 11:36
Jen to čtu, už mám hubu plnou slin, jak ten ruský pes! Včera jsem si opsal recept paní Beáty, a když jej tak chválíte, taky se pokusím o tu dobrotu.

Domased. Typ muže, který se v českých rodinách vyskytuje čím dál častěji

Jiří Dostal 3.10. 09:41
:-) :-) Poněkud kacířské téma, když se strachujeme, odkud přiletí rakety, bacily, bakterie a viry, a hotovíme se zbudovat domácí úkryty a sterilní stany, další covid se blíží a my hrůzou jektáme zuby.... Výzvou dneška je domabél... :-) :-)

Vrah a ředitelka školy

Jiří Dostal 3.10. 08:01
:-) :-) Americké vystřihovánky... :-) :-)

Umíme číst zvířecí emoce?

Alena Velková 2.10. 14:22
Jano, váš příspěvek pohladí po duši každého pejskaře.

Podzimní soutěžení o chytré náramky

Dana Kolářová 2.10. 12:17
Prima. Těším se na nové příspěvky.

V horách Krušných, u jezera, na hradě...

Jana Hošková 2.10. 08:32
Hezké putování po mém rodném kraji! Ráda jsem se s vámi prošla po místech,která znám a jsou mi blízká! Děkuji. :-))

Marta - dovolená na Mazurských jezerech

Alena Velková 1.10. 17:44
Na Mazurská jezera rád jezdí náš syn s rodinou. Moc se jim tam líbí.

První podzimní procházka z Tesáku na sv. Hostýn

Naděžda Špásová 1.10. 13:54
Marie, to musel být opravdu moc hezký výlet, fotky jsou super. Harrymu se to asi taky líbilo. Tak ať vám to dobře chodí ještě hodně dlouho.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.