Přehled posledních diskuzních příspěvků
O vlivu zpráv denních
Oldřich Čepelka 27.9. 11:03
Já jen říkám: "Ať si muž o sobě myslí cokoli, stejně ho porodila žena."
I tak se tenkrát žilo
Jan Zelenka 27.9. 09:23
Každá doba se srovnává s tím, co už bylo, co uplynulo. Jako děti jsme poslouchali vyprávění rodičů o tom, jak se žilo v první republice. Zaplaťpánbůh jsme nevěděli co bude. A proto jsme byli spokojení. Také se rád vracím zpátky, pane Folvarčný. Hezké čtení.
Chci vypadat mladší. Z touhy vylepšit se vzniká často závislost
Helena Záchová 27.9. 09:02
Stárnutí a všechno co s tím souvisí, patří k životu Tihle lidé nemají ve skutečnosti rádi život a skončí někde v koutku. Naopak, šťastní lidé se i se svými vráskami, pozdě třeba i s hůlčičkou radují, že jsou na světě, mají kolem sebe přátele a jsou spokojení.
Orientační nesmysl
Jitka Caklová 27.9. 08:18
Takhle to dopadne vždycky, když si člověk od útlého dětství počínaje, nejprve "rozumnými" rodiči, později "rozumnými" učiteli ve školce, ve škole, v družině, později nadřízenými na pracovišti, tedy komplet celým zřízeným systémem, postupně nechá vzít všechno, co k samostatnosti svobodného člověka potřebuje.
Jaromír, nešťastný kníže přemyslovský
Zuzana Zajícová 26.9. 19:43
Neměl to chudák lehký... dodatečně tobě všechno nejlepší k svátku!
Rozhodněte o vítězi ceny Památky děkují
Naděžda Špásová 26.9. 13:16
Tak jsem hlasovala a vypadá to, že lze jen jednou.
Reklama
Naděžda Špásová 26.9. 13:02
Reklamy mi hodně vadí na Primě a jejích dalších kanálech. Sleduji film a prsk reklama, dívám se chvíli a další. Bohužel, nejde mazat. Jinak na ostatních kanálech mi nevadí, pokud není o erekci. Stanice si nějak vydělávat na pořady musí.
Zastavení druhé
Jitka Hašková 26.9. 10:51
Díky za hezkou procházku. V Úštěku jsem byla s kamarádkou na výletě, je to moc hezké městečko. Moc se mi líbily ptačí domky, ale nemohla jsem si je vyfotit, protože mi došla baterka ve foťáku.
Olomoucké syrečky a vlčí údiv, aneb "Vy to taky jíte?"
Margita Melegova 26.9. 07:59
Pekne zachycena chvilka s Cendou, kazdy mame jine chute to vidim na nasi kocce, ktera nevericne kouka zase nic pro mne sama zelenina a spokojene odchazi, ze o nic neprisla.
Jak jsem byla mužem
Zdenka Soukupová 25.9. 12:56
Zuzano, to je povedený začátek života. Přeju takové veselé příhody i do dalších let.
Milá rodino, mám finanční potíže. Babi, dědo, pomůžete, prosím?
Ilona Ilona 25.9. 10:17
ZAJIMA,děti,vnoučata si budou dělat dluhy ( žít v luxusu nebo na drogy ) a rodiče jim maji pak pomoci.No to ,ani náhodou.Musi si pomoci jako seniři si museli pomoci,když byli mladí.Je to jednoduché přijit a řici dej.Hnus od takového chovani dětí,či vnoučat.Misto,aby byli radi,že rodiče se na stará kollena maji dobře,tak by choodili svojí vinno žadat o prachy.At´se stydí.
Moje nehezká společnice Poliomyelitida
Zuzana Zajícová 25.9. 09:24
Důležitý článek. Moc Vám za něj děkuji, jsme stejný ročník. Stejně jako Vy nechápu dnešní rodiče, kteří nechtějí svoje děti očkovat. Obávám se, že zrovna oni na i60 nechodí...
Jak zacházet se svým stářím
Zdenka Koldová 24.9. 22:47
Zdravím....paní Hano,mluvíte mě z duše...já jsem už 81+,pobavilo mě,že jste v mládí byla "blbá",ten pocit mám taky.Nyní se snažím každý den si užívat co nejvíc to jde pozitivně,i když to někdy "dře".Mám ale své "krédo",že pokud sama unesu kufr na pětidenní tuzemské dovolené a mohu kopnout motykou do záhonu,tak je to pořád dobré.
Letos poprvé
Anna Potůčková 24.9. 10:14
Nadi já myslím že to stálo za to. Hub jste našli dost, navíc jste byli v přírodě a prospěli tím svému zdraví a také jistě i své duši. Přeji ještě spoustu houbařských úlovků v této podzimní sezoně. A musím pochválit i fotografie!
Boj o kouzelnou knihu
Hana Šimková 24.9. 09:21
Tak to nedopadlo dobře. Půlka knihy je málo a svítání je opravdu daleko. Pokud by o tu knihu bojovalo více mudrců ,snad by si ďábel tolik nedovoloval.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.