Přehled posledních diskuzních příspěvků

Závrať

Rostislav Mraček 28.4. 07:50
Paní Pivcová,že jste zárukou hezké a kvalitní poezie, se potvrdilo i dneska! Zase úžasné verše.

Mušketýr

Alena Velková 27.4. 10:36
Opravdu smekám nad tímto vaším přístupem. Hluboce lidský příběh. Děkuji za sdílení.

Bonsaje

Alena Velková 27.4. 10:31
Gratuluju k úspěšným úlovkům :-)

Lidé si tady nestěžují. O zimě, olivách a drahotě s autorkou knihy Řecké štěstí

Helena Štěpánková 27.4. 08:22
Miluji Řecko, byla jsem tam mnohokrát na různých místech a vždy se mi líbila tamní atmosféra, taverny, pospolitost rodin, pohoda... Věřím, že se paní Kateřině v Řecku líbí. Knížku si moc ráda přečtu.

Na nádraží

Daniela Řeřichová 27.4. 07:19
Milá vzpomínka, jak po peroně běhali prodavači a volali Horké párky, studená limonáda, a strkali občerstvení do okýnek. Občas vlak ujel. :-)

Alžírsko – země turisty dosud neobjevená

Margita Melegova 26.4. 14:56
Zajimave cteni, dovedela jsem se neco vic o zemi kde zije nas kamarad sehibi Hmida, je to ucitel, ktery se pokazde zastavil kdyz projizdel republikou, zval nas na nejlepsi kuskus s kuretem ktery vari jeho maminka, skoda ze se to nikdy neuskutecnilo, lekari nam cestu nedoporucili vzhledem k nasemu veku a tak i fotky nam trochu priblizili jeho vlast.

Jitka (66 let): Nesnáším, když mi cizí děti říkají „babičko“. Taky vám to vadí?

Marie Pudichová 26.4. 08:20
Spíše by mi bylo líto, že mi "vyženěný vnuk, či vnučka, babičko neříká... Dokonce sestřenice mé vnučky, když přišly spolu k nám, mne oslovovala "babičko". Teď už je dospělá, tak mne osloveje jinak, ale tenkrát mi to připadalo milé ♥

Básně 3

Daniela Řeřichová 26.4. 07:34
Moc pěkné! Není vůbec jednoduché napsat vtipnou báseň. :-)

Bádání po tajemství předků: Jak si sestavit vlastní rodokmen?

Miloslava Richterová 25.4. 14:38
Naštěstí mnoho matrik je již zdigitalizovaných, takže dnes není tak náročné rodokmen sestavit, jen to chce trpělivost a naučit se hledat v matrikách, popř. v jiných archiváliích. Jsem samouk, sestavila jsem již několik rodokmenů a sepsala několik rodinných kronik. Práce je to velice zajímavá a dobrodružná; nikdy bych nenašla tolik informací o předcích, nebýt zdigitalizovaných materiálů. Jsem za to moc vděčná.

Žalují...

Daniela Řeřichová 25.4. 09:11
To je moc smutné. Ještě, že existují obětaví lidé, pomáhající útulkům. Evi, máš můj obdiv.

Psychické potíže není radno podceňovat. Duševní nemoci jsou druhým nejčastějším důvodem invalidity

Věra Ježková 25.4. 08:21
Děkuji za článek. Přiznat se k psychickým problémům bohužel vyžaduje i v dnešní společnosti, zakládající si na toleranci k různým lidským odchylkám a extrémům, nejspíš velkou odvahu. Pokud je postižena duše, nemoc je v hlavě, člověk nemá žádný „vedlejší zdroj“, který by mu pomohl se s ní vyrovnat. Na rozdíl třeba od chřipky či zlomené nohy, kdy hlava funguje normálně, nanejvýš bolí.

Jak mi uletěly včely

Věra Ježková 25.4. 08:07
Zrovna včera jsme se s Jendou bavili o tom, že už jste dlouho nebyla na íčku. Řekl, že až vás uvidí, zeptá se vás na včely. Tak ať se dobře daří jim i vám. A váš med mi moc chutná:-)

Bílé Karpaty - rozhledna Velký Lopeník - Chata Velký Lopeník

Daniela Řeřichová 25.4. 08:00
Marie, díky za vzpomínky na Moravské Kopanice – kraj bohyní: Žítková, Lopeník, Vyškovec, Březová, Strání, kde jsem v minulosti často pobývala.

Jako Pat a Mat v koupelně

Blanka Lazarová 24.4. 21:41
Vlaďko, promiň, ale neubránila jsem se smíchu. Ne že bych byla zlomyslná, ale ty jsi tak dobrá spisovatelka, že bys mohla psát scénáře k seriálu PAT A MAT. A nakonec, dobrá věc se podařila, věrná láska zvítězila. :-) :-) :-)

Krajinou Českého středohoří

Naděžda Špásová 24.4. 11:11
Teda, Soni, ty jsi turistka, vyjela jsi si docela daleko. Na zřícenině Košťálov jsme taky s Terkou a Aničkou byly, už je to pár let. Tak ať ti to šlape, hezké fotky.

Čeští senioři objevili kouzlo Egypta, pořizují si tam na penzi nemovitosti

Hana Antošová 24.4. 10:57
Zajímavý článek. Do Egypta jezdíme na dovolenou moc rádi, líbí se nám tam.

Bez snílků motýlků

Jana Šenbergerová 24.4. 08:49
Zuzko, s tvými nádhernými verši je i pošmourné ráno mnohem příjemnější. Díky za ně.

Mají je všichni

Jarmila Komberec Jakubcová 24.4. 08:06
Naďo mám "potřebu" ti napsat, že hezky fotíš.

A co takhle drdol, dámy? Sluší v každém věku a je módním hitem

Hana Řezáčová 24.4. 08:00
Drdol nosila celý život má teta, byla moc hezká, pořád se usmívala a moc jí to slušelo - takže tento účes mám spojený s ní a líbí se mi ( jsou krásné i dámy na fotografiích), ale pro mne drdol není ...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.