Přehled posledních diskuzních příspěvků
Přátelství
Jan Zelenka 17.11. 10:22
Moc hezké a příjemné vzpomínky. měl jsem v mládí něco podobného s kamarádem Jirkou. Máme na co vzpomínat.
Přednáška Lichtenštejnsko: člověk ho buď nezná, anebo obdivuje
Marie Měchurová 16.11. 19:40
Měli jsme možnost navštívit hlavní město Vaduz, kde se nám moc líbilo. Vyšli jsme si nahoru k zámku. Bohužel, počasí se moc nevydařilo, okolní hory jsme vůbec neviděli.
Trápí Vás nespavost? Překonejte ji s přírodními CBD produkty!
Alena Gebauerová 16.11. 17:05
Ponekud drahe, jsou i jine moznosti, meduňka, mleko s medem, v krajnim pripade leky od lekare
Stmívání
Daniela Řeřichová 16.11. 09:06
Naďo, pěkné. Já moc ráda fotím za stmívání, je to tajemná atmosféra.
Systém péče o seniory je zrcadlem společnosti. Když budou zdravé vztahy mezi lidmi, odrazí se to i v kvalitě péče, říká Simona Bagarová
Jindřich Berka 16.11. 06:50
Pokud by to šlo, chtěl bych dožít doma. Někdy se mi zdá, že potomci své rodiče do domova uklidí. Vyplatí se z péče. Vím, někdy to opravdu nejde. Jenže je to pohodlnější. Jindra
Pozvánka pro Íčkaře: Emauzy a Strahovská knihovna – prohlídka - ZMĚNA SRAZU
Marie Novotná 16.11. 06:29
Díky za info. Píšu si.
Každé páté úmrtí v ČR mají na svědomí cigarety. Strategii odvykání se věnují adiktologové i vláda
Věra Ježková 15.11. 16:32
Kouřit jsem přestala ze dne na den v srpnu 1996, po několikatýdenní psychické přípravě. Mírný „absťák“ jsem měla asi 14 dní. Je to jedna z nejlepších věcí, které jsem v životě udělala.
Z druhé ruky. Věnovat použitou věc už není ostuda, ale móda
Věra Ježková 15.11. 08:56
Neumím si představit, že bych dala někomu jako vánoční dárek již používanou věc. V sekáčích jsem kupovala oblečení řadu let a nepřipadala jsem si jak klient charity. Naopak, bývaly tam zajímavé věci. S kolegyněmi z práce jsme se „trumfovaly“, která uloví hezčí a levnější. O prodeji knížek z druhé ruky jsem nevěděla. Občas nějakou dám do knihobudky nebo do místní knihovny.
Stát přispěje seniorům na zateplení domů
Vladislava Dejmková 14.11. 17:35
Možná jsem jen nepozorně četla, ale podmínkou pro čerpání dotace je, že všichni členové vaší domácnosti příjemci starobního důchodu nebo invalidního důchodu 3. stupně, nebo domácnost pobírala v období od 12. 9. 2022 příspěvek na bydlení. To je asi to nejdůležitější.
Snění
Miloslava Richterová 14.11. 15:55
Děkuji za krásný článek a nádherné fotky, které jsou jeho součástí.
Šála je nejoblíbenější doplněk zralých žen. A je to dobře, protože jim sluší
Věra Ježková 14.11. 06:59
Šály i šátky nosím ráda. Mám i několik vlastnoručně pletených. Výraznou růžovou si nepořídím; stačí mi hezký šedorůžový tříčtvrteční plášť. Květovaná šála na zimu mi přijde divná. Fotky se mi líbí.
Mnoha diabetikům selhávají orgány zbytečně. Moderní léčbou je možné komplikacím předcházet
Jindřich Berka 14.11. 06:47
Dobrý den, do cukrovky jsem se "prožral". Vážil jsem 120 kg, i když jsem 5 x týdně sportoval. Tuky zvítězily. Za rok jsem zhubl 30 kg a držím váhu již 12 let. Prvních 6 let jsem byl pouze na dietě. Potom na prášcích. Zatím si nepíchám. To, že se má snížit váha a hýbat se, ví přece každý !!!!! Jenže 80 % lidí na to kašle. Závislost je silnější. Stejné s drogami, alkoholem a dalšími. Žádná psycholožka vám nepomůže. Jen vy sami!!!! Vědomě si zkracujete život. Jindra
Praha ve svátečním hávu dne 28.10.2022
Alena Velková 13.11. 10:42
Tak to jste měla opravdu krásný den. Ve Valdštejnské jízdárně, kde občas pracuji, probíhá také výstava nazvaná "Mucha - rodinná sbírka". Výstava je prodloužená až do konce prosince.
FEJETON: Sláva X. Gerontolympijským hrám!
Petr Kmet 13.11. 08:35
...... a já se bál, že chlapi jako Ty, už dávno "vymřeli" ?
Díky za každé nové nedělní ráno! ???
V říši Morfeově
Naděžda Špásová 12.11. 11:03
Jano, hezky napsané. V patnácti jsem si nechala číst z ruky, ve 24 letech znova a pak mi jedna kolegyně, to bylo po čtyřicítce, vyložila karty, kde mi řekla, že budu nemocná. V podstatě se toho dost vyplnilo, bohužel i ta nemoc. Sny mám taky všelijaké, ty naštěstí po probuzení většinou zapomenu. Já na staré dobré časy nevzpomínám, protože pro mně moc dobré nebyly. Do minulosti se nerada vracím, vyhovuje mi, co je teď. Přeji ti jen samé krásné sny, myslím, že si je zasloužíš.
Nejraději mám triky s ohněm. Rád hořím, říká kaskadér Rudolf Bok
Danuše Onderková 12.11. 11:02
Moc zajímavé povídání, mám sice ráda adrenalin, ale to je i pro mě je to dost nebezpečné. Ale nebezpečí číhá všude i v obyčejném životě a každý si své vybere sám. Přesto kaskadéry obdivuji. Díky, Honzo, za nakouknutí do zákulisí kaskadérů.
Valašsko - Beskydy
Anna Potůčková 12.11. 08:42
Hezký výlet do našeho kraje. Já sama bydlím na rozhraní Hané a Valašska a mám tento kraj ráda. Na Solán vím, že se jezdilo s mým dřívějším zaměstnavatelem většinou o víkendech v zimě lyžovat.
Zámek Valeč na Vysočině nesmí opominout milovník dobrého jídla
Hana Řezáčová 11.11. 10:16
Znám, byla jsem tam, super! Rodina syna na zámku strávila i víkend ... Bohužel, majitel a člověk, který celou přeměnu opuštěného zámku na dech beroucí hotel zrealizoval v létě náhle zemřel na dovolené při projížďce na kole ...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.