Přehled posledních diskuzních příspěvků

Česko má svého oldfluencera

Jarmila Komberec Jakubcová 13.8. 07:41
Používám jedinou sociální síť a to je íčko. Na ostatní nemám čas a pak ani mi to nebaví. Nesleduji nikoho.

Doporučujeme: Léčivé a zážitkové termály v Maďarsku a na Slovensku

Jitka Hašková 12.8. 14:21
Mám ráda lázně v Maďarsku co nejblíže hranicím se Slovenskem. V tomto u mě vede Mosonmagyarovár. Nebo na Slovensku Štúrovo.

Za houkáním sov a krásou rašeliniště

Jan Zelenka 12.8. 12:57
Šumava je nádherný kraj, rádi jsme tam se ženou jezdívali. Procházka krajem nám vždy přinášela pohodu a klid na duši.

Vesmír

Jitka Caklová 12.8. 12:02
Jano, krásné! Díky! Vidím anděla ♥

Pozvánka č. 2: Žernosecké jezero

Jan Zelenka 12.8. 11:27
Posezení v píšťanské maríně u kávy je moc příjemné. Parkoviště není sice moc velké, ale pokaždé se mi podařilo zaparkovat. Mám to jen pár kilometrů. Naďo, článkem si mi připomněla, že bych tam mohl opět zajet.

Příběhy naší rodiny: O třebenické babičce

Věra Ježková 12.8. 08:26
Jendo, krásné. Já jsem už dřív napsala dva články: Děda a dědeček, O babičce. Potěší mě, když si je přečteš.

Dětský psycholog Matějček by oslavil sté narozeniny, jeho důraz na rodinu je inspirací i pro dnešní zákony

Jiří Dostal 11.8. 18:10
:-) S profesorem Matějčkem jsem měl čest se potkat při studiu a konzultacích tématu DP "Rodina jako prostředí výchovy" a v rámci projektu hipoterapie na brněnské Kociánce (přelom 70. a 80. let). Prof. Matějček narážel i na politické limity své práce, např. poukazy na sociální patologii rodin při státní podpoře zakládání rodin finančními podporami a bytovou výstavbou. Výmluvný byl televizní pořad "Nechtěné děti" - 77-78 , v soukromé, nezkrácené verzi, resp. v syrovém sběrném materiálu. :-)

Největší české zoo je v Chomutově

Anna Potůčková 11.8. 10:28
ZOO navštěvuji moc ráda, člověk zde přijde na jiné myšlenky a uvidí zvířata, které by jinak nikdy neviděl. Článek moc hezký, i tuto zahradu bych ráda někdy navštívila. V září se chystám s Vlastou do ZOO Lešná, už tam nebude díky nástupu dětí do škol hlava na hlavě

Obyvatel postýlky hlásí

Vladislava Dejmková 11.8. 06:53
Krásné vzpomínky. Mně se při čtení vybavila jedna podobná - jak mě u babičky koupali v dřevěných neckách postavených na dvou židlích.

Slunce

Jan Zelenka 10.8. 09:35
Pěkné haiku, Jano.

Tam bylo krásně! Ve stáří se často vybavují vzpomínky na cestování

Eva Kopecká 10.8. 08:49
Moc hezký článek. Je tolik pěkných míst, která stojí za to navštívit. I rozdílný přístup manželů k tomuto tématu může vztah velmi ovlivnit a narušit. Mně je nejlíp o dovolenou doma. Prohlašoval bývalý muž. Jeho rodiče tak žili. Já bych se někam ráda podívala. Říkala jsem já. Naši nás nikam nebrali. Malou satisfakcí bylo, že po rozvodu uznal, že jsem ve všem rozdílném měla pravdu.

Zázraky se dějí

Daniela Řeřichová 10.8. 08:31
Tam by se mi taky moc líbilo, díky za článek a fotky, Naďo.

Rady odborníků: Psa nestříhejte, ani ho dlouho nekoupejte ve studené vodě

Eva Mužíková 9.8. 22:17
Já nechávám rozhodnutí na psovi zda se jen ochladit, nebo zaplavat.

Co bych ještě chtěl

Jana Šenbergerová 9.8. 18:05
Máte to moc hezky naplánované a já vám přeji, aby vaše plány vyšly. Jen nesouhlasím s tím, že mít nemocné srdce je nějakou výhodou. Můj tatínek s ní počítal a nechtějte vědět, jak to dopadlo. Srdce mě občas pořádně potrápí, i když to se mnou tak docela nesekne.

Tip na výlet: Do vesničky Libořezy za letadly

Jan Zelenka 9.8. 09:22
Letadla sice nejsou v popředí mého zájmu, ale popsala jste prohlídku moc pěkně. Ještě, že existují takoví nadšenci, jako pan Formánek, ať už je to kvůli čemukoli. Takový koníček je sice nákladný, ale nedá se provozovat bez sponzorů. Pohled do řídící kabiny je úžasný. Díky.

Po stopách řeky Labe

Hana Rypáčková 9.8. 07:41
Krásná reportáž z putování a bonbónek z fotek přátel...

Příběhy naší rodiny - Střípky uplynulého času II

Věra Ježková 8.8. 13:02
Jendo, opět moc hezké a zajímavé. Jak jinak. :-)

Haiku o ránu

Jan Zelenka 8.8. 10:35
Pěkné haiku. Také jsem je psal.

Džínová košile není jen pro mladé. Když se dobře zkombinuje, sluší všem

Daniela Řeřichová 8.8. 08:13
Džínové košile a bundičky mají nezastupitelné místo v mém šatníku odjakživa. Ráda je nosím k letním šatům a sukním. Nelíbí se mi ale džínovina dole i nahoře.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.