Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zahrady v Kroměříži

Jan Zelenka 14.8. 12:35
Kroměřížské zahrady jsou krásné. A všude běhali ochočení králíci. Bylo to moc pěkné.

Kde to jsem?

Olga P. 14.8. 10:16
Je to Tachov? Nádherný článek, zase mám od Vás inspiraci k přemýšlení pane Oldřichu, jako vždy, děkuji Olga.

Letní lásky vznikají v každém věku. Ovšem někdy končí průšvihem

Jiří Dostal 14.8. 08:44
:-) :-) Nádhera, jak manželství pro všechny dochází svého naplnění i bez Prague prdie...

Z mých dalších radostí

Alena Velková 14.8. 08:09
Knihovnu jsem se v zimě snažila zeštíhlet také. Bylo mi knížek sice líto, ale už nebyly kam dávat. Postupně jsem se snažila knihy přečíst celé nebo aspoň jejich část. Pokud mě nezaujaly ilustracema nebo tak, že bych si je chtěla číst opakovaně, dávala jsem je pryč...něco si vzali kamarádi, něco jsem odnesla do knihobudky. S věkem se prostě mění čtenářský vkus a doma ubývá místo :-) Děkuji za milý článek.

Moje seniorské, ale nejen - jen radosti

Blanka Lazarová 13.8. 12:30
Paní Marie, moc vám děkuji za váš příspěvek do košíku příběhů všech různých lidiček zde na íčku. Jsem po úraze a veškerý čas teď trávím doma na berlích a tak hodně času trávím čtením na tomto portále. Byla jsem přes 2 měsíce v nemocnici a potkala jsem tam mnoho různých lidiček , vesměs s vážnými zdravotními problémy. Taky jsem navázala nová přátelství a zatím si jen telefonujeme. Čeká mě dlouhá rehabilitace, ale už teď se těším, že se i navštívíme. Ráda čtu vaše příběhy, kromě jiného i proto, že jsem městské dítě a vždy mě váš článek o něco obohatí. Díky vám za to.

Puberťačky ze střední

Daniela Řeřichová 13.8. 11:02
Pěkná povídka, líbí se mi Váš styl.

Schody, co nikam nevedou

Daniela Řeřichová 13.8. 09:33
Konec dobrý, všechno dobré. Přeji Vám s Amálkou hezké zážitky. :-)

Jak fotím tekoucí vodu

Alena Velková 13.8. 07:37
Vaše fotky jsou nádherné!

FEJETON: Mít svůj vzor

Dana Puchalská 13.8. 07:09
Paráda. Opět krásný fejeton pro pohodovou neděli. Děkuju.

Obrázky z cest: Egypt nad vodou

Daniela Řeřichová 12.8. 09:07
Blanko, moc hezké fotografie, přibližující Egypt, kde jsem nikdy nebyla. Jenom mám bohatou zkušenost s velbloudy, na nichž jsme putovali pouští v Tunisku. Těším se na další cestopisy.

Dana (67 let): Vnoučata jsou děsivě náročná. Nemám na ně dost peněz

Olga Škopánová 12.8. 07:51
Myslím, že pro vnuky je užitečné poznat i jiný životní styl a naučit se, že všechno něco stojí a na všechno se musí vydělat. A navíc láska není přímo úměrná objemu vyhozených peněz.

Platónova republika na i60, aneb proč jsem mezi vámi

Jan Zelenka 11.8. 15:33
Touto svou úvahou jste oslovil i moje myšlení, moje úvahy, které jsem se pokusil vložit do svých několika vydaných glosářů. A je jedno, jestli je vám 30, nebo 70. Díky.

Chandra

Naděžda Špásová 11.8. 13:48
Jo tak tenhle výraz znám moc dobře, chandra se mě drží docela často.

Lesní inženýr Leopold Vidlák, který se přátelil s českými šlechtici, našel nový domov v kanadských hvozdech

Zuzana Pivcová 11.8. 13:42
Moc hezké, cením si toho, že naši někdejší emigranti nečekali v cizině s nataženou rukou, kdo se o ně postará, a měli pověst velkých pracantů.

Svatební šaty

Anna Potůčková 11.8. 12:39
Libuško Ty jsi byla moc krásná nevěsta. Nejenže Tvůj úsměv je stále stejný, ale i šaty na fotce Ti velmi sluší. Přeji Vám s manželem spoustu zdraví a lásky do dalších let.

Myšlenka

Naděžda Špásová 11.8. 09:52
Zuzko, umíš, básničky čtu jen tvoje. Užij si svátek. :-)

České věty ze samých souhlásek

Blanka Lazarová 11.8. 09:25
Bezva hrátky s písmenky. Mám ráda takové " blbosti" a potěšilo mě, že AI je na to krátká. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.