Přehled posledních diskuzních příspěvků

O mlsání

Jana Jurečková 10.8. 13:31
Já ani můj muž mlsní nejsme. Snažíme se jíst vše. Manžel má dietu, protože má cukrovku. Takže v jeho stravě je dušené maso, zelenina, ovoce méně. V jídelníčku má jáhly, ovesné vločky, pohanku, luštěniny, ořechy. Já se přidávám k němu. Já vím, že ho to někdy pořádně štve, že si nemůže dát třeba svíčkovou, ale nedá se nic dělat. Jinak díky za hezký článek.

Hudebni zážitky z mládí

Alena Velková 10.8. 09:49
Jednou jsem také přehlídla skleněnou výplně a prudce jsem do ní narazila. Naštěstí se nerozbila a jen se kolemjdoucí zasmáli :-)

Pierot Gilles - zkusme ho rozesmát. Láskou a vírou. Je stále čas

Marie Novotná 10.8. 07:27
Zajímavé čtení po ránu s kterým souhlasím. Nechápu ,proč lidé ráno,kdy nastává vše nové,,nové poznatky,nová přátelství,vždy se najde něco nového,nový den.Žádný den se neopakuje. Říká se: s úsměvem jde všechno líp. Hezky jste to napsala.

Moje seniorská radost: Houbaření

Zuzana Pivcová 9.8. 14:27
Pobavila jste mě jako obvykle. Kdysi jsme byly s kamarádkou v chodském Klenčí a bydlely jsme u jedné tamní starší paní. Při procházce jsme našly houby a hned jsme na ně měly chuť. Paní však neměla lednici, tak jsme si daly houby na schody do sklepa a udělaly si je až příští den. Pak se nám nějak vybavila informace, kterou jsme nedávno před tím četly, totiž, že nečerstvé houby jsou také jedovaté. Z nedostatku jiných potravin jsme houby snědly a pak se před spaním navzájem ujišťovaly, že ještě žijeme.

Rozhledna Milíř a strakapoud

Blanka Lazarová 9.8. 11:14
Vlaďko :-) , velmi kvalitní fotky, stručný, výstižný článek. Tvůj rukopis mám ráda. Díky. :-) :-) :-)

Potřebovala bych zastavit čas, abych všechny své koníčky stíhala, říká jednasedmdesátiletá Danuše Kubátová

Jana Mesarčová 9.8. 07:19
Dekuji za rozhovor s mně známou ženou, i z takto zprostredkovaného setkání s Danuškou se mi nakreslí ve tváři úsměv. Danuška je úžasná. Moc ji zdravím, třeba se někdy opět sejdeme na mole v krásných šatech. Moc zdravim i pana autora rozhovoru. Ať cas zpomali ...

Módní přehlídka portálu i60 bude 5. září 2023

Taťana Veselá 8.8. 22:07
Pane jo, já bych tu odvahu asi nesebrala, ostatně jsem malá, mě by na molu ani nebylo vidět :-))) Vaše paní je dobrá! Těším se už teď na fotky a článek z letošní módní přehlídky.

První dovolená v obytňáku

Alena Velková 8.8. 14:10
Hezky napsaný, vtipný článek.

Knížeti českých herců je 80 let

Marie Webrová 8.8. 11:45
Herec par excellence. Výrazný, osobitý, s neotřelým humorem.

Letní móda pro baculky. Barvy rozhodně nejsou zakázány

VANDA Blaškovič 8.8. 09:08
Obézní a ještě k tomu papoušek není třeba…

Moje seniorské radosti jsou každodenní rituály

Hana Rypáčková 8.8. 08:39
Maruško, žiješ ten správný život. Moc ti to přeji.

Z deníku britského šlechtice (3)

Daniela Řeřichová 7.8. 22:11
Moc milé vyprávění, to by vydalo na knížku.

Marta - den poté

Alena Velková 7.8. 11:28
Zajímavá zápletka s tím výtahem. Já ve výtahu uvízla jen jednou. Není to nic příjemného.

Zvědavost je skvělá vlastnost. Neodsuzujme ty, kteří se ptají

Antonín Nebuželský 7.8. 11:20
Jak se říká "líná huba..." známe to. Mám kamaráda "na chození", ten se pořád někoho na něco ptá, sám taky něco přidá, takže pokud jsme mezi lidmi, daleko nedojdeme. Pak to doženeme, tak stihneme to i to. Bude brzy starý " se říká, ale dlouho... A neumře úplně hloupej" :-)

Proměněná Chrastava

Daniela Řeřichová 7.8. 07:10
Martino, se zájmem jsem si přečetla poutavé vyprávění o Chrastavě. Fotky jsou krásné a představují přívětivé město, v němž se jistě dobře žije.

Moje seniorské radosti: Stříhám metr!

Jan Zelenka 6.8. 20:43
Moc pěkné plány. Tak ať se vám vrchovatě naplní!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.