Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ochutnáváme Tunisko
Jarmila Komberec Jakubcová 16.7. 11:16
Tunisko jsem navštívila několikrát, vždy na týdenní pobyt. Hotely jsou na břehu moře a každý má svou před hotelem. Některá je upravená, jiná plná chaluh. Zažila jsem tam i silnou bouřku a jiné nepříjemnosti. Tak jak to na v destinacích chodí.Příjemné bylo, že let trvá necelé tři hodiny. Nemám ráda dlouhé lety. Např. Arab.emiráty až 6 hodin, Gran Canaria 4,5 hod.
Moje divná svatba
Alena Švancarová 16.7. 10:47
Proč divná svatba.Vše bylo jak má být.Takový život prostě je.Hlavně jestli Vám to vydrželo a jdete cestou klikatou dodnes ruku v ruce.Vo tom to je.
FEJETON: O Blážině zvěrokružném třídění
Jiří Dostal 16.7. 08:07
:-) Pěkné, ve zvěrohruhu jako v božím kaleidoskopu se může najít každý i s ruským švábem na mozku... :-)
Z Ústí nad Labem přes hrad Střekov, Vaňovský vodopád zpět na vyhlídku Větruši
Jitka Hašková 15.7. 14:14
To jste si užili další krásný výlet.
Vyčarovaná svatba
Oldřich Veselý 15.7. 09:51
Přichystali jste pěkné překvapení pro rodinu, šibalové :-D a rýmovačka úžasná!!!
Pravidelná nevěra se týká žen, u mužů jde častěji o náhodný úlet
Jiří Dostal 15.7. 08:21
:-) :-) Cílené chování je předností žen; dovedete si představit muže podsouvajícího ženě mateřství? :-) :-)
Severská sága 1 – Island
Vladislava Dejmková 15.7. 08:20
Velmi zajímavý článek, oceňuji hlavně to porovnání země ve dvou různých časových obdobích. Nikdy se tam nepodívám, ale ráda si o tom přečtu.
Jak jsem byl za tatínka
Jana Jurečková 14.7. 14:14
Hezký příběh. Dýchla na mě prázdninová atmosféra. Je všude, kam se podívám...
O českých Židech vězněných za války na Mauriciu. Strádali hladem, někteří zemřeli na tyfus, jiní onemocněli malárií
Helena Štěpánková 14.7. 10:01
Po přečtení článku mě až mrazí. Je neskutečné, co všechno si ti lidé museli prožít, v jakém museli být stresu. To je příběh hodný filmového zpracování.
Moje seniorské radosti
Marie Měchurová 13.7. 10:25
Tak to má být. My v našem věku už nemusíme dělat, to co nechceme, ale máme tu výhodu, že můžeme dělat jen to, co chceme, co nás baví. Hezký článek, pište dál.
Moje cestování
Alena Velková 13.7. 08:24
Projel jste toho na tu dobu opravdu spoustu, takové štěstí měl málokdo, ale doba to byla strašná...
Jak se jmenuje kostel, kde je tento oltář?
Rostislav Mraček 13.7. 07:47
Interiér jsem asi nikdy neviděl, ale kostel se mi zdá být jako v Plzni.
Po nás potopa
Vladislava Dejmková 13.7. 07:42
I to je život. Také jsme se před týdnem odsunuli na chatu z ruchu města. A ejhle, na sousedním pozemku začala rekonstrukce starého objektu. Přijela technika a dál už si to jistě umíte představit.
Historik Martin Nekola: Češi ve světě dokázali neuvěřitelné věci v mnoha oborech
Jitka Hašková 12.7. 19:24
Už se těším na další.
Vzpomínka na naši svatbu: Řekni ANO
Taťana Veselá 12.7. 12:02
Hezka vzpominka a gratuluji ke krasnemu vyroci ♥️
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.