Přehled posledních diskuzních příspěvků

Obyvatel postýlky hlásí

Vladislava Dejmková 11.8. 06:53
Krásné vzpomínky. Mně se při čtení vybavila jedna podobná - jak mě u babičky koupali v dřevěných neckách postavených na dvou židlích.

Slunce

Jan Zelenka 10.8. 09:35
Pěkné haiku, Jano.

Tam bylo krásně! Ve stáří se často vybavují vzpomínky na cestování

Eva Kopecká 10.8. 08:49
Moc hezký článek. Je tolik pěkných míst, která stojí za to navštívit. I rozdílný přístup manželů k tomuto tématu může vztah velmi ovlivnit a narušit. Mně je nejlíp o dovolenou doma. Prohlašoval bývalý muž. Jeho rodiče tak žili. Já bych se někam ráda podívala. Říkala jsem já. Naši nás nikam nebrali. Malou satisfakcí bylo, že po rozvodu uznal, že jsem ve všem rozdílném měla pravdu.

Zázraky se dějí

Daniela Řeřichová 10.8. 08:31
Tam by se mi taky moc líbilo, díky za článek a fotky, Naďo.

Rady odborníků: Psa nestříhejte, ani ho dlouho nekoupejte ve studené vodě

Eva Mužíková 9.8. 22:17
Já nechávám rozhodnutí na psovi zda se jen ochladit, nebo zaplavat.

Co bych ještě chtěl

Jana Šenbergerová 9.8. 18:05
Máte to moc hezky naplánované a já vám přeji, aby vaše plány vyšly. Jen nesouhlasím s tím, že mít nemocné srdce je nějakou výhodou. Můj tatínek s ní počítal a nechtějte vědět, jak to dopadlo. Srdce mě občas pořádně potrápí, i když to se mnou tak docela nesekne.

Tip na výlet: Do vesničky Libořezy za letadly

Jan Zelenka 9.8. 09:22
Letadla sice nejsou v popředí mého zájmu, ale popsala jste prohlídku moc pěkně. Ještě, že existují takoví nadšenci, jako pan Formánek, ať už je to kvůli čemukoli. Takový koníček je sice nákladný, ale nedá se provozovat bez sponzorů. Pohled do řídící kabiny je úžasný. Díky.

Po stopách řeky Labe

Hana Rypáčková 9.8. 07:41
Krásná reportáž z putování a bonbónek z fotek přátel...

Příběhy naší rodiny - Střípky uplynulého času II

Věra Ježková 8.8. 13:02
Jendo, opět moc hezké a zajímavé. Jak jinak. :-)

Haiku o ránu

Jan Zelenka 8.8. 10:35
Pěkné haiku. Také jsem je psal.

Džínová košile není jen pro mladé. Když se dobře zkombinuje, sluší všem

Daniela Řeřichová 8.8. 08:13
Džínové košile a bundičky mají nezastupitelné místo v mém šatníku odjakživa. Ráda je nosím k letním šatům a sukním. Nelíbí se mi ale džínovina dole i nahoře.

FEJETON: Jak jsem byl podfukářem

Jana Kollinová 7.8. 10:41
Skvělá závěrečná rada ! Děkuji za nedělní dávku optimistického humoru. :-)

Tip na výlet: Křišťálový chrám v Kunraticích u Cvikova

Libuše Heulerová 7.8. 08:20
Ali, byla jsem tam loni. Jak vypadá zahrada? Prý ji loni vypláchla velká voda? Díky za připomenutí, chrám je nádherně vyzdobený.

Šetřit, šetřit, šetřit

Zuzana Pivcová 6.8. 13:10
Naprosto souhlasím a děkuji.

Příběh naší rodiny

Daniela Řeřichová 6.8. 09:23
To je silný příběh, je dobře, že jste jej zaznamenala. Mějme v úctě naše předky, kteří žili čestně a statečně. Děkuji za sdílení.

Moje hvězda opět vyšla

Jitka Chodorová 6.8. 08:50
Soňo, krásná úvaha, krásné zamyšlení. Těžko ale říci, kam se svět bude ubírat dál. I já někdy sleduji hvězdy, spojuji je se svými rodiči, hlavně s maminkou, a musím dodat, že jim dost věřím. Také mě učaroval Velký vůz, pro mě je to takový vůdce celého vesmírného světa, vidím ho přímo z ložnice, prostě tam jen tak je, a já se jen okouzleně dívám. Asi jsem trochu odbočila, ale to nevadí, snad nám hvězdy pomohou ochránit naše děti, vnoučata i pravnoučata, ale my se musíme chovat tak, aby naše přání mohla být vyslyšena.

Cítíš se jako žena? Pak jsi žena, i když máš pindíka

Jitka Hašková 5.8. 09:40
V USA je to už velmi pro nás podivné. V MF Dnes byl článek, že v ženské věznici 2 ženy otěhotněly a těhotenství způsobila žena. Podle zákonů USA, když muž prohlásí, že je žena a za nějaký zločin je odsouzen do vězení, jde automaticky do vězení pro ženy, i když ještě nebyl přeoperován na ženu. Tak se tam stává, že "žena" způsobí těhotenství ženě. Feministické organizace v USA proti tomu bojují. Považuji za nerozumné dětem v pubertě přednášku o 54 pohlavích,. Jedna věc jsou vědecké výzkumy a druhá skutečný život.

Příběhy naší rodiny - Střípky uplynulého času I

Jana Vargová 4.8. 18:17
Úžasné vyprávění s dobovými dokumenty.

Sportovní rýmovačka

Zdenka Soukupová 4.8. 14:09
Sportu zdar, tloušťce zmar!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.