Přehled posledních diskuzních příspěvků

Golf trochu jinak

Blanka Lazarová 14.7. 09:43
Naďo, golfové resorty jsou úžasné sportovní parky. Ne všude tě ale nechají procházet jen tak. Někde je to dost snobský. Pár resortů znám, pár let jsem hrála. Teď už jen velmi sporadicky. Ono obejít 18 jamek znamená nachodit tak cca 7 km a ještě " máchat " holí. Obnáší to cca 4,5 hodiny práce. I časově a finančně to je náročnější. Ale v některých zemích je jiná historie golfové hry a na golf jen s pár holemi se vydává třeba rodina i s dětmi jako na procházku do parku. No u nás to je trochu jinak. Bohužel, ale už to asi nedoženeme. Ráda jsem se po vašem hřišti prošla. Díky. :-)

Lázně Karlova Studánka je místo plné přírody a klidu

Jitka Hašková 14.7. 07:44
Tam jsem byla jednodenním výletě z Prostějova. Je to úžasné místo. Ráda bych tam jela na týden, ale z Prahy se musí několikrát přestupovat, což je pro starého člověka problém. Další je, že bych tam musela jet jako samoplátce, což zrovna není pro mne dostupné.

Jak náramek

Jindřich Berka 14.7. 07:16
Dobrý den, už si nemaluji lepší zítřky. Už si každý den vychutnávám. Také i ten den škaredý, který je natřený načerno. Píši si sny na papír a mám radost, když je dohoním. Vůbec se nezlobím, když jsou rychlejší. To nejlepší mě ještě čeká. To je to o čem sním. Má cesta byla klikatá, ale zajímavá, barevná jako luční kvítí a sluníčko mě na ni svítí. Přeji lidem lásku, nikoliv blín. Když jdu do postele přibude další letokruh, ale uplynulý den mě hřeje. Možná až budou nemohoucí, pořád budu hledat moudro v knihách, oknem se dívat na tu krásu. Jak kreslí mráz, jak hřeje sluníčko a jak bubnuje déšť. Mám děti a vnučky. Mé DNA se tu bude pořád roztahovat, pokud si lidé svět nezničí. Moc rád jsem žil a moc jsem si užil. Jindra

Pár čerstvých obrázků z Egypta II

Jan Zelenka 13.7. 15:10
Moc pěkné. Pro mne velmi známá místa. Stojí za to ta místa navštívit. Paní Dejmková, hezky jste nám to přiblížila.

Se psem na túru? Proč ne, ale je dobré se na ni předem připravit

Eva Mužíková 13.7. 11:01
Škoda že nejsem mladší, klidně bych na takovou tůru s přespáním ve volné přírodě vyrazila....Dík za článek.

Ideální čas. To je časté nesmyslné slovní spojení

Olga Škopánová 13.7. 10:29
Ideální věk bych nezatracovala, studovat se má v mládí v pozdějším věku se to už těžko dohání a na děti žena do padesáti také čekat nemůže.

Najdi názvy řek evropských, asijských a také africké

Marie Měchurová 13.7. 09:26
Aničko, vidím, že se v té posteli nudíš. Jsi fakt dobrá! Já teď nemám čas, až večer.

Poslat vlastní „čumkartu" můžete i z obýváku. Potěšíte příbuzné či známé

Lidmila Nejedlá 13.7. 09:04
No vida, tak já určitě vyznám lásku íčku zato, že nás seniory nenechá zakrnět a informuje nás o novinkách na všech frontách. Díky.

Čechy krásné, Čechy mé...

Anna Potůčková 13.7. 07:25
Bertice, básen se ti povedla velice. To já bych Vás také brzdila, bud si jistá! Po rovině ještě to se mnou jde, do kopců vždy funím jak ježek a musím odpočívat. Je to dané více faktory. Moji obezitou, nedomykatelností chlopně a také bolavou páteří a kolenními klouby. Ale do přírody chodím ráda. Tu básničku jsi musela spřádat ve své mozkovně asi i v noci - je prostě dlouhá.

GLOSA: Karlovarský festival senzací

Alena Švancarová 12.7. 20:27
Vy vůbec nemáte ponětí co ty hvězdy měly za starost jak dlouho před festivalem.Každá chtěla mít nejhezčí model a vypadat mladě.Vždyt jsou to VIP.A ještě vytáhnout obličej a jiné nezbytnosti.

Kámen je mou celoživotní láskou, říká kamenosochař Josef Borecký

Jitka Hašková 12.7. 09:55
Josef Borecký je úžasný. Na jaře jsme měli výlet k němu do Počernic a do jeho dílny. Bylo to bezvadné. Martina o tom napsala prima článek.

Stejně mi lásku nevyvrátí

Jitka Hašková 12.7. 07:15
Zuzko, děkuji za krásnou, povzbudivou básničku. Už jsi mi tu chyběla.

Pár čerstvých obrázků z Egypta

Marie Novotná 12.7. 05:32
Je to nádhera ve velikém vedru. Hezký dokument. Děkuji za sdílení.

Můj nejlepší přítel: Počítač

Naděžda Špásová 11.7. 11:23
Marie, napsala jsi to moc hezky, byla jsem na tom podobně, s PC jsem se poprvé seznámila v zaměstnání po revoluci a pak v dalších zaměstnáních to šlo líp a líp. Nejsem žádná rekordmanka, ale co potřebuju, to už na PC zvládám, viz mé fotky a články tady na íčku. Abych pravdu řekla, už si to bez počítače, internetu a chytrého mobilu neumím představit. Tak ať se ti vše daří.

Tulák

Marie Ženatová 11.7. 08:10
Díky moc po ránu za hezká slova*

Chceme být dokonalí. Jenže si tím ničíme psychiku i zdraví

Jitka Caklová 11.7. 08:04
To, co píše Raphael Bonelli v knize Perfekcionismus (7. odst), zcela odpovídá tomu, čím jsem si ve svém životě prošla a zcela s tím souzním, na rozdíl od posledního odstavce (dílo autorky tohoto článku), který vnímám v naprostém rozporu s tím, co píše R. Bonelli. "Není všechno zlato, co se třpytí.", stačí si vzpomenout na "třpyt" na FF v Karlových Varech ♥

Cíle a návraty

Daniela Řeřichová 10.7. 07:07
Vaše verše a čistá výtvarná linka Vaší paní se hezky prolíná.

FEJETON: Můžu se odlišit?

Eva Kopecká 10.7. 06:21
Kritizovat umí každý. A vůči sobě je tolerantní taky každý. Za mě, tetování se mi nelíbí. Ale pokud někdo chce tak chodit, jeho věc. Nezapomenu, jak se mi přišlo ukázat moje dospělé dítě, venku teplota kolem pěti, deseti stupňů. Na sobě pouze tílko, tatér doporučil dílo na rameni a paži nezakrývat, a dítě pokračovalo dále do místa svého dočasného bydliště. Bylo to o zápal plic. Pocity jsem měla někde mezi údivem, zoufalstvím a bezmocným vztekem. Prostě asi někdo nemá, jak na sebe jinak upozornit. Jinak nerozumím, proč si lidi to tělo nechají takto ,, zkrášlovat ".

Střípky z mého tenisového období

Rostislav Mraček 9.7. 17:07
Když se lidé umí bavit a nečekají na pobavení od umělců, je to senzační!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.