Přehled posledních diskuzních příspěvků
Život s krokoměrem. Je to jen móda nebo užitečný trend?
Antonín Nebuželský 9.7. 10:27
No, jsem první. Už ke článku pana Charváta"o koloběžkách a podobně ", jsem psal :" lidi choďte "...
Chci říct že snad každý chytrý telefon má krokoměr, tak stačí ráno ťuknout a večer to omrknout.
Už jen cesta a nákup a chození v Globusu, například, udělá zhruba těch šest tisíc, o kterých je často řeč.
Abych se pochlubil", můj denní průměr,od začátku roku, je přes dvanáct tisíc kroků.
Takže dopoledne běžný provoz, odpoledne tak od tří do pěti. Každý den podotýkám, což si v důchodu můžu "na svý zdraví špendýrovat" jak by řekl pan Hlinomaz, co by krupař Dařbujána a Pandrholy:-)
Nutno říct závěrem, že potkáváme s kolegou většinou ženy, chlapi buď makají", nebo sedí ve Zdaru, což je u nás osvěžovna.
Vůně levandule pod Řípem
Věra Ježková 9.7. 07:18
Ali, paráda. To by si užila dcera mého přítele. Levanduli miluje. Takže jí dávám jako dárky předměty s obrázky či vůní levandule.
Marta - den téměř mezinárodní
Daniela Řeřichová 8.7. 15:30
Vlaďko, moc zajímavé pokračování. Omlouvám se za mobil, má být plný počet hvězd.
S ochranou kriticky ohrožených sýčků pomáhá hlasový monitoring
Jana Šenbergerová 8.7. 13:31
V souvislosti s vymíráním sýčků mě napadá jedna paralela, ale skutečnost s ní zřejmě nemá nic společného.
Jak jsme dříve cestovali
Jana Jurečková 7.7. 21:51
Vzpomínám si, že jako školačka jsem každé prázdniny jezdila s rodiči na dovolenou, navštěvovali jsme hrady a zámky a přírodní památky. I když jsem měla sennou rýmu, vždycky jsem to nějak vydržela. Po dokončení střední školy jsem nastoupila jako úřednice a mohla si vybrat poukaz ROH. Bylo to prima, nelze zapomenout.... Díky za hezké povídání.
Naxos – ostrov nekonečných pláží, čistého moře a skvostů z historie
Svatava Páleníková 7.7. 15:03
V Řecku se mi líbilo moc. Znám Samos a Rhodos, ale moc pěkně (s láskou) popsán i tento ostrov Naxos. Ale tam už se asi nedostanu.
Čarovný svět vějířů II
Daniela Řeřichová 6.7. 11:30
Pěkně popsaná historie vějířů a skvostné fotky Martiny. Vějíře (nebo kastaněty) jsou i dnes často součástí španělského flamenca.
Labužníci svůj maják v Luhačovicích dobře znají
Daniela Řeřichová 6.7. 10:44
Luhačovice jsou malebné lázeňské město.
Když dozrává obilí
Vladislava Dejmková 6.7. 07:18
Soňo, ráda sdílím pohodu a myšlenky z tvých článků. Každý den žívota stojí za to prožít. I já jsem se letos těšila na prázdniny s vnoučkem, který absolvoval první třídu. S nadějí, že se budeme častěji vídat a užijeme si společné chvíle.
Výstava německého křepeláka
Daniela Řeřichová 5.7. 16:02
Jitko, určitě to byla pěkná akce, díky za sdílení.
Dávno už nemáme prázdniny
Jitka Caklová 5.7. 07:10
Díky za sdílení, moc krásně napsáno. Mluvením/psaním dáváme krásnu energii a tím ho posilujeme. Co se mi nelíbí, nechám plynout, ono to zmizí, přinejmenším alespoň z mojí hlavy a to opravdu není málo ♥
Magda (66 let): Na rodinné dovolené funguji jako služka
Alena Tollarová 4.7. 08:45
Mám jedinou otázku. Proč ta paní léta tak trpí? Proč nestrčí psa mladým a nejede k moři s manželem nebo s kamarádkou? Asi o svých dovolenkových útrapách ráda vypráví.
Zápisky šílené zahradnice
Hana Šimková 4.7. 08:28
Mám podobné vzpomínky, bohužel už na časy minulé. Dnes už nevlastním zahrádku žádnou. Jestli jsou to Vaše květiny na obrázcích, tak jsou krásné.
Vláďa dobývá vrcholy 1
Marie Měchurová 3.7. 19:35
Rakouská příroda i hory jsou krásné, také máme vzpomínky. Manžel dokonce zdolal i Dachstein. Byli jsme tam v červnu, všude bylo plno květeny. Pohádka. Při Vašem článku se mi to všechno vrátilo. Děkuju.
Příběhy naší rodiny
Naděžda Špásová 3.7. 16:04
Takový vyžírka není nic nového, po světě jich běhají stovky. A obávám se, že bude hůř. Ony některé dobročinnosti k tomu nemají daleko.
FEJETON: Nebuďme lví pitomci!
Jitka Caklová 3.7. 11:14
Krásný fejeton a zlatá Malvínčina slova, ale i činy, které přinášejí radost do života dvou lidí i v pozdním věku. Jeden má štěstí, že může být Archibaldem a mít po boku rozumnou Malvínku :-) :-) Hned je moje červencová neděle krásnější. Děkuji!!!
Jia mas! Aneb vše, co je dobré vědět o pití vína v Řecku
Olga Škopánová 2.7. 09:09
Děkuji za článek právě odlítám do Řecka informace se budou hodit.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.