Přehled posledních diskuzních příspěvků
V Praze je blaze. Proběhlo velké srovnání kvality života. Jak je na tom váš kraj?
Antonín Nebuželský 27.6. 13:09
To měl vědět můj táta v pětačtřicátým :-)
Takhle jsem se narodil v Modré u Děčína.
Jenže to ještě byli všude doktoři i zubaři...
Lázeňský deníček: Bechyně, den šestý
Dana Puchalská 27.6. 09:14
Julie,když jsem si četla a koukala na krásné fotky,tak jsem já,která je mlsná dostala chuť na zákusek. Vypadají náramně.
Na českou dovolenou vezměte s sebou měšec grošů, platební karta může být marná.
Soňa Prachfeldová 26.6. 18:59
Paní Jano, přece si tím nebudete kazit jinak krásné prožitky. Vždyť trochu té české neochoty vydržíte a máme tu pěkné čtení. Budeme zase šetřit do kasiček, jako v dětství. Teď tedy pajcky, dříve to byly desetníky.
Prázdninový tip: Nezapomenutelný pobyt ve Vysokých Tatrách
Jan Zelenka 26.6. 09:12
Moc pěkný výlet. Byl jsem v těch místech před více, než šedesáti lety. A na Zeleném plese. Pamatuji si ale, že výstup o Brnčalovy chaty u Zeleného plesa k plesu Kežmarskému je docela náročný, zvláště pro seniory. Bylo mi tenkrát sedmnáct a už tehdy mě zradila artróza.
FEJETON: Jak jsme vynalézali úřad
Jana Vargová 26.6. 05:44
Bravo! Přemýšlejte prosím, zda by nebylo vhodné ještě zřídit UPDNÚ (Úřad pro dohled nad úřady). Někdo přece musí kontrolovat, zda ostatní plní svoji funkci.
Lázeňský deníček: Bechyně, den pátý
Dana Puchalská 25.6. 13:20
Ano v Bechyni se nudit snad ani nedá. Ani nedokážu spočítat, kolikrát jsem toto malebné městečko navštívila.
Psychické problémy ve stáří není vždy nutné řešit antidepresivy
Marie Faldynová 25.6. 08:40
Nejlepší antidepresivum je poslech Rádia7 - po internetu nebo DAB. Pozor, je prudce návykové!!!
Když byl v Brně abnormální hic
Alena Tollarová 25.6. 08:27
V Brně jsem byla jen jednou, a to shodou okolností také díky íčku. Centrum Brna jsme jsme tenkrát prošly díky Evě B. TEntokrát jsem na výlet nemohla a asi je to i dobře, protože v tom abnormálním hicu bych byla brzdou. A mám radost, že se výlet vydařil a pěkně jste si Brno užily a děkuji za reportáž.
Lázeňský deníček: Bechyně, den čtvrtý
Zdenka Soukupová 24.6. 13:50
Už se těším na ten vlak. A doufám, že si manžel výlet užil.
V penzi v tenzi? Ne, chce to zachovat si chladnou hlavu. A naději...
Olga Škopánová 24.6. 12:42
Pane Vácha dík za ten článek.
Co si uvařit v horkém létě?
Jan Zelenka 24.6. 09:50
Recepty jsou rozhodně zajímavé, leč trochu náročné.
Na návštěvě u Bati II.
Alena Tollarová 24.6. 08:23
Zajímavá výstava, móda se opakuje a mnohé botky by byly nositelné i dneska. Typické budovy s prodejnami Baťa byly snad v každém městě, i u nás. Dneska se tam také dají koupit mj. i boty, ale úplně jiné, obchod tam mají Vietnamci.
Bojíte se nakupovat na internetu? Vyzkoušejte si e-shop nanečisto a nic vás nepřekvapí
Věra Ježková 24.6. 08:10
Nebojím. Nakupuji oblečení na WITT, příslušenství k PC aj. v Alze, kterou mám blízko. Nedávno jsem si tam koupila pečenku.
Lenka (66 let): Manžel hltá negativní zprávy, ale já chci žít v pěkném světě
Jana Jurečková 23.6. 11:14
U nás doma to bylo opačně. Já jsem hltala negativní zprávy z televize a z počítače. Začalo to kovidem, pak očkováním. Moje psychika se pomalu hroutila. Naštěstí jsem si jednoho dne řekla dost. Sleduji zprávy, ale jen velice málo a to naprosto stačí.....
Archeologické léto 2022. Vydejte se po stopách našich předků a navštivte s námi archeologické památky ve vašem okolí
Martina Růžičková 22.6. 20:27
Velice lákavá akce. Díky za informaci. :-)
Skály kam se podíváš
Eva Mužíková 22.6. 20:03
Nadičko, když jsi mi volala, že jsi byla v tom pařáku na této tůře, hubovala jsem Ti. Když vidím tolik nádherných skal, nedivím se, že Tě touha po vyfocení hnala vpřed, horko, nehorko. Ty by jsi za tolik článků a fotek z naší krásné přírody zasloužila metál. Tvůj článek o jahodách samozřejmě vede, už má přes 76 tisíc shlédnutí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.