Přehled posledních diskuzních příspěvků

Istrie 2007 - dolce far niente

Hana Šimková 3.6. 15:36
Krásné vzpomínky. Asi jste se s manželkou hodně milovali.

Mladí hudebníci

Naděžda Špásová 3.6. 13:51
Tam muselo být i přes nepřízeň počasí veselo. :-)

Jak jsme byli na jahodách

Alena Švancarová 3.6. 10:43
Fotečky jsou pěkné.Také se chystáme na sběr.Jahody mám ráda - moc.Měli jste to i se zážitkem až jste z toho praštěná.Stane se.Manžel bouli určitě pofoukal.

S vnoučaty si rozumíme více, než kdysi s dětmi. To je pocit, o kterém se nemluví

Martin Vrba 3.6. 08:20
Když to beru podle sebe, tak na vnoučata mám samozřejmě více času, protože nemusím už chodit do práce. Ve vyšším věku už vím, že jsou pro děti jiné věci důležitější, než jsem si myslel, když mi bylo 28, přesněji - já to věděl tedy už v těch 28, měl jsem “vzorec rodiny” ze svého dětství podle rodičů, ale manželka měla (tedy neměla) jiný - její rodiče se brzy rozvedli a vítězstvím bylo už v tom, že to málo nezopakovala se mnou.:) U vnoučat už v tom mám plnou svobodu, co budeme dělat, o čem si budeme povídat, ale také i v tom, že se jim mohu věnovat, když chci - tedy mohu a nemusím. Ale jsem “pod tlakem vnuka”(7), nedivte se, on je mi více podobný, než synové. Nejraději má už dva roky konverzační hru založené na okamžité improvizaci na hloupé zloděje aut a chytré policajty, u té jsme zvládli jen s jednou návštěvou logopeda “r” i “ř”. Krásná věc - mít vnoučata . . . . .

Obrázky z cest – Popice a Valtice

Anna Potůčková 2.6. 17:21
Blani moc hezká fotoreportáž. Křížová cesta je netradiční, je jiná a je originální. Určitě dobrý tip na výlet na který lákají krásné fotky co jsi nafotila.

Křen

Zdenka Soukupová 2.6. 12:28
Typičtí sourozenci. A nastrouhal?

Červen, měsíc jahod a třešní

Naděžda Špásová 1.6. 14:27
Zrovna dneska jsme byli v Brozanech na samozběru jahod. Ta pole jsou fakt velká a jahody taky.

V Národním muzeu

Daniela Řeřichová 1.6. 13:12
Krásné fotografie z NM! Výstava k 80. výročí operace Anthropoid je opravdu silná. Jsem ráda, že se tomuto historickému tématu letos věnovalo hodně energie a vzniklo dost zajímavých projektů. Kniha Doktorka z Domu trubačů patří k mým oblíbeným. Děkuji za připomenutí této významné akce.

Energie pro život a příroda

Daniela Řeřichová 1.6. 08:52
Moc hezké. Takové dobíjení energie v přírodě a se psím parťákem nemá chybu.

Poznej toto zajímavé nádraží

Naděžda Špásová 31.5. 14:23
Dalo mi to zabrat , ale našla jsem to, ta věc v kuchyni mě fakt nenapadla a to máme dvě. Nádraží je krásné. Malá nápověda, hledejte výrobce kachlí.

Jak se vám vylézá z vany? I tato otázka se skrývá pod zkratkou ADL

Jarmila Komberec Jakubcová 31.5. 13:50
Mám vanu a i sprchový kout. Sprchuji se většinou ráno a vanu si napouštím nejraději večer. Z vany "lezu" normálně, ale pro jistotu jsem si do ní nechala zabudovat madla.To pro případ, že bych třeba měla s vylézáním nějaký problém.

Seniorské setkání na sv. Hostýně z pohledu fotografa

Naděžda Špásová 31.5. 13:16
Libuško, fotky jsou opravdu super, omlouvám se za ty blbý hvězdičky, zase byl prst rychlejší, než hlava. ********

Střípky z Františkových Lázní

Vladislava Dejmková 31.5. 11:59
Do FL jedu příští týden, fotkami jsem se trochu namlsala a těším se.

Čas reveňových koláčů

Věra Ježková 31.5. 08:17
Kdysi jsme s přítelem rebarborové koláče pekli. Ale ne kulaté, jeden velký na plech. Vzpomínám si, že spotřebovaly spoustu cukru. A šťávu jsme použili do nějakého alkoholu.

O mojí kadeřnici

Martin Vrba 30.5. 13:14
Taky chodím do stejného kadeřnictví už skoro 40 let, i když už bydlím 20 km mimo Prahu, ale je to Praha a tam se ty holky pořád střídaly a střídají, zařízení bylo a je nadčasové - tedy pořád pěkné, jen ten můj ksicht je stále horší a horší. Ale, stejně jako za mlada, se já těším na každou novou mladou, a když je tam nějaká opravdu moc pěkná, tak si nechám umýt i hlavu - při tom nejsem před zrcadlem a tak v tom příjemném hlazení se zavřenýma očima na pokraji spánku, se zasním a přenesu se zpátky do těch let, kdy si se mnou ty holky rády povídaly. . . . . Tedy taky mám rád určitý stereotyp.:)

Pražskou přírodou z Běchovic do Kyjí

Daniela Řeřichová 30.5. 09:16
Martino, díky za sdílení zajímavé vycházky do míst, která moc neznám. Krásné fotlky vše super ilustrují!

Májové dny

Daniela Řeřichová 30.5. 09:13
Paní Marie, děkuji za sdílení krásných zážitků. Rodinná pospolitost je vzácný dar. Udržujete tuto tradici i pro další generaci. Také organizujeme oslavy narozenin i jiných důvodů, abychom se sešli, popovídali. Člověk má jistotu, že někam patří, že se může na někoho spolehnout. Ať se Vám daří! :-)

Cítím se být mladší. Věříme tomu, nebo obelháváme sami sebe?

Věra Ježková 30.5. 06:59
S druhými se nesrovnávám. Nevím, proč bych to měla dělat. Jsem se sebou spokojená, o svých nedostatcích vím. Netoužím po výkonu. Pokud můžu, dělám, co mě baví. Cítím se duševně mladší, než jsem. Jen tělo mi věk občas připomene. Nebo, když mě někdo pustí sednout v tramvaji. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.