Přehled posledních diskuzních příspěvků
Křesťanství v naší historii i současnosti
VANDA Blaškovič 28.3. 09:04
Úžasný článek, pro mne těžké téma. Ale uchopuji ho svým způsobem. Děkuji, paní Marie.*****
Marta - rozhodnout se a nelitovat
Daniela Řeřichová 27.3. 13:39
Vlaďko, bravo! Moderní román z žité reality, stylisticky, dějově propracovaný, s napětím i pointou. Těším se na pokračování a obdivuji tě.
Slovníky
Vladislava Dejmková 27.3. 07:56
Díky za typ na Internetovou jazykovou příručku, tu budu určitě využívat. Slovníky mám ráda též, ale z praktických důvodů dávám přednost těm v elektronické podobě.
FEJETON: Čest a sláva rybařiny
Daniela Řeřichová 27.3. 06:34
Čest a sláva rybařině i nedělnímu fejetonu. Patřila jsem do rybářské rodiny, je to opravdu poetická záležitost, jak ji umí podat snad jen Ota Pavel.
Všeználci. Všechno vědí, všechno znají. Žít v jejich blízkosti je vskutku těžké
Věra Ježková 26.3. 11:15
Jednoho takového na tomto portále zcela ignoruji.
Už přišlo jaro
Eva Mužíková 26.3. 11:05
Maru, umíš vždy situace vylíčit opravdu živě. Ještě že už v tu dobu byly mobily, jinak by jsi návštěvu zubaře musela vzdát, nebo odkráčet v domácím úboru?? Hezky jsi mne naladila.
Odpoledne na Erbence
Alena Vávrová 25.3. 15:21
Prima, Naďo! Tak aspoň vím, oč jsem přišla. Výlet na tuto rozhlednu mi slibovala ústecká kamarádka, bydlí v Kr. Březně, podle mapy to není ani moc daleko. Bohužel se teď nevídáme, jen si občas písneme. Je to moc hezké místo s krásnými výhledy, díky.
Strakonický hrad se v dubnu otevře veřejnosti. Jeho rekonstrukce odhalila vzácné malby i nové prostory
Helena Štěpánková 25.3. 11:07
Navštívila se velké množství hradů a zámků, ale ten strakonický ještě nikdy. Tak možná, že se tam někdy vydám.
První kurzivka na krávy
Václav Soukup 25.3. 09:22
Když jsem byl na prázdninách v Kolovči, tak mně bratr mého dědy svěřil krávu na pastvu. Také jsem ji zapřahal a jezdil s ní pro seno. V rybníku jsem ji musel občas železným kartáčem pořádně očistit.
Takto se do pomoci lidem, kteří prchají před válkou na Ukrajině, zapojují senioři
Daniela Řeřichová 25.3. 07:45
Děkuji za sdílení ryzí obětavosti a solidarity. Maruška M. s manželem a Oldřich Č. si zaslouží úctu a veliké poděkování. Přeji jim hodně energie a pokud možno dobré zprávy pro své hosty, které přijali nejen do své rodiny, ale i do svého srdce.
Státní památky zahájí návštěvnickou sezonu 2022 bez mimořádných opatření
Pavel Vaněček 24.3. 13:12
Je radostné vidět, jak se české památky v posledních letech krásně zrekonstruovaly a mohou tak návštěvnkům odhalovat důležité momenty české historie.
S jarním úklidem domácnosti může dobře pomoci obyčejný citron
Dana Hošková 24.3. 12:27
Zajímavé. Některé - pro mě ještě neznámé - rady využiju.
Řecké štěstí boduje. Příběhy z Pargy jsou nominovány na nejlepší blog roku
Pavel Vaněček 24.3. 12:11
Ano, sleduji tento blog. Řecko patří nebo spíše patřilo k mým oblíbeným destinacím. Kvůli místním lidem a skvělé gastronomii.
Jaro je tady
Alena Velková 24.3. 07:50
Omlouvám se za 3 hvězdičky, čtu si to v mobilu a omylem jsem o ně zavadila dřív, než jsem měla...fotky se mi moc líbí
Jaro se dívá do oken
Václav Soukup 23.3. 10:25
Hezké a povzbudivé ! Co bychom teď dali za normální život !
Velké maličkosti pro radost
Daniela Řeřichová 23.3. 07:28
Tedy, vy se máte! Eleno, děkuji za povzbuzující zpravodajství a parádní fotky!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.