Přehled posledních diskuzních příspěvků
Velké maličkosti pro radost
Daniela Řeřichová 23.3. 07:28
Tedy, vy se máte! Eleno, děkuji za povzbuzující zpravodajství a parádní fotky!
V červnu si důchodci přijdou díky valorizaci penzí v průměru na více než tisíc korun
Antonín Nebuželský 23.3. 04:34
Jen aby...
Národní divadlo
Zdenka Soukupová 22.3. 16:34
Aleno, opravdu byste asi takovou legraci při koncertě nezažili. Je to tak srandovní, že věřím, že je to skutečný příběh. To by ani největší humorista určitě nevymyslel. Chechtám se.
Technických vymožeností je moc, mnohdy více otravují než pomáhají
Olga Škopánová 22.3. 12:48
Obávám se, že technický vývoj nezastaví senioři se svými potřebami, bude to jako v džungli přežije ten nejsilnější.
Kaktusový květ
Irena Mertová 22.3. 08:18
Kaktusy a sukulenty radost podívat, ale to přesazování, asi v rukavicích? :-)
Šikmý kostel u Bezručů
Hana Práglová 22.3. 07:18
Šikmý kostel, jako budovu je dobré vidět. Navštívili jsme ho s našimi iseniory loni, když jsme si zde udělali zajezd.
Seberozvoj, sebeláska, duše... Proč tato klišé mají úspěch
Věra Ježková 21.3. 12:06
Patřím jednoznačně do druhé skupiny. Uvedenou „veselou“ knihu bych si ani nepůjčila.
Stačí jen úsměv a pár lidských, teplých slov!
Margita Melegova 21.3. 10:03
Souhlasim, neni co dodat.
Mám ráda kuchařské knihy - LXXI. díl
Margita Melegova 21.3. 08:10
Zajimave recepty, neznam ani jeden, sice jsem se s mrkvovym dortem v receptech setkala ale nenasla odvahu ho upect, s dalsim pecenim kde byla mrkev jsem neuspela, manzel slysi jen na veprove v mrkvi, salat z mrkve, mrkvovy mozecek.
Drobné kurzivky všedních dnů 4
Věra Ježková 20.3. 09:55
Jendo, hezká vzpomínka. 11. bílý kůň se mi líbil, těším se na Třináctého černého.
FEJETON: Pryč s citáty!
Daniela Řeřichová 20.3. 09:30
Ráda jsem se zastavila v nedělní škole humoru. Předposlední věta nemá chybu. :-)
Jít dál
Jana Šenbergerová 19.3. 14:24
Hanko, vidím, že všichni podobně jako já vzali tvá slova za své a neměli potřebu je ještě jakkoliv komentovat. V situaci, ve které se teď nenachází jen Ukrajina, ale celý svět, mi také nějak došla slova. Díky, že ses vyjádřila i za mě. Inter arma silent musae.
Zimní soutěžení: Známe vítěze!
Helenka Vambleki 18.3. 11:08
Daniela Řeřichová - Vzpomínka: Čas chmelových brigád a foto Libuše Heulerová - Trochu sluníčka
Klokan, červená a Finsko. Spojuje je krásné slovo - štěstí
Hana Práglová 18.3. 07:05
20.března se narodila má milovaná babička. A já měla veliké, obrovské štěstí, že tento zlatý člověk byl v mé blízkosti 94 let.
Jak dodržovat pravidla spánkové hygieny
Dana Hošková 17.3. 15:55
Až na ty červené brýle (mám modré) všechny rady už znám, ale stejně mám problémy se spánkem.
Mauricius - modrý ostrov
Naděžda Špásová 17.3. 13:48
Pro někoho je to hezká dovolená, je tam určitě krásně. Já naštěstí tyhle touhy nemám a i kdybych měla, není mi to k ničemu. Zlatá Blatná. :-)
Psycholožka Zuzana Říhová: Je dobré nařídit si přiměřenou mediální dietu
Jindřich Berka 17.3. 12:46
Dobrý den,
v životě člověka jsou věci, které mohu ovlivnit. Nechám se očkovat, snížím riziko těžkého průběhu. Nebo se zavřu doma a nebudu vycházet. To, že nás navštívila uvedená nemoc neovlivníme. Válku také, možná kdybychom všichni šli demonstrovat, možná tím, že sbíráme pomoc. Válčit nemůžeme. Nechápu proč mám z toho mít stres a špatně spát. Prostě život se skládá z věcí příjemných a nepříjemných. Pokud si nemohu vybrat, tak se s tím musím smířit, ale určitě se z toho nezhroutím. Slunce sice zapadne, ale opět se objeví. Tak je třeba život brát. Potom budete duševně zdraví a nebudete vyhazovat peníze za psychoterapeuta. Stejné je to, když chci zhubnout. Jindra
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.