Přehled posledních diskuzních příspěvků
Glosa o jistotě
Jana Šenbergerová 6.3. 10:59
Hezky jste se zamyslel, i když z lidského pohledu o věcech nehezkých. Vzhledem k tomu, že žijeme v duálním světě, musíme počítat i s nimi. Z toho skutečně vychází, že jedinou jistotou je nejistota. Váš článek mě přivedl nejen k zamyšlení, ale také k "listování" stránkami webu a narazila jsem na jiné zajímavé myšlenky ( http://www.hetch.cz/dualnimysl ) a také na svoje články tady na íčku ( https://www.i60.cz/clanek/detail/5700/o-jistote-a-nadeji?lang=cs ), (https://www.i60.cz/clanek/detail/4432/moje-myslenky)
FEJETON: Sběratelstvím proti nudě!
Jiří Dostal 6.3. 07:01
:-) :-) Skvělý příspěvek do mé sbírky myšlenkových pochodů! :-) :-)
Mám ráda kuchařské knihy - LXVIII. díl
Naděžda Špásová 5.3. 09:56
Vepřové maso mám ráda, zamlada bych bůček nepozřela, dneska je u nás dost oblíbený.
Očima seniora: Dobře už bylo
Ivo Patta 5.3. 08:21
Chcete aby bylo lépe? Není problém za jedné podmínky: bez ekonomů! Politici-ekonomové převzali moc a od začátku 90. let řídí stát. Výsledkem jejich činnosti je viditelné zadlužení státní pokladny ve výši 2,5 bilionu korun a rychle stoupá. Výsledkem činnosti ekonomů řídících tzv. vyspělý sociální stát je také nedostatek dětí v populaci a s odstupem 25 let nedostatek nových kvalifikovaných pracovníků v počtu 60 000 za rok. Díky nedostatku dětí (za poslední čtvrtstoletí chybí každé třetí dítě do VYROVNANÉ demografické bilance), narostl skrytý dluh ve státním důchodovém systému z 0,- Kč začátkem devadesátých let na 3,9 bilionu korun a vzhledem k nízké porodnosti stoupá o 100 miliard ročně. Takhle stát vedou ekonomové, Klausem počínaje a Babišem zatím konče. Podrobnosti v knize Ekonomům to myslí černobíle.
Jarní rostliny jsou tady, je čas si s nimi udělat radost
Dana Puchalská 4.3. 14:29
Květiny mám ráda. A tulipány patří mezi moje oblíbené druhy. Teď jsem si zasadila do moc krásného keramického květináče bíložluté narcisy a už se těším na jejich květy a hlavně tu vůni.
Nechceme válku, stojíme za Ukrajinou!
Marie Měchurová 4.3. 12:03
Honzo, Tobě i celé redakci MOC DĚKUJU
Přemyšl
Jan Zelenka 4.3. 11:12
Bohužel Přemyšl neznám, ani jeho historii. Jen Krakov. Do Polska jsem se nedostal. Historie lidstva je především historií válek. Je vůbec náš civilizační pokrok pozitivním faktem?
Výlet, jak se patří
Alena Švancarová 4.3. 10:09
Velmi děkuji za fota z Tisských skal.Do Tisé jsem jezdila na prázdniny,měla jsem tam příbuzné.Před Sněžníkem jsem focená už coby nastávající maminka.Určitě to byl hezký výlet pro Vás.
Co bude dál?
Daniela Řeřichová 4.3. 09:19
Milá Vando, ráda se pod tuto výzvu podepisuji. Jsem v centru dění a vlna solidarity mě připomíná promptní reakci pomoci při zemětřesení v Arménii roku 1988 nebo při povodních 2002. I dnes lidé pomáhají dle svých možností. Náš spolek spolupracuje na produkci kulturních akcí, na nichž se pro Ukrajinu vybralo již hodně peněz. Když vidím ty empatické mladé, ale i starší lidi, tak věřím, že arogance moci nemůže zvítězit.
Jak na internetu nenaletět na nejrůznější podvodné nabídky
Martina Růžičková 3.3. 18:39
Takových varování není nikdy dost. Díky :-).
Drobné kurzivky všedních dnů 3
Jana Šenbergerová 3.3. 16:42
Smutné časy vždy vynesou na hladinu života vzpomínky na ty hezké. Díky za všechny, které máme.
Mám ráda kuchařské knihy - LXVII. díl
Vladislava Dejmková 3.3. 08:16
U nás doma teď frčí kysané zelí, ale každá inspirace je dobrá. Mám ráda ty mladé hlávky zelí, s nimi se dá vykouzlit ledacos.
Tři přání z pohledu jedné seniorky
Petr Adámek 2.3. 09:40
Ta tři přání jsou asi tak stejně reálná jako ta předchozí.
Vzal jsem si dnes prášek? Mnoho lidí má zmatek v předepsaných lécích
Václav Soukup 2.3. 09:38
Bez týdenního rozdělovníku léků bych byl ztracený !
Rhodos - ostrov slunce
Daniela Řeřichová 2.3. 09:24
Hezký článek, bohužel jsem na Rhodosu nebyla, musí tam být krásně.
Holešovice II
Naděžda Špásová 1.3. 09:58
Ahoj Věrko, zase jsi mě potěšila, některá místa si pamatuju. Naše škola byla a snad pořád je v Jablonského ulici. Moc hezké fotky. :-)
Samota a osamělost. Rozdílné pojmy, které bývají zaměňovány
Věra Ježková 1.3. 08:12
Souhlasím. Už jsem se zde o tom několikrát zmínila. Samota může být příjemná. Jsem ráda sama. Ovšem jen do určité míry. Osamělost je zlá. Nejvíc osamělá jsem byla v době dvou lockdownů.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.