Přehled posledních diskuzních příspěvků
Holešovice II
Naděžda Špásová 1.3. 09:58
Ahoj Věrko, zase jsi mě potěšila, některá místa si pamatuju. Naše škola byla a snad pořád je v Jablonského ulici. Moc hezké fotky. :-)
Samota a osamělost. Rozdílné pojmy, které bývají zaměňovány
Věra Ježková 1.3. 08:12
Souhlasím. Už jsem se zde o tom několikrát zmínila. Samota může být příjemná. Jsem ráda sama. Ovšem jen do určité míry. Osamělost je zlá. Nejvíc osamělá jsem byla v době dvou lockdownů.
Jakou si vybrat kabelku pro každodenní nošení?
František Klapal 1.3. 01:30
Já jsem si dal za cíl, že právě nějakou kabelku koupím manželce jako dárek. Vybrat tu správnou ale teda nebylo vůbec lehké. Řídil jsem se podle té, kterou nosila předtím a žádnou podobnou se mi nikde nedařilo najít. Nakonec jsem teda našel trochu jinou, ale v podobném stylu tady: https://www.kabelka.cz/produkty/kabelky-a-tasky/ Zkusil jsem objednat a ženě se moc líbila. Dokonce byla i o něco větší, než ta předchozí.
Marta - den po dni
Jan Zelenka 28.2. 23:40
Začátek děje mi unikl, takže neznám souvislosti. Ale stylisticky je to dobře zvládnuté. Možná by prospělo, nedávat do jedné kapitoly tolik různých dějů. Kvůli orientaci. A spádu děje. Ale nechci vám do toho mluvit.
Lidé, kteří vždy věří v lepší zítřky. Jsou chytří nebo naivní?
Jiří Dostal 28.2. 14:30
:-) Kontrast optimismu a pesimismu je umělá konstrukce, podstata tkví ve schopnosti člověka nakládat s úspěchem či průserem, ve schopnosti žít neobjektivně za všelijakých okolností nadějí či beznadějí. Logicky vzato říká optimista, že hůř už být nemůže, a pesimista kontruje, že může. Po generace se to říká obráceně, takže... :-)
Už jednou viděné není nemoc!
Václav Soukup 28.2. 10:29
To je dobře, že si užíváte dokaď to jde. Já měl dlouhou dobu schované lahve whisky a koňaků pro lékaře, ale už jsem jednu otevřel a večer " trochu spaluji červíky " .
Nad hlavou mi proletěl hvězdný vláček
Zuzana Pivcová 27.2. 15:24
Jani, někdy takové úkazy jsou a je jedno, jak si to kdo vykládá. Děkuji.
Holešovice I
Naděžda Špásová 27.2. 12:23
Věrko, v Holešovicích jsem strávila čtyři roky, chodila jsem tam na oděvku, do Dělnické jsme chodily na tělocvik.
Lásky a smutky Nataši Gollové: milovala francouzského básníka, ale i alkoholiky
Daniela Řeřichová 27.2. 12:07
Smutný osud.
Na výstavu kamélií do Kroměříže
Jitka Hašková 27.2. 09:49
Díky za krásnou výstavu a procházku Kroměříží. Kamélie miluji, před několika lety byla velká výstava kamélií v konírně Trojského zámku. To bylo úžasné vidět takové množství druhů kamélií, těch barev a velikostí květů. Bohužel od té doby to neopakovali. Kroměříž je pro mně daleko na jednodenní výlet.
Drobné kurzivky všedních dnů 2
Jana Vargová 27.2. 09:19
Pane Zelenko, flákající se variantu prosím nechte někde, odkud se jen tak nevyhrabe. Díky za článek a zdravím.
FEJETON: Jak jsme plánovali expedici
Daniela Řeřichová 27.2. 07:40
Tento druh humoru mám moc ráda, díky za krásné ráno. :-)
Za vilami do Bubenče
Alena Tollarová 26.2. 13:10
Děkuji za pěkně slovem i fotkami zdokumentovanou vycházku mezi zajímavými stavbami. Kolik kilometrů jsi "při lovu" nachodila? Slyšela jsem, že se pořádají i turistické výlety na toto téma.
Ukrajinské střípky
Daniela Řeřichová 26.2. 11:58
Historie Ukrajiny je velmi pohnutá. Byla jsem tam jen jednou, takže spíš jsem se pracovně setkávala s odkazy umělců M. Bulgakova, N.V. Gogola, J. Jevtušenka, I. Babela, A. Achmatovové... V rámci festivalu Mene Tekel jsme hostili významné ukrajinské režiséry a dramatiky. Současná situace je tragická a každý člověk má možnost pomoci.
Vzpomene si někdo?
Marie Měchurová 26.2. 11:01
Pane Soukupe, dejte si do vyhledávače Karel Gott - U nás jaro nekončí
Za sportem či do přírody, přesto s elegancí a vkusem
Dana Hošková 26.2. 10:28
Chodím pravidelně na turistické výlety. Na turistiku je potřeba oblečení praktické, odpovídající ročnímu období. Základem jsou kvalitní boty a nepromokavá bunda. Nemyslím si, že by někdo z našich turistů vypadal jako hastroš, a určitě také nikdo nenosí bílé kalhoty a světle růžovou bundičku. Zkuste si v tom chodit po blátivých lesních cestách a v dešti. Dámy (a pán) na fotkách možná vypadají skvěle, ale jejich oblečení - až na tu poslední - praktické není. Možná v tom sport pouze sledují či chodí na vycházky do městských parků.
Fotoreportáž: Bez plánu
Martina Růžičková 26.2. 08:29
Krásné pohledy na malebnou krajinu. Pohladí po duši.
Bouřlivé mládí
Marie Měchurová 25.2. 12:03
Doma mi vždycky říkali, počkej, však oni ti to tvoje děti vrátí. Na mě ale neměly. Dcery nekouřily, syn zrovna drží suchý únor. Ráda spím, tak jsem je přepočítávala až ráno. To já jsem dostala jednu hned mezi dveřmi o půl třetí ráno. Jsem toho názoru, že mládí má být bouřlivé a život už klidnější. Mi se to splnilo. Hezké vzpomínání.
Poznali se s vráskami. Ona má byt, on dům. Chtějí žít společně. Půjde to?
Václav Soukup 25.2. 09:33
Popsala jste to naprosto pravdivě, proč bychom se měli v našich letech někomu přizpůsobovat a měnit svůj zavedený životní styl !
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.