Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dlouhá cesta do Maroka
Jan Zelenka 3.2. 18:39
Václave, arabský svět trochu znám, se ženou jsme projeli pár států a život tam se nedá s naším vůbec srovnávat. Ale je to vždy zajímavé poznání.
Co s našimi játry udělá alkohol a obezita?
Jiří Dostal 3.2. 13:00
:-) Jeden z detailů údělu "každým okamžikem smrti blíž". :-)
Konec omezení pro neočkované. Vstup do restaurací, sportovních i kulturních zařízení bude možný bez certifikátů
Antonín Nebuželský 3.2. 11:51
Pokud nepojedeme třeba do Drážďan...
Jak jsem se naučila lyžovat
Hana Rypáčková 3.2. 08:41
Zojo, já tvůj příběh znám z vyprávění, ale jsem moc ráda, že jsi se zase k nám přidala. Sice jsem pátrala, zda to je nový článek ...Pobavilo mne to. Ty, taková lyžařka...
Mé písničky
Věra Ježková 3.2. 07:55
Helo, tak to je poprvé, kdy se mi podařilo někam dát šest hvězdiček, aniž bych se o to snažila. Přeju ti je. :-)
Olympijská tipovačka o Raškovku
Jana Šenbergerová 2.2. 19:58
Díky za novou příležitost. Už jsem se jí chytila a zatipovala si jen tak od boku. Ta "tvoje" čepice je moc hezká, taková česká. :-)
Babi, tohle nesmíš dělat! Přehnaná péče příbuzným škodí
Olga Škopánová 2.2. 11:34
Jak najít tu hranici kdy pomoci a kdy ne?
Coubertin měl pravdu: není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
Martina Růžičková 2.2. 08:42
Bezvadně napsáno. :-) Nadchl mě citát pana Horníčka, který jsem neznala. To kdyby tak šlo opravdu udělat... Taky už si větrám v mozkových závitech a chystám se zúčastnit.
Domácí horor
Jana Jurečková 1.2. 23:59
Napínavý příběh. Já bych tam asi nešla se podívat. Neměla bych odvahu. Vzpomínám si na sledování krimi filmů. Šla jsem se vždy podívat, jestli mám zamčené hlavní vchodové dveře. To pro jistotu.
Zemřel Radko Pytlík, znalec Haškova díla a dalších českých spisovatelů
Dana Puchalská 1.2. 14:46
Ano, dožil se krásného věku. RIP.
Tento způsob letošní zimy zdá se mi poněkud nešťastným
Jana Hošková 1.2. 11:28
Hezky napsáno. Už jsem sice byla dnes na odchodu z íčka, ale ráda jsem si váš článek přečetla.
Stručně řečeno - je nás na té planetě už moc, a to delší dobu. Bohužel, to je smutná pravda. A ničíme ji, to bezesporu. Teď použiju to slovo, které nemám ráda: JAKOBY ten současný virus věděl, co dělá...:-((
Cher - If I could turn back time
Václav Soukup 1.2. 08:20
Znám dobře ten klip ! Vystihla jste to perfektně. Nás na vojnu jezdili bavit " poněkud opelichané celebrity ", , tak jsme zůstali i díky " bromu v čaji " klidní a neteční.
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád
Jiří Dostal 1.2. 08:06
:-) Přítel je má představa o něm. :-)
Bulovka bude mít asistenty onkologické péče
Miloslava Richterová 31.1. 18:50
Tak tohle je moc dobrá zpráva.
Kalifornie snů a skutečností – poslední zastavení na cestě Tichomořím v roce 1995
Zuzana Pivcová 31.1. 14:47
Mockrát děkuji jako obvykle. Je to pro mě vzdálený kus planety, i když v LA žije nějaká vzdálená příbuzná, nikdy jsme se neviděly.
I starší muž může vypadat dobře. Ale musí se sám trochu snažit
Jiří Dostal 31.1. 09:58
:-) :-) Muž je starý, jak vypadá před holením, žena po umytí (líčidel)... :-) :-) Vousatý aforismus
Moje oblíbená zpěvačka: Hana Hegerová
Daniela Řeřichová 31.1. 09:08
Maruško, děkuji za článek. Hanu Hegerovou s dcerou milujeme a občas si zazpíváme Lásku prokletou.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.