Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj poslední (?) pěší výstup na sv. Hostýn
Naděžda Špásová 4.1. 11:37
Maruško, to byl určitě moc hezký výlet, já bych po 13 km asi vypustila duši. Taky jsem si včera udělala radost a letos poprvé fotila. Přeji hezký a zdravý celý rok. Fotky jsou pěkné. :-)
Herečka Michaela Dolinová: Zvláště v této době je důležité navazovat, udržovat a utužovat vztahy
Daniela Řeřichová 4.1. 09:19
Děkuji za příjemný rozhovor.
Hřiště
Václav Soukup 4.1. 09:16
Golf jsem si bohužel nikdy nezahrál. Nehodlal jsem se vzdát tenisu, kterému jsem " propadl " bohužel až v 35-ti letech, po ukončení fotbalu. Těším se na Vaše první úspěchy !
Pohled na odívání v historických souvislostech - část I. Motto: "Staré věci mají v sobě příběh, který stojí za to zaznamenat."
Daniela Řeřichová 4.1. 08:26
Článek je velmi poutavý, o kroje a lidovou kulturu se zajímám dlouhodobě, je úchvatnou součástí našich tradic. // Prosím jen technickou úpravu v nadpisu – Motto je s dvěma t.
Marta - poslední dny roku
Daniela Řeřichová 3.1. 16:00
Čtu s napětím, Vlaďko. Život a autorka nám chystají dramatické chvíle.
Myslím to dobře. Přístup, který často udělá více škody než užitku
Margita Melegova 3.1. 14:25
Nemam rada nevyzadanou pomoc, lidem s takovou nabidkou moc neduveruji i kdyz nektere jsou mysleny uprimne, kazdy mame svuj rozum tim se ridime a vime co zvladneme bez pomoci. V nasem okoli zije hodne mladych rodin v najmu a par z nich hleda stare duchodce hlavne bez dedicu od kterych by odkoupili byt za prijatelnou cenu s tim ze je nechaji dozit. To ale neni nas pripad, mame deti ale ziji daleko, proto nas vidi porad jen jako dvojici ktera chodi sama na nakup i prochazky, neodsuzuji je spise mi je jich lito.
O desateru
Marie Měchurová 3.1. 12:20
Přiznám se, že v Boha nevěřím. Žiju podle svého svědomí, a to mi řekne, co je dobře a co je špatně. Když jsem onemocněla snažila jsem se začít věřit. Četla jsem Bibli, modlila jsem se k němu, ale nebylo to od srdce. S vírou se člověk musí narodit. Rodiče byli věřící, ale nechovali se tak. Hádky byly na denním pořádku. Nejvíc mi pomohla moje báječná milující rodina.
Můj první pochod „Silvestrovskou Prahou za historií“.
Jitka Hašková 3.1. 09:21
Díky Hanko za báječnou procházku Prahou, výborně zdokumentovanou.
Vánoční soutěžení
Anna Potůčková 2.1. 18:03
Všem vítězům moc gratuluji, ale nevidím žádného výherce v kategorii Můj Vánoční recept.
Těžký úděl "krasavců"
Věra Ježková 2.1. 12:18
Mně se vždy víc líbili "drsňáci" než "krasavci" typu Alain Delon. :-)
Bowling Praha – čtvrtek 13. 1. 2022
Věra Ježková 2.1. 09:14
Hani, v tom týdnu bych měla být v Litoměřicích. Jinak bych ráda přišla. Přeji všem příjemné setkání. :-)
Komedie plná omylů na pokračování podle vašeho přání (2)
Jana Porcalová 1.1. 16:23
Tak tohle je typicky mužské řešení problémů, moc roztomilé, jako kočkomilku mne opravdu pobavilo, dík.
Zeptejme se čutory!
Miloslava Richterová 1.1. 13:19
Naše lidová moudrost - česká rčení také nejsou od věci.
Wellness pobyt v Bojnicích
Anna Potůčková 1.1. 12:09
Tak to je nádherný článek hned na Nový rok. Bojnice jsou mým snem je navštívit, moc se mě líbí zdejší zámek. V Bratislavě jsem v životě byla asi 3krát, z toho jednou jsem zde vystavovala svoji fenku asi před 5ti lety.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.