Přehled posledních diskuzních příspěvků

Marta - napětí

Zuzana Pivcová 25.12. 17:01
Jsme tu uprostřed současného života, díky za pokračování.

Kdo je více promiskuitní - mladí, anebo staří?

Jana Šenbergerová 25.12. 13:49
Troufám si vyslovit svůj názor. Vyjde to nastejno. Mladí z nerozumu a starší z rozumu. Mně se článek líbí. Čiší z něho nejen zkušenost, ale i rozum. A kdo se cítí pohoršen, ať klidně hodí kamenem, ale nemyslí si, že to svědčí o ryzím charakteru.

Děkuji, íčko!

Blanka Lazarová 24.12. 10:11
Danielo, moc pěkně jsi to shrnula. Jen dodám - je to na nás - jaký si to uděláme. Tak mějme se rádi, nemračme se , ale usmívejme se a snažme se být pozitivně naladění. Půjde všechno líp. A slovy Renčína : " Připíjím všem lidem dobré vůle ! "

Židovský hřbitov v Holešově

Daniela Řeřichová 24.12. 08:11
Aničko, krásné fotografie. Židovská kultura je velmi zajímavá včetně rituálů pohřbívání. Máme u nás mnoho pozoruhodných židovských hřbitovů a je dobře, že se udržují.

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům hezké prožití vánočních svátků!

Marie Novotná 24.12. 06:35
Spojit příjemné s užitečným,jsem s těmi,co nemohou být doma. Hezké vánoce.

Vánoce bez kapra

Elena Valeriánová 23.12. 17:40
Po celodenní šichtě jsem unavená a skleslá na duchu, stromek je křivý, vítr duje a moje nálada je někde ve výši kolen. A pak jsem se začetla do Vánoc bez kapra i když se mi nelíbí úvodní fotka, článek je bezvadný a já se usmívám. Děkuji za spravení nálady. Šťastné a veselé s kaprem a nebo bez.

Pohádka o zeleném prasátku

Zuzana Pivcová 23.12. 14:04
Obrázek mi připomněl mnou sponzorované zvíře v táborské zoo - prase göttingenské. Prasata jsou mi sympatická, i když v bytě jako domácího mazlíčka bych žádné chovat nechtěla. :-D Je to hezká pohádka.

Předvánoční čas trochu jinak

Daniela Řeřichová 23.12. 10:58
Moc milé a mně blízké, stává se nejen před Vánocemi...

Retro vánoční vzpomínání

Granda Nekonata 23.12. 09:59
krásný povídání - díky :-)

Jmelí. Říká se o něm, že nosí štěstí, ale většina lidí o této rostlině více neví

Vladislava Dejmková 23.12. 09:02
Jmelí nemám intuitivně ráda a o vánocích ho u nás doma nemáme. Možná proto, jak ho vidím parazitovat na stromech kolem naší chaty. A po větru ho mám plný trávník. Ale každý jsme jiný, někomu se zase libí.

Proč jsou Vánoce v zimě?

Miloslava Richterová 22.12. 16:27
Děkuji redakci za zajímavý článek.

Před Vánocemi v kostele

Jan Zelenka 22.12. 15:05
Věrko, krásná slova. Já mohu akorát vzpomínat. Rodiče leží v Dejvicích a manželka se synem v Čelákovicích. Mám rád kostely s jednoduchou výzdobou. Pokud je někdo skutečně věřící, nepotřebuje ke své víře fůru zlata a nádhery, jak je to zvykem v katolických kostelech. Dokáži se do tvých pocitů vžít. Nikdy nezapomenu, co vše mi rodiče i ostatní mí nejbližší do života dal. Čím mne obohatili. O naše dva hroby se vzorně stará dcera. Život jde dál, jeho koloběh člověk nezastaví.

Kočičí pohádka

Marie Měchurová 22.12. 11:35
Zdravím Tě malířko a poetko. V Tvé pohádce je ukrytá velká láska, kterou rozdáváš bytostem lidským i zvířecím. Děkuju, že jsi. Hezké Vánoce!!

Dinosauři

Vladislava Dejmková 22.12. 08:03
Parádně jsem se po ránu zasmála. Zejména po těch posledních větách... Dík

Hledej slova, která souvisí se zimou a Vánocemi

Granda Nekonata 22.12. 07:26
milé :-) pobavilo (hvězdiček mělo být 5 ale nejde to opravit)

Umíte miminsky?

Elena Valeriánová 21.12. 13:10
To je fakt umím nebo jsem to uměla. Já se musím vždy smát s jakou dychtivostí poslouchají vnoučata vzpomínky na dětství jejich rodičů. Díky za připomenutí.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.