Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj dětský Štědrý den
Daniela Řeřichová 21.12. 11:22
Moc krásné vzpomínání a poděkování rodičům za dar šťastného dětství.
Ideální Vánoce neexistují. Čím je člověk starší, tím více v tom má jasno
Marie 00000 21.12. 09:49
Vánoce jsou hezké vždy - když si je člověk udělá podle sebe, a ne podle toho, co je v reklamách, co mají sousedi, podle ceny dárků a jiných "podmínek".
Vánoční - nepečené - rumové
Miloslava Richterová 21.12. 09:31
Díky za připomenutí tohoto oblíbeného cukroví :-) nemá chybu :-)
O srpnové noci
Marie Měchurová 20.12. 11:45
Krásné. Obdivuji všechny, kteří dokáží něco takového stvořit!!
Zdravé a nezdravé potraviny. Nesmyslné slovní spojení, kterému však lidé věří
Marie 00000 20.12. 10:44
Myslím si, že člověk může jíst naprosto všechno, co mu chutná, ale v rozumné míře. Nic, co jde do extrému není dobré - ani zdravé potraviny.
Výstava betlémů v Roudnici nad Labem
Daniela Řeřichová 20.12. 08:51
Alenko, děkuji za tu nádheru, kterou jsi nám zprostředkovala. Betlémy jsou mojí vášní, jezdívali jsme s dětmi všude možně, teď za nimi chodím do kostelů po Štědrém dni, kdy je vložen do jesliček Ježíšek. Možná se díky tvé upoutávce podívám do Roudnice. Tříkrálový betlém má kromě mudrců i cizo..... .... z.....a.
Vánoční sněhové vzpomínky
Daniela Řeřichová 19.12. 14:30
Mám podobné vzpomínky, část zimy jsme trávili u babičky v Chomutově. K Alžbětinské serenádě ještě Ave Maria, k chrastícím teplákům bačkory v galoších, plovoucí svíčičky ve skořápkách ořechů, rozkrojování jablíček a zvláštní napětí... díky.
Monika Kopřivová: Největším dárkem pro seniora je čas společně strávený s rodinou
Antonín Nebuželský 19.12. 11:40
No, když myslíte... ?
Nebo, nesmí být moc dlouhý. A teď do mě.
Kostky jsou vrženy
Václav Soukup 19.12. 11:14
Dnešní šílená doba by potřebovala antické filosofy jako sůl ! Když jsem si přečetl Senecu, zjistil jsem s úžasem, že už před 2 000,- lety věděli o světě vše důležité. To přemítání o další sklence vína znám. Dobrý úmysl, že si dám pouze " čtvrtečku " je často potlačen mlsným jazykem !
FEJETON: Jak jsme vědecky rokovali
Jana Vargová 19.12. 08:07
Do programu vašeho příštího kongresu prosím zařadit Analýzu umístění mušlí a klasických záchodových mís. Aby transgenderové nemuseli tápat a stihli obsah svého vylučovacího ústrojí umístit včas. - Díky za další úsměvné čtení.
Holešov
Elena Valeriánová 19.12. 07:36
Aničko, děkuji za tento článek a hlavně za precizní fotografie. Holešov stojí tak trochu ve stínu Kroměříže, přitom má návštěvníkům rozhodně co nabídnout. Byla jsem ve městě dvakrát. Poprvé pouze na zámku na výstavě obrazů Karla Gotta, podruhé na školním výletě U3V. Kromě zámku jsme navštívili také židovskou synagogu a Tebou zmiňovaný kostel, stojí určitě za návštěvu, ukrývá v sobě překvapení. Nemohu prozradit, abych Ti nelezla do zelí. Zřejmě bude pokračování.
S příchodem podzimu je potřeba posílit imunitu
Valerie Polášková 18.12. 23:17
Tak pod tento článek se velice ráda podepíšu. Myslím si, že zvlášť v dnešní době je určitě dobré se o svoji imunitu pořádně starat. Já to třeba dělám tak, že jsem začala doplňovat různé vitamíny, které by mi mohly chybět. A dokonce i nějaké minerály, konkrétně třeba zinek, viz https://zivotavyziva.cz/zinek/ Právě ten je prý skvělý na posílení imunity.
Narodil se nám první pravnouček
Libuše Křapová 18.12. 13:30
Maruško, krásný zážitek , také mne letos potkal. Jen místo pravnuka přibyla vnučka. Přeji tobě, mladé mamince i Bertíkovi v příštím roce hodně štěstí:-)
Jak přežít Vánoce, když jsou poprvé jiné
Martin Vrba 18.12. 10:46
Jak přežít Vánoce bez milované osoby? Co třeba takto? Zavzpomínat na ni i jinak proti všem konvencím, jak jsme se s ní i často zbytečně hádali kvůli naprosto nedůležitým a malicherným věcem a jak nám tím i ubližovala, že nebyla vůbec jen tak svatá a pak se opřít o trvalé pilíře svátků – o televizní pohádky, zavzpomínat si na své dětství, dopřát si tradiční jídla, ale jen v symbolickém množství – tedy bez potřeby prášků proti bolestem a jedlé sody. A pochvalovat si, že se někam vypařil ten zbytečný dárkový shon a nákup zcela zbytečných věcí, že ta tam je konečně ta naprosto zbytečná úklidová mánie – co všechno vždy polovinu těch dřívějších svátků a opravdových hodnot deklasovalo. Zpočátku to třeba bude ještě dřít, ale pak se to snad poddá – nikdo nám s tím nepomůže – jsme na to sami už bez té milované osoby a je to tedy jen naše soukromá věc - žít se přece musí a žádné skoky za milovanou osobou do hrobu nám nepomohou a ještě by nám to mohlo oběma ublížit, přistihnout ji tam inflagranti, jak si i tam užívá s někým jiným. :)
Soumrak nad hradem
Marie Měchurová 18.12. 10:08
Okolí Labe u Ústí pozoruji často z vlaku. Je to jedna z nejkrásnějších krajin, které znám. Střekov se nad ní majestátně tyčí. Fotky jsou zastřené, takové tajemné. Moc hezký příspěvek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.