Přehled posledních diskuzních příspěvků

Oheň

Daniela Řeřichová 14.12. 11:12
Ohně miluji v mnoha podobách, je to pro mne magická záležitost. Bohužel jsem byla přítomna tragickému požáru hotelu naproti našemu domu a od té doby mám velký respekt před živým ohněm. Krásný adventní čas ve světle a se světlem!

Toulky zimní krajinou

Marie Novotná 14.12. 08:49
Hezky jsi se měla, na pejsky si zapomněla ? Už je vidím na fotce , užila sis ,Bertice . Nám to hezky nafotila,o krásu se podělila. Díky.

Počet obyvatel České republiky se snížil

Ivo Patta 13.12. 17:09
Jakou porodnost u PRACUJÍCÍHO obyvatelstva chcete v zemi, ve které Babišova vláda investovala 2 665 000,- Kč za účelem nenarození jednoho dítěte v našich rodinách?! Podrobnosti v auditu státního rozpočtu 2018 na straně 172 v nové knize Ekonomům to myslí černobíle.

Index kvality života: Nejlépe se žije v Říčanech u Prahy, nejhůře v Orlové

Milan Pepo 13.12. 15:45
Já si myslím, že takhle se to hodnotit nedá. Žiji na malé vesnici. Máme tu hospodu, obchod otevřený sedm dní v týdnu. Obecní knihovnu. Poštu nám zrušili, školu jsme zavřeli sami protože pro nedostatek žáků byla neufinancovatelná. Poslední autobus z města přijíždí o půl šesté večer v pátek. První odjíždí v pondělí ráno před pátou. Takže by se řeklo kvalita života nic moc. Ale takhle se to přece hodnotit nedá. Máme tady krásnou přírodu, klid. Relativní bezpečí. Držíme jeden s druhým ( i když by to nebyla česká vesnice, aby se nějaké sousedské škorpení nevyskytlo). Pořádáme různé sportovní a kulturní akce... Takže jaký závěr? Teoreticky jsou obce ( a logicky) podle kritérií uvedených v článku na vyšší úrovni než my. Dostupnost lékařské péče, pracovní možnosti, dopravní dostupnost k větším centrům... A přece lidé z těchto pro život ,,úspěšnějších" obcí často utíkají k nám . :-)

Roku 2021, co nezapomenutelného jsi mi dal?

Zdenka Soukupová 13.12. 13:26
Julie, máte hezký partnerský život. A veselý, to je dobře. Ať vám to vtipkuje. ☺☺☺

Literární koutek č. 10 - Jak napsat román

Věra Ježková 13.12. 12:33
Jendo, tvoje Koutky jsou zajímavé, dobře napsané; jistě si našly hodně mimoíčkových čtenářů. Také jsem ráda, že mi Jan Raška psaní Jazykových koutků svěřil. Něco jsem se při něm i naučila.

Střípky vánočních vzpomínek

Daniela Řeřichová 13.12. 11:23
Vlaďko, děkuji za kouzelné vzpomínání na vánoční rituály. U nás byly podobné, s velkou rodinou, ale s malým betlémem. Věřím, že tví synové si přinesli do dospělého světa i harmonii z dětství, která u vás panovala.

Jednoduchá elegance je styl, který sluší dámám vyššího věku

Margita Melegova 13.12. 10:19
Nositelne az na obrazek 4 a 8, 4 - prilis extra na muj vkus, 8 - pled by mi poslapal dalsi nastupujici co autobusu, trochu ustrihnout nebo prehodit pres dalsi rameno, c. 2 pekne sladene a uz na prvni pohled kvalitni material.

Andělský strom

Daniela Řeřichová 12.12. 19:24
Děkuji za připomenutí smysluplné aktivity. Také přispívám. Děti nemohou za to, jakým rodičům se narodí.

Hudební nástroj kulomet

Martina Růžičková 12.12. 14:08
Zajímavý příběh s hudbou a vaším tatínkem v hlavní roli.

FEJETON: Mejdanová poezie

Daniela Řeřichová 12.12. 09:14
Paráda jako vždy! Totální rým mě nenapadá, ale vaše fejetony mám ráda.

Barevný listopad

Dana Puchalská 12.12. 08:31
Aničko, děkuju za krásné fotografie.

Pohádka pro holčičku

Jana Hošková 12.12. 07:22
Hezké ! Ale kéž by to mohla být pravda a nějaký kouzelník nechal zmizet všechno zlo světa! :-))

Cesta kocoura Pajdy

Daniela Řeřichová 11.12. 13:02
Děkuji za milý kočičí příběh. Je vidět, že Pajda se neztratí.

Vánoce v zahradnictví

Daniela Řeřichová 11.12. 12:14
Naďo, to byla určitě prima dámská jízda a je vidět, že jste si ji užily. Do zahradnictví chodím ráda pro květiny a sazenice, ale santa klausové, skřítci a sobi není nic pro mne.

Procházka předvánoční Prahou

Daniela Řeřichová 11.12. 09:13
Krásné fotky, Alenko! Tyto cesty znám důvěrně.

Na vánoce knihu. Jakou? Přinášíme knižní tipy pro celou rodinu

Daniela Řeřichová 11.12. 09:11
Knihy sice zabírají nejvíc prostoru v našem bytě, ale i letos budou pod stromečkem další, především pro studující vnoučata. Jsme národ čtenářů a to je dobře.

Setkání

Daniela Řeřichová 11.12. 07:37
Nádherné, něco dávného krásného mi to připomíná....

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.