Přehled posledních diskuzních příspěvků
Všude dobře doma nejlépe
Jana Vargová 26.11. 11:32
Paní Marie, hezký článek. A * mělo být 5. Zase jsem šmátrala po displeje ujel mi prst.
Vláda vyhlásila nouzový stav. Covidem se nakazil i prezident Miloš Zeman
Jana Šenbergerová 25.11. 17:11
Nevím, jestli nám bude něco platné rčení: "Lépe pozdě než nikdy". Jsme nepoučitelní.
Fejeton psí
Jitka Hašková 25.11. 09:40
Povídání o psech to je moje. Je vidět Honzo, že je tvůj vynikající parťák. Fotky jsou úžasné. Gratuluji a děkuji.
Když se z nevěsty stane snacha, někdy se změní v potvoru
Vlasta Ledlová 25.11. 08:38
Omlouvám se, ale já bych v dnešní polarizované době raději četla článek o tom, jak spolu mohou dvě ženy vycházet a ne je škatulkovat na hodná x zlá a spekulovat o tom, kdo za to může.
Můj kamarád Honza
Naděžda Špásová 24.11. 12:08
Tak nevím, co k tomu napsat. Pokud je váš kamarád tak samostatný a šikovný, tak by si neměl novou známost hned stěhovat k sobě. Možná, že teď má tu pravou, ale asi si to musí rozhodnout sám.
Všude dobře, doma nejlépe
Daniela Řeřichová 24.11. 09:36
Děkuji za článek, psaný různou optikou. Ten zádrhel na ruském kole musel být hodně nepříjemný, to bych nechtěla zažít.
Co tě baví? Kdo nemá odpověď na tuto otázku, může mít problém zdravě stárnout
Daniela Řeřichová 24.11. 08:32
Patřím mezi ty šťastné, pro které je práce i koníčkem. Každý den přináší nové úkoly, nové akce s mladými lidmi. Nemám čas stárnout.
Konec listopadu
Dalibor Polanský 24.11. 08:14
S tím těšením to není až tak divoké (:-)), ale básnička je hezká. Jen to poslední dvojverší je trochu z rytmu.
Kalendář, který potěší a pomůže
Jana Šenbergerová 23.11. 15:40
V této době převážně špatných zpráv každá dobrá potěší. Ať se pro uvedený nadační fond najde co nejvíce andělů.
Očkovaní proti neočkovaným aneb prozření odpíračky Mrázkové
Anna Potůčková 23.11. 12:21
Odpírači i kdyby 1000x tento článek četli, tak to nepomůže. Určitě by změnili na očkování pohled, pokud by prošli ARO jednotkou
Masarykova vyhlídka v Praze
Daniela Řeřichová 23.11. 10:11
Vyhlídka je opravdu utajená. Byla jsem tam v září a přes stromy se mi nedařilo nic moc nafotit. Ty máš hezké snímky.
Barbara Semenov: Každý má štěstí na dosah, a přesto bývá těžké je najít
Daniela Řeřichová 23.11. 10:05
Děkuji za zajímavý rozhovor se zajímavou dámou, která prokázala velkou odvahu v životních meznících. Gratuluji k vydané knize a přeji, ať si najde hodně spokojených čtenářů.
Vezmi sluchátko a volej
Dalibor Polanský 23.11. 09:11
Co ještě nejde objednat přes sluchátko, či internet ? (:-))
Přirozená krása. Styl, který sluší ženám v každém věku
Danka Rotyková 22.11. 14:16
Občas mi ještě naskočí otázka, proč zrovna já nemám vlasy, které by byly přirozenou okrasou mé osoby, aniž bych o ně nějak více nepečovala. I teď jako sniorka bych uvítala, kdyby se tolik nemastily, případně byly silné a nebo tolik nevypadávaly. Ale pak si hned řeknu, že mám ve vínku asi něco jiného a tím úvaha končí. Moc se mi líbí, když i po šedesátce má žena tolik kvalitních vlasů, že není nucena účes zkracovat. Třeba právě tak, jako ženy na fotkách u tohoto článku.
Senioři se moderních technologií nebojí, říká Tomáš Hubálek z organizace Moudrá sovička
Jiří Dostal 22.11. 07:09
:-) Pěkné a povzbudivé, ještě bych prosil kurz pro mou šílenou kočku Sadie, která se sápe
po ozvučeném notebooku a loví mluvící hlavy. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.