Přehled posledních diskuzních příspěvků
Literární koutek č. 3: Jak psát glosu
Miloslava Richterová 13.11. 11:11
Díky, ráda jsem si přečetla :-)
Odtajnění Fotohádanky zdaleka i blízka
VANDA Blaškovič 13.11. 10:39
Eliška Murasová13.11.2021 10:07
Vando, napsala jsem: "nemusí být jen na dvorku, či doma, ale i na pracovišti, obzvlášť pokud je tam jen chvíli ... :-)" , tedy pokud je tam nově - nové koště dobře mete.. .měla to být jakási nápověda. Ale mě napadlo mě to kvůli malému kousku větévky, co čouhal a spojila jsem s tvými napovědami.
Když je věk výhodou
Blanka Lazarová 13.11. 07:24
Aničko, myslím,že to máš pěkně zařízený. A jestli jsi takto spokojená, tak je to super. Mnozí ti můžou závidět. Jsi příkladem toho, že jaký si to uděláš, takový to máš. Tak ať se daří a zdravíčko slouží.
Toulky Českým středohořím, tentokrát do Hlupic a Bláhova
Alena Švancarová 12.11. 13:37
Zajímavé putování ráda jsem si početla a prohlédla fota.
Většina pečovatelů v domovech pro seniory svou profesí žije a dělá ji dobře, říká Karolína Puttová, projektová manažerka programu D.O.M.A.
Daniela Řeřichová 12.11. 12:43
Držím palce této smysluplné činnosti. Populace stárne a bude čím dál víc potřeba různých forem zařízení pro seniory tak, aby poslední etapu života prožili důstojně.
Nová antivirová rouška - model 2022, je tady.
Hana Šimková 12.11. 09:44
Romane velmi působivé. Potkat Vás potmě, vydám Vám poslední korunu.
Už padesát let chodíme po krásném Schodišti do nebe
Daniela Řeřichová 12.11. 06:38
Děkuji za silnou hudební vzpomínku spojenou s událostmi před 32 lety. Byla jsem v centru dění a jsem za to ráda.
Když je věk výhodou
Anna Potůčková 11.11. 14:08
Soni napsala jsi hezký článek a i s pozvánkou. Doufejme, že si toho důchodu a našeho věku užijeme a najdeme ještě spoustu výhod, které nám náš věk nabízí. Ano, pracovní povinnosti nás moc svazovali a nebyli jsme pány svého veškerého času. Každý z nás minimálně 5 dní v týdnu musel pracovat 8 hodin pro celou naši společnost.
Kde domov můj
Alena Švancarová 11.11. 12:46
Ale no tak,proč tolik nostalgie.Ted v listopadu potřebujeme něco veselého ,dny jsou v tomto období smutné samy o sobě.Mlhy,krátké dny,zima Brrrrrrrrrrrr..............
Fotogalerie: STROMY
Irena Mertová 11.11. 09:09
Také mám ráda stromy. Hezké fotky a článek, i k zamyšlení.
Život je takový, jaký si ho uděláme, říká devětasedmdesátiletý dobrodruh Bohuslav Douša
Hana Čadová 11.11. 08:45
Ano, jaký si život uděláš, takový ho máš. Já jsem nikdy o emigraci neuvažovala. Panu Doušovi přeji hodně zdraví a je dobře, že je stále aktivní.
Zemřel zpěvák Miroslav Žbirka
Anna Potůčková 10.11. 18:50
Vynikající zpěvák, jeho písničky jsem měla a mám ráda. Čest jeho památce a jeho rodině vyjadřuji hlubokou a upřímnou soustrast!
Fotoreportáž: Pojďte se mnou do Štramberku
Daniela Řeřichová 10.11. 17:21
Eleno, děkuji za kouzelné fotografie kouzelného městečka. Byla jsem zde opakovaně před dvaceti lety. Ke Štramberku mají úzký vztah malíři a ilustrátoři Adolf Zábranský a Zdeněk Burian – jeho muzeum stojí za zhlédnutí.
Putování Tichomořím v roce 1995, díl 9: Bora Bora a Tahiti
Daniela Řeřichová 10.11. 14:00
Paní Přibilová, Vaše reportáže se čtou jedním dechem. Děkuji za přiblížení exotického místa prostřednictvím fotografií i zasvěcených informací. Právě nedávno jsem viděla film Voyage de Tahiti s vynikajícím Casselem v roli Gauguina. Těším se na Váš další příspěvek.
Všímavost nebo mindfulness jako všelék na bolesti světa? Někomu pomáhá, ale nepřeceňujme ho
Jiří Dostal 10.11. 13:00
:-) :-) Madam nedávné české kultury Viola Fischerová má v Hrabalově knížečce "Inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet" pomníček sentencí "...Je možno chápat nevíru jako nerozlišující pozornost" Časy se mění a z nerozlišující pozornosti se stala spíše pozornost rozlišující a s jinačí vírou. Duchovní outěcha
nám podsune i potřebu hrnců... :-)
Nerudní řidiči autobusů aneb doma je doma
Anna Potůčková 10.11. 08:34
Tak něco podobného se mě stalo toto pondělí. Jela jsem autobusem do sousedního města a měla jsem jen 200korunovou bankovku. Když mě řidič vracel peníze tak mě při tom sdělil, že vrací jen do 4násobku ceny jízdenky. Asi je to zkrátka jejich folklor.....
"Přehnaný" odpočinek neprospívá sportování
Martina Růžičková 9.11. 20:33
Vtipné vyprávění. Pobavilo. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.