Přehled posledních diskuzních příspěvků

Odtajnění Fotohádanky zdaleka i blízka

VANDA Blaškovič 13.11. 10:39
Eliška Murasová13.11.2021 10:07 Vando, napsala jsem: "nemusí být jen na dvorku, či doma, ale i na pracovišti, obzvlášť pokud je tam jen chvíli ... :-)" , tedy pokud je tam nově - nové koště dobře mete.. .měla to být jakási nápověda. Ale mě napadlo mě to kvůli malému kousku větévky, co čouhal a spojila jsem s tvými napovědami.

Když je věk výhodou

Blanka Lazarová 13.11. 07:24
Aničko, myslím,že to máš pěkně zařízený. A jestli jsi takto spokojená, tak je to super. Mnozí ti můžou závidět. Jsi příkladem toho, že jaký si to uděláš, takový to máš. Tak ať se daří a zdravíčko slouží.

Toulky Českým středohořím, tentokrát do Hlupic a Bláhova

Alena Švancarová 12.11. 13:37
Zajímavé putování ráda jsem si početla a prohlédla fota.

Většina pečovatelů v domovech pro seniory svou profesí žije a dělá ji dobře, říká Karolína Puttová, projektová manažerka programu D.O.M.A.

Daniela Řeřichová 12.11. 12:43
Držím palce této smysluplné činnosti. Populace stárne a bude čím dál víc potřeba různých forem zařízení pro seniory tak, aby poslední etapu života prožili důstojně.

Milý Ježíšku...

Alena Vávrová 12.11. 10:22
A já se přidávám. Hani - dobrý!

Nová antivirová rouška - model 2022, je tady.

Hana Šimková 12.11. 09:44
Romane velmi působivé. Potkat Vás potmě, vydám Vám poslední korunu.

Už padesát let chodíme po krásném Schodišti do nebe

Daniela Řeřichová 12.11. 06:38
Děkuji za silnou hudební vzpomínku spojenou s událostmi před 32 lety. Byla jsem v centru dění a jsem za to ráda.

Když je věk výhodou

Anna Potůčková 11.11. 14:08
Soni napsala jsi hezký článek a i s pozvánkou. Doufejme, že si toho důchodu a našeho věku užijeme a najdeme ještě spoustu výhod, které nám náš věk nabízí. Ano, pracovní povinnosti nás moc svazovali a nebyli jsme pány svého veškerého času. Každý z nás minimálně 5 dní v týdnu musel pracovat 8 hodin pro celou naši společnost.

Kde domov můj

Alena Švancarová 11.11. 12:46
Ale no tak,proč tolik nostalgie.Ted v listopadu potřebujeme něco veselého ,dny jsou v tomto období smutné samy o sobě.Mlhy,krátké dny,zima Brrrrrrrrrrrr..............

Hádanka zdaleka i blízka

Hana Šimková 11.11. 09:31
Vando vypadá to jako nějaké látky

Fotogalerie: STROMY

Irena Mertová 11.11. 09:09
Také mám ráda stromy. Hezké fotky a článek, i k zamyšlení.

Život je takový, jaký si ho uděláme, říká devětasedmdesátiletý dobrodruh Bohuslav Douša

Hana Čadová 11.11. 08:45
Ano, jaký si život uděláš, takový ho máš. Já jsem nikdy o emigraci neuvažovala. Panu Doušovi přeji hodně zdraví a je dobře, že je stále aktivní.

Zemřel zpěvák Miroslav Žbirka

Anna Potůčková 10.11. 18:50
Vynikající zpěvák, jeho písničky jsem měla a mám ráda. Čest jeho památce a jeho rodině vyjadřuji hlubokou a upřímnou soustrast!

Fotoreportáž: Pojďte se mnou do Štramberku

Daniela Řeřichová 10.11. 17:21
Eleno, děkuji za kouzelné fotografie kouzelného městečka. Byla jsem zde opakovaně před dvaceti lety. Ke Štramberku mají úzký vztah malíři a ilustrátoři Adolf Zábranský a Zdeněk Burian – jeho muzeum stojí za zhlédnutí.

Putování Tichomořím v roce 1995, díl 9: Bora Bora a Tahiti

Daniela Řeřichová 10.11. 14:00
Paní Přibilová, Vaše reportáže se čtou jedním dechem. Děkuji za přiblížení exotického místa prostřednictvím fotografií i zasvěcených informací. Právě nedávno jsem viděla film Voyage de Tahiti s vynikajícím Casselem v roli Gauguina. Těším se na Váš další příspěvek.

Všímavost nebo mindfulness jako všelék na bolesti světa? Někomu pomáhá, ale nepřeceňujme ho

Jiří Dostal 10.11. 13:00
:-) :-) Madam nedávné české kultury Viola Fischerová má v Hrabalově knížečce "Inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet" pomníček sentencí "...Je možno chápat nevíru jako nerozlišující pozornost" Časy se mění a z nerozlišující pozornosti se stala spíše pozornost rozlišující a s jinačí vírou. Duchovní outěcha nám podsune i potřebu hrnců... :-)

Nerudní řidiči autobusů aneb doma je doma

Anna Potůčková 10.11. 08:34
Tak něco podobného se mě stalo toto pondělí. Jela jsem autobusem do sousedního města a měla jsem jen 200korunovou bankovku. Když mě řidič vracel peníze tak mě při tom sdělil, že vrací jen do 4násobku ceny jízdenky. Asi je to zkrátka jejich folklor.....

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.