Přehled posledních diskuzních příspěvků
Krásný, ale strašidelný byt a prověrka přátelství
Daniela Řeřichová 5.11. 11:11
To je smutný příběh, bohužel někdy trauma z dětství ovlivňuje celý život. Asi bych kamaráda ve štychu nenechala a zkusila ho vyhledat.
Dušičky
Jana Šenbergerová 5.11. 09:53
Zdenko, děkuji nejen za článek, ale hlavně za fotografii. Když jsem ji uviděla ve FD, vzpomněla jsem si, že jsem na takovém hřbitově musela být. Ve vzpomínkách jsem došla ke Kouřimi, kde jsem byla jen jednou na rodinném srazu. Prošli jsme město a přilehlé okolí. Moc se nám tam líbilo. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli se nemýlím. A ejhle, odpověď je tady.
Mají se měnit parfémy s věkem?
Jana Šenbergerová 5.11. 09:36
Patřím do skupiny třetí, zde neuvedené. Parfumerie běžně nevyhledávám. Jsem konzervativní i v tom, že mám odjakživa ráda vůně lehké, svěží, které jsem si zařadila pod pojem "kyselé". Sladké, těžké zemité a orientální nesnáším a nevidím žádný důvod něco na tom měnit jen kvůli věku. Dost mi vadí, když se ve výtahu nebo dopravním prostředku nedá dýchat. Na to jsou expertky Polky a Rusky.
Lockdown zatím nehrozí, ale například na lyže pouze s dokladem o bezinfekčnosti
Zdenka Soukupová 4.11. 12:51
Ach jooo... Už to trvá moc dlouho, tenhle děsný covid, a konec v nedohlednu. Na hory nejezdím, tak se mě opatření netýkají. Doufám, že ti lyžaři budou zodpovědní a provoz na horách bude alespoň trochu "normální". Přeju to lyžařům, vlekařům, hoteliérům a všem ostatním.
Zuzana (63): Ztráta manžela byla impulsem pro můj nový život
Helena Štěpánková 4.11. 09:36
Přeji vám, abyste prožívala s vaším novým partnerem samé hezké chvíle.
Všechno jak má být
Marie Měchurová 4.11. 09:10
Je mi 73 a ještě pořád mi nedošlo, že jsem stará. Osobně si myslím že po sedmdesátce už to stáří je, ale mozek to nechce akceptovat. Energii i optimismus mužů rozdávat - tak jaképak stáří.
Téma dne: Hroby, hřbitovy
Naděžda Špásová 3.11. 13:19
Elen, plně tě chápu, pokud někde při svých toulkách narazím na hřbitov, jdu se tam podívat. Vandalové mě taky dokážou vytočit. Zrovna dneska jdeme na Střekovský hřbitov, jsem zvědavá, jestli se tam něco změnilo. Foť všechno, nikomu to nejde tak dobře, jako tobě a když myslím nikomu, tak to myslím naprosto upřímně. :-)
Procházka po naučné stezce Veselské pískovny
Vladislava Dejmková 3.11. 11:15
Lidé by si měli vážit takovýchto krásných míst. Děkuji za zprostředkování.
Po čtyřicítce se lidé cítí být mladší, než jsou ve skutečnosti
Dana Divišová 3.11. 09:59
Zajímavý článek. Taky jsem vždycky říkala kolegyním, že se cítím o mnoho mladší. Pocitově. A pořád si tak připadám. Nemluvím o vzhledu, o potížích, čas nezastavíme..nedávno moje dcera přivedla na návštěvu spolužačku ( po deseti letech). Snacha hned tvrdila, že vypadá na 50 (je jí 42) a mě zase připadlo, že vypadá mladší než snacha. Hodnocení je ryze subjektivní. Doporučení je věkem se nezabývat, je to jen číslo.
Podzimní Víťova rozhledna a Buková hora
Vladislava Dejmková 3.11. 07:18
Hned bych se tímto krajem prošla, ale musím si najít něco blíž...
Když se to podaří
Naděžda Špásová 2.11. 13:28
Chci jen napsat, že tato rozhledna je trochu jiná, než ta u Malečova. Společné mají jen to, že jsou obě dřevěné. To jen pro pořádek. Děkuji za pochopení. NŠ
Když je věk výhodou
Jan Zelenka 2.11. 11:38
Věrko, vyjadřuješ přesně i moje pocity. jako dítě jsem uvažoval podobně. Toto je moc dobré téma na nejrůznější úvahy.
Literární koutek č. 1
Jana Šenbergerová 2.11. 09:50
Dobrý počin. Když nemůžeme něco dostat z hlavy, je dobré se z toho "vypsat". Možná i proto je v současné literatuře tolik hororů. Naštěstí i knih povznášejících, protože se nás nedotýkají jen věci strašné, ale i krásné. Pěkně to pan Bílek napsal a já už se těším na celý seriál.
Bude to ještě horší. To je důvod, proč si týraní lidé bojí říct o pomoc
Helena Štěpánková 2.11. 09:34
Je to smutné, že se něco takového děje. Na jedné straně ty lidi, kteřé jsou terčem týrání, chápu,, že se bojí o tom mluvit, ale pokud nenáhlásí násií na policii, nebo se nesvěří třeba někomu blízkému, tyrana se jen tak nezbaví. Ale ono se to lehce píše, nechtěla bych se v takové situaci ocitmout.
Český Stonehenge – Úvaly u Prahy
Jana Šenbergerová 2.11. 09:31
Zajímavá procházka po místech, kam se stěží dostanu. Kdoví, jak to bylo s tím anglickým Stonehengem. Někdo si řekl a uskutečnil a my si teď lámeme hlavu proč a k čemu. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.