Přehled posledních diskuzních příspěvků

Plánujete rekonstrukci kuchyně a koupelny? Tyto tipy se vám budou hodit

František Klapal 29.9. 23:27
Tak to máte pravdu! Takové tipy se opravdu hodí. :-) Právě na předělávku kuchyně se teď chystáme. To víte, stará paneláková kuchyně. Už by si to opravdu zasloužila. Je to ale běh na dlouhou trať. Dlouho jsme na to šetřili. Našetřeno už teď naštěstí máme a teď zrovna vybíráme novou linku. Manželce se hodně líbí jedna, kterou mají na https://www.hmnabytek.cz/kuchyne/ Já bych si představoval něco trochu jiného, ale asi ustoupím. Přecejen tam bude trávit více času ona, než já.

Spokojenost přichází kolem šedesátky. Platí to i pro způsob, jakým bydlíme

Věra Ježková 29.9. 11:40
Zatím je šedesátka docela fajn. A bydlím pořád stejně už přes 40 let.

Řevnice 2021 - moje malá premiéra

Zuzana Pivcová 29.9. 10:44
Díky za bezvadný, třebaže stručný příspěvek. Je v něm řečeno vše. A jsem ráda, že se akce líbila i novým lidem. Honzova fotka je super. Jasně, lidičky, tady je to na povel! I takový milý dobrovolný sraz! :-D :-D

Litoměřický knižní festival

Martina Růžičková 29.9. 09:06
Hezká reportáž z akce v knihovně i rodinné oslavy. K autorskému úspěch ještě jednou blahopřeji.

Další z řady mých trapasů

Hana Šimková 28.9. 12:57
Velmi trapný článek. Nikdo u očního lékaře nevstává z lavice, ale sestra se vždy sehne. Pokud chcete zaujmout tím, jaký jste nebezpečný borec, tak toto se vám hodně nepovedlo.

Moje aktivní léto: Carpe diem s překvapením rok „poté“, aneb, všechno zlé je pro něco dobré.

Hana Řezáčová 28.9. 10:23
Paní Caklová, ať vám vydrží zdraví a obdivuhodná kondice nejméně do stovky! A mezi námi - záclony jsem před léty zrušila, na parapetech máme různé pičičandy :-) - je to hezké a je plno světla (a já mám o práci míň) ...

Ženám se líbí muži v uniformách. Často toho využívají podvodníci, přes sociální sítě okrádají hlavně seniorky

Dana Hošková 28.9. 09:03
Ano, americký důstojník či manažér ve významné funkci, na fotce ohromný sympaťák. Informace o něm prakticky žádné, mezi přáteli pouze několik fotek žen... Nechápu, jak někdo může ještě naletět. Měla jsem Facebook snad přes deset let. Před dvěma týdny si na mě někdo vytvořil falešný profil. Žádal po lidech, které jsem měla mezi přáteli, telefonní čísla a dále si s nimi mým jménem psal. Jedna naletěla a odeslala jakýsi kód. Přišla o 600 Kč u telefonního operátora. Ačkoliv to není moje vina a falešné profily (prý byly čtyři) se podařilo úspěšně zablokovat, FB jsem zrušila. Na jednu stranu je mi to líto, protože s jeho pomocí jsem našla několik ztracených přátel ze studií, občas jsem získávala zajímavé informace, dívala se na krásné koncerty ze zámku v Kostelci nad Orlicí atd atd. Chybí mi i Messenger, který je na FB vázáný. Než ale riskovat, že se mi něco podobného stane potřetí (poprvé to bylo asi před pěti lety), raději jsem za FB udělala definitivní tečku. Upozornění pro ty, co tam jsou: dejte si pozor, na co klikáte, čemu dáváte like. Zřejmě stačí kliknout na pěkný obrázek a máte zaděláno na problém. Takže nejen pohlední důstojníci...

První podzimní odpoledne

Martina Růžičková 28.9. 08:34
Moc hezké místo. Pro pohodu na podzimním sluníčku jako stvořené. :-)

Setkání v Řevnicích

Marie Seitlová 27.9. 13:24
Soni, děkuji za další krásnou vzpomínku na Řevnice.

Staré Splavy podruhé

Alena Tollarová 27.9. 12:51
Asi nestačily dorůst od minula :) Potřebovalo by zapršet. Líbí se mi ta kamenná hlava - já vidím želvu, dobrý úlovek.

Léta pionýrská 2

Věra Ježková 27.9. 10:31
Jendo, hezké pokračování. V naší rodině nikdy nikdo nebyl členem žádné strany. Otec pocházel ze silně religiózní příbramské rodiny, ale moc se to na něm neprojevovalo. Jako dítě jsem chodila do kostela často – i na vesničce u Příbrami, kde jsem trávila prázdniny. Do kostela ráda zajdu i dnes.

Letní soutěžení na portále i60. Jak to všechno dopadlo? Tady jsou vítězové

Daniela Řeřichová 27.9. 09:47
Gratuluji z celého srdce všem oceněným za jejich bezvadné příspěvky slovem i obrazem. Na dálku tisknu ruce mé favoritce Daně Onderkové za láskyplný článek Prodej zmrzliny.

Řevnice 2021

Jarmila Komberec Jakubcová 27.9. 08:17
Ali moc hezky napsáno Sraz v Řevnici se moc povedl. Fotky super.

Vlny

Daniela Řeřichová 27.9. 07:37
Krásné, ano, voda je životodárná.

První boj o lásku

Daniela Řeřichová 27.9. 06:51
Moc hezké, děkuji. Prožívám podobné úsměvné situace s již dospívajícími vnoučaty. Vážím si té důvěry.

Starobní důchody se zvýší v průměru o 805 korun, rozhodla vláda

Jitka Caklová 26.9. 17:22
Blíží se volby, tak proč ne. Je to jeden krok dopředu, a s mezikrokem, dva kroky zpět. V mém případě po zvýšení budu mít o 747.- Kč více. Za elektřinu mi navýšili zálohy pro rok 2021/22 o 550 Kč.- a o avizovaném rapidním zdražování potravin raději nemluvě :-( Ale což, nějak bylo a nějak určitě bude :-)

Jazykový koutek 12

Zuzana Pivcová 26.9. 12:37
Díky, Věrko, tak tady mám mezery. Ne v "a", ale v "nebo". Pak také v těch ustálených spojeních typu "ber kde ber", tak tam bych čárku určitě vrazila. Také překvapeně hledím na ty tzv. modální částice, např. škoda že nepřišel. Rovněž bych napsala čárku, inspirována spojkou že. Prima, aspoň tu mám studium pro týnské večery. :-D

Emigrant

Daniela Řeřichová 26.9. 10:35
Gratuluji, dle anotace to vypadá na velmi silný příběh.

Ohlédnutí za setkáním v Řevnicích

Jaroslava Handlová 26.9. 09:40
Majko, hezky jsi všechno zdokumentovala. Bylo to opět další bezvadné setkání se samými příjemnými lidmi. Majko a Mirku ráda se s vámi i dalšími pohodovými íčkaři setkám znovu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.