Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nechceme válku, stojíme za Ukrajinou!

Marie Měchurová 4.3. 12:03
Honzo, Tobě i celé redakci MOC DĚKUJU

Přemyšl

Jan Zelenka 4.3. 11:12
Bohužel Přemyšl neznám, ani jeho historii. Jen Krakov. Do Polska jsem se nedostal. Historie lidstva je především historií válek. Je vůbec náš civilizační pokrok pozitivním faktem?

Výlet, jak se patří

Alena Švancarová 4.3. 10:09
Velmi děkuji za fota z Tisských skal.Do Tisé jsem jezdila na prázdniny,měla jsem tam příbuzné.Před Sněžníkem jsem focená už coby nastávající maminka.Určitě to byl hezký výlet pro Vás.

Co bude dál?

Daniela Řeřichová 4.3. 09:19
Milá Vando, ráda se pod tuto výzvu podepisuji. Jsem v centru dění a vlna solidarity mě připomíná promptní reakci pomoci při zemětřesení v Arménii roku 1988 nebo při povodních 2002. I dnes lidé pomáhají dle svých možností. Náš spolek spolupracuje na produkci kulturních akcí, na nichž se pro Ukrajinu vybralo již hodně peněz. Když vidím ty empatické mladé, ale i starší lidi, tak věřím, že arogance moci nemůže zvítězit.

Drobné kurzivky všedních dnů 3

Jana Šenbergerová 3.3. 16:42
Smutné časy vždy vynesou na hladinu života vzpomínky na ty hezké. Díky za všechny, které máme.

Mám ráda kuchařské knihy - LXVII. díl

Vladislava Dejmková 3.3. 08:16
U nás doma teď frčí kysané zelí, ale každá inspirace je dobrá. Mám ráda ty mladé hlávky zelí, s nimi se dá vykouzlit ledacos.

Tři přání z pohledu jedné seniorky

Petr Adámek 2.3. 09:40
Ta tři přání jsou asi tak stejně reálná jako ta předchozí.

Vzal jsem si dnes prášek? Mnoho lidí má zmatek v předepsaných lécích

Václav Soukup 2.3. 09:38
Bez týdenního rozdělovníku léků bych byl ztracený !

Rhodos - ostrov slunce

Daniela Řeřichová 2.3. 09:24
Hezký článek, bohužel jsem na Rhodosu nebyla, musí tam být krásně.

Holešovice II

Naděžda Špásová 1.3. 09:58
Ahoj Věrko, zase jsi mě potěšila, některá místa si pamatuju. Naše škola byla a snad pořád je v Jablonského ulici. Moc hezké fotky. :-)

Šedivý mrak

Blanka Lazarová 1.3. 08:33
Moc pěkná básnička. Je mi smutno a doufám, že se vyčasí.

Samota a osamělost. Rozdílné pojmy, které bývají zaměňovány

Věra Ježková 1.3. 08:12
Souhlasím. Už jsem se zde o tom několikrát zmínila. Samota může být příjemná. Jsem ráda sama. Ovšem jen do určité míry. Osamělost je zlá. Nejvíc osamělá jsem byla v době dvou lockdownů.

Jakou si vybrat kabelku pro každodenní nošení?

František Klapal 1.3. 01:30
Já jsem si dal za cíl, že právě nějakou kabelku koupím manželce jako dárek. Vybrat tu správnou ale teda nebylo vůbec lehké. Řídil jsem se podle té, kterou nosila předtím a žádnou podobnou se mi nikde nedařilo najít. Nakonec jsem teda našel trochu jinou, ale v podobném stylu tady: https://www.kabelka.cz/produkty/kabelky-a-tasky/ Zkusil jsem objednat a ženě se moc líbila. Dokonce byla i o něco větší, než ta předchozí.

Marta - den po dni

Jan Zelenka 28.2. 23:40
Začátek děje mi unikl, takže neznám souvislosti. Ale stylisticky je to dobře zvládnuté. Možná by prospělo, nedávat do jedné kapitoly tolik různých dějů. Kvůli orientaci. A spádu děje. Ale nechci vám do toho mluvit.

Lidé, kteří vždy věří v lepší zítřky. Jsou chytří nebo naivní?

Jiří Dostal 28.2. 14:30
:-) Kontrast optimismu a pesimismu je umělá konstrukce, podstata tkví ve schopnosti člověka nakládat s úspěchem či průserem, ve schopnosti žít neobjektivně za všelijakých okolností nadějí či beznadějí. Logicky vzato říká optimista, že hůř už být nemůže, a pesimista kontruje, že může. Po generace se to říká obráceně, takže... :-)

Už jednou viděné není nemoc!

Václav Soukup 28.2. 10:29
To je dobře, že si užíváte dokaď to jde. Já měl dlouhou dobu schované lahve whisky a koňaků pro lékaře, ale už jsem jednu otevřel a večer " trochu spaluji červíky " .

Nad hlavou mi proletěl hvězdný vláček

Zuzana Pivcová 27.2. 15:24
Jani, někdy takové úkazy jsou a je jedno, jak si to kdo vykládá. Děkuji.

Holešovice I

Naděžda Špásová 27.2. 12:23
Věrko, v Holešovicích jsem strávila čtyři roky, chodila jsem tam na oděvku, do Dělnické jsme chodily na tělocvik.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.