Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sedmdesát let na trůnu. Alžběta II. je nejdéle vládnoucím monarchou v historii britského impéria
Granda Nekonata 6.2. 09:02
obdivuji ji, je nesmírně zodpovědná a sebedisciplinovaná, neměla a nemá to lehké
FEJETON: Panebože, je tu menší reklamace!
Jana Vargová 6.2. 08:38
Po delší době jsem se zase dostala ke zdejšímu čtení, a v pravou chvíli. Díky za další skvělou zábavu. Mimochodem, kdesi jsem četla, že tehdy v nebi karty neznali.
4. únor 2022 - pololetní prázdniny
Daniela Řeřichová 5.2. 11:24
Děkuji za hezký článek a fotografie míst, která neznám.
Moje nejtajnější přání
Vlasta Ledlová 5.2. 08:47
Aleno to je prima nápad. Já bych si ale nejdřív musela pořídit nového manžela a k němu pak i tu druhou manželku a to je trochu nesnadná práce. A tak si po sobě budu i nadále uklízet sama a možná v duchu tajně snít, že třeba všichni chlapi nejsou stejní….
NÁVRATY 1 - Oči mrtvých lásek
Alena Velková 4.2. 13:28
Je to hezky napsané, ale dýchá z toho smutek...ten doléhá v té poslední divné době na hodně z nás a počasí také mnoho optimismu nepřináší, ale máme tu naději, že za měsíc už bude hřát sluníčko, tak ten únor nebo spíš úmor ještě vydržíme a bude zase dobře:-))
Pohlednice pro paní Miladu
Daniela Řeřichová 4.2. 10:46
Už hledám pohlednici, to je sympatický nápad.
Moje dětství, hudba a máminy písničky
Jitka Hašková 4.2. 09:30
Krásně jsi to sepsala a přidané jsou bezvadné. Děkuji.
Dlouhá cesta do Maroka
Jan Zelenka 3.2. 18:39
Václave, arabský svět trochu znám, se ženou jsme projeli pár států a život tam se nedá s naším vůbec srovnávat. Ale je to vždy zajímavé poznání.
Co s našimi játry udělá alkohol a obezita?
Jiří Dostal 3.2. 13:00
:-) Jeden z detailů údělu "každým okamžikem smrti blíž". :-)
Konec omezení pro neočkované. Vstup do restaurací, sportovních i kulturních zařízení bude možný bez certifikátů
Antonín Nebuželský 3.2. 11:51
Pokud nepojedeme třeba do Drážďan...
Jak jsem se naučila lyžovat
Hana Rypáčková 3.2. 08:41
Zojo, já tvůj příběh znám z vyprávění, ale jsem moc ráda, že jsi se zase k nám přidala. Sice jsem pátrala, zda to je nový článek ...Pobavilo mne to. Ty, taková lyžařka...
Mé písničky
Věra Ježková 3.2. 07:55
Helo, tak to je poprvé, kdy se mi podařilo někam dát šest hvězdiček, aniž bych se o to snažila. Přeju ti je. :-)
Olympijská tipovačka o Raškovku
Jana Šenbergerová 2.2. 19:58
Díky za novou příležitost. Už jsem se jí chytila a zatipovala si jen tak od boku. Ta "tvoje" čepice je moc hezká, taková česká. :-)
Babi, tohle nesmíš dělat! Přehnaná péče příbuzným škodí
Olga Škopánová 2.2. 11:34
Jak najít tu hranici kdy pomoci a kdy ne?
Coubertin měl pravdu: není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
Martina Růžičková 2.2. 08:42
Bezvadně napsáno. :-) Nadchl mě citát pana Horníčka, který jsem neznala. To kdyby tak šlo opravdu udělat... Taky už si větrám v mozkových závitech a chystám se zúčastnit.
Domácí horor
Jana Jurečková 1.2. 23:59
Napínavý příběh. Já bych tam asi nešla se podívat. Neměla bych odvahu. Vzpomínám si na sledování krimi filmů. Šla jsem se vždy podívat, jestli mám zamčené hlavní vchodové dveře. To pro jistotu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.