Přehled posledních diskuzních příspěvků
Babi, tohle nesmíš dělat! Přehnaná péče příbuzným škodí
Olga Škopánová 2.2. 11:34
Jak najít tu hranici kdy pomoci a kdy ne?
Coubertin měl pravdu: není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
Martina Růžičková 2.2. 08:42
Bezvadně napsáno. :-) Nadchl mě citát pana Horníčka, který jsem neznala. To kdyby tak šlo opravdu udělat... Taky už si větrám v mozkových závitech a chystám se zúčastnit.
Domácí horor
Jana Jurečková 1.2. 23:59
Napínavý příběh. Já bych tam asi nešla se podívat. Neměla bych odvahu. Vzpomínám si na sledování krimi filmů. Šla jsem se vždy podívat, jestli mám zamčené hlavní vchodové dveře. To pro jistotu.
Zemřel Radko Pytlík, znalec Haškova díla a dalších českých spisovatelů
Dana Puchalská 1.2. 14:46
Ano, dožil se krásného věku. RIP.
Tento způsob letošní zimy zdá se mi poněkud nešťastným
Jana Hošková 1.2. 11:28
Hezky napsáno. Už jsem sice byla dnes na odchodu z íčka, ale ráda jsem si váš článek přečetla.
Stručně řečeno - je nás na té planetě už moc, a to delší dobu. Bohužel, to je smutná pravda. A ničíme ji, to bezesporu. Teď použiju to slovo, které nemám ráda: JAKOBY ten současný virus věděl, co dělá...:-((
Cher - If I could turn back time
Václav Soukup 1.2. 08:20
Znám dobře ten klip ! Vystihla jste to perfektně. Nás na vojnu jezdili bavit " poněkud opelichané celebrity ", , tak jsme zůstali i díky " bromu v čaji " klidní a neteční.
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád
Jiří Dostal 1.2. 08:06
:-) Přítel je má představa o něm. :-)
Bulovka bude mít asistenty onkologické péče
Miloslava Richterová 31.1. 18:50
Tak tohle je moc dobrá zpráva.
Kalifornie snů a skutečností – poslední zastavení na cestě Tichomořím v roce 1995
Zuzana Pivcová 31.1. 14:47
Mockrát děkuji jako obvykle. Je to pro mě vzdálený kus planety, i když v LA žije nějaká vzdálená příbuzná, nikdy jsme se neviděly.
I starší muž může vypadat dobře. Ale musí se sám trochu snažit
Jiří Dostal 31.1. 09:58
:-) :-) Muž je starý, jak vypadá před holením, žena po umytí (líčidel)... :-) :-) Vousatý aforismus
Moje oblíbená zpěvačka: Hana Hegerová
Daniela Řeřichová 31.1. 09:08
Maruško, děkuji za článek. Hanu Hegerovou s dcerou milujeme a občas si zazpíváme Lásku prokletou.
Australian Open zná své vítěze, pohár pozvedly i Krejčíková se Siniakovou. A kdo vyhrál tipovačku?
Daniela Řeřichová 30.1. 17:06
Gratuluji!
FEJETON: Ať žijou Horáčková a Stehlíková!
Milan Pepo 30.1. 13:11
Hmmm... nevím co jste si vymyslel, ale Horáčková se Stehlíkovou vod nás ze vsi se prej poznaly. Alespoň mi to tvrdily v poledne před kostelem. Jo... a Stehlíková si vás prej nechala synovcem vygůglovat. Zatím prej jen zjistila , že jste jako malej trhal mouchám křidýlka a v první třídě spolužačce splách do wc strouhátko na tužky. Jo ...a prej to mušíte bejt vy, protože jeden Tomáš Polák je profesorem na ňáký univerzitě a ten by se k tomu nesnížil a druhej Tomáš Polák už desátým rokem sedí za krádež krabice lentilek. Ale nemám to prej nikomu říkat, maximálně ženskejm v konzumu a chlapům v hospodě. Jinak ani muk! ;-)
Jeden můj obyčejný den
Jindra Hubačová 30.1. 12:13
Moc prima povídání, opět veselé, pobavilo. Za hvězdy se omlouvám a přidávám**********Děkuji.
Chtěli byste bydlet v Praze? 3 tipy na byty, jež stojí za to
Valerie Polášková 29.1. 14:34
To vypadá skvěle. :) Já jsem teda hodně ráda za to, kde bydlíme. Jedná se sice o starší byt (dům je z první republiky) ale je dost prostorný, což nám úplně vyhovuje. Přestěhovali jsme se sem nedávno, takže to ještě nemáme úplně zabydlené. Zrovna před pár dny jsem řešila co s podlahami. Jsou tu totiž parkety a dost od nich jde zima. Přemýšlela jsem tedy, že asi zkusím koupit nějaké takové ty kusové koberce. Dívala jsem se, že pěkné mají třeba tady: https://www.vesna.cz/kusove-koberce
Vždyť jíme každý den!
Daniela Řeřichová 29.1. 08:10
Říká se, že se jí i očima, tak jsem si teď pochutnala. Zajímavé recepty, možná něco vyzkouším. Pefektní fotografie!
Co dělat, aby byl každý den zábavný a zároveň produktivní?
Miloslava Richterová 28.1. 13:44
Pěkné. Uvařit si něco dobrého také není špatné, jen s tou společnou kávou bych zatím počkala.. Četba je super, ale mám ráda papírové knížky :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.