Přehled posledních diskuzních příspěvků

Počet obyvatel České republiky se snížil

Ivo Patta 13.12. 17:09
Jakou porodnost u PRACUJÍCÍHO obyvatelstva chcete v zemi, ve které Babišova vláda investovala 2 665 000,- Kč za účelem nenarození jednoho dítěte v našich rodinách?! Podrobnosti v auditu státního rozpočtu 2018 na straně 172 v nové knize Ekonomům to myslí černobíle.

Index kvality života: Nejlépe se žije v Říčanech u Prahy, nejhůře v Orlové

Milan Pepo 13.12. 15:45
Já si myslím, že takhle se to hodnotit nedá. Žiji na malé vesnici. Máme tu hospodu, obchod otevřený sedm dní v týdnu. Obecní knihovnu. Poštu nám zrušili, školu jsme zavřeli sami protože pro nedostatek žáků byla neufinancovatelná. Poslední autobus z města přijíždí o půl šesté večer v pátek. První odjíždí v pondělí ráno před pátou. Takže by se řeklo kvalita života nic moc. Ale takhle se to přece hodnotit nedá. Máme tady krásnou přírodu, klid. Relativní bezpečí. Držíme jeden s druhým ( i když by to nebyla česká vesnice, aby se nějaké sousedské škorpení nevyskytlo). Pořádáme různé sportovní a kulturní akce... Takže jaký závěr? Teoreticky jsou obce ( a logicky) podle kritérií uvedených v článku na vyšší úrovni než my. Dostupnost lékařské péče, pracovní možnosti, dopravní dostupnost k větším centrům... A přece lidé z těchto pro život ,,úspěšnějších" obcí často utíkají k nám . :-)

Roku 2021, co nezapomenutelného jsi mi dal?

Zdenka Soukupová 13.12. 13:26
Julie, máte hezký partnerský život. A veselý, to je dobře. Ať vám to vtipkuje. ☺☺☺

Literární koutek č. 10 - Jak napsat román

Věra Ježková 13.12. 12:33
Jendo, tvoje Koutky jsou zajímavé, dobře napsané; jistě si našly hodně mimoíčkových čtenářů. Také jsem ráda, že mi Jan Raška psaní Jazykových koutků svěřil. Něco jsem se při něm i naučila.

Střípky vánočních vzpomínek

Daniela Řeřichová 13.12. 11:23
Vlaďko, děkuji za kouzelné vzpomínání na vánoční rituály. U nás byly podobné, s velkou rodinou, ale s malým betlémem. Věřím, že tví synové si přinesli do dospělého světa i harmonii z dětství, která u vás panovala.

Jednoduchá elegance je styl, který sluší dámám vyššího věku

Margita Melegova 13.12. 10:19
Nositelne az na obrazek 4 a 8, 4 - prilis extra na muj vkus, 8 - pled by mi poslapal dalsi nastupujici co autobusu, trochu ustrihnout nebo prehodit pres dalsi rameno, c. 2 pekne sladene a uz na prvni pohled kvalitni material.

Andělský strom

Daniela Řeřichová 12.12. 19:24
Děkuji za připomenutí smysluplné aktivity. Také přispívám. Děti nemohou za to, jakým rodičům se narodí.

Hudební nástroj kulomet

Martina Růžičková 12.12. 14:08
Zajímavý příběh s hudbou a vaším tatínkem v hlavní roli.

FEJETON: Mejdanová poezie

Daniela Řeřichová 12.12. 09:14
Paráda jako vždy! Totální rým mě nenapadá, ale vaše fejetony mám ráda.

Barevný listopad

Dana Puchalská 12.12. 08:31
Aničko, děkuju za krásné fotografie.

Pohádka pro holčičku

Jana Hošková 12.12. 07:22
Hezké ! Ale kéž by to mohla být pravda a nějaký kouzelník nechal zmizet všechno zlo světa! :-))

Cesta kocoura Pajdy

Daniela Řeřichová 11.12. 13:02
Děkuji za milý kočičí příběh. Je vidět, že Pajda se neztratí.

Vánoce v zahradnictví

Daniela Řeřichová 11.12. 12:14
Naďo, to byla určitě prima dámská jízda a je vidět, že jste si ji užily. Do zahradnictví chodím ráda pro květiny a sazenice, ale santa klausové, skřítci a sobi není nic pro mne.

Procházka předvánoční Prahou

Daniela Řeřichová 11.12. 09:13
Krásné fotky, Alenko! Tyto cesty znám důvěrně.

Na vánoce knihu. Jakou? Přinášíme knižní tipy pro celou rodinu

Daniela Řeřichová 11.12. 09:11
Knihy sice zabírají nejvíc prostoru v našem bytě, ale i letos budou pod stromečkem další, především pro studující vnoučata. Jsme národ čtenářů a to je dobře.

Setkání

Daniela Řeřichová 11.12. 07:37
Nádherné, něco dávného krásného mi to připomíná....

Sám doma a opilý. Počet lidí, kteří pijí alkohol o samotě, se zvýšil

Granda Nekonata 10.12. 13:01
Podívejme se na to z lepší stránky :-D Řádí pandémie? Proč se šlechta málokdy ve středověku nakazila při epidemii cholery? Protože pila jen alkohol :-D (pozor-nadsázka). Člověk se nediví, že lidi při té nekončící masáži sahají po špuntu anebo větrníku anebo cvičí a trénují jako o život.

Fotoreportáž: Retro Vánoce

Daniela Řeřichová 10.12. 11:10
Milá paní Marie, Vaše články mě vždy vezmou za srdce. I když se osobně neznáme, mám pocit, že jsme si hodně blízké. Děkuji Vám za dojemné vzpomínky na prožitý čas. Neměla jste jednoduché dětství, ale zůstala ve Vás láska, již jste byla obklopena. To je dar napořád. Přeji Vám požehnané svátky Vánoční a radost, kterou sdílíte a posíláte dál. Fotografie jsou pozoruhodné zejména v detailech – také jsem měla panenku v kroji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.