Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kalendář na rok 2022. Jaké fotografie v něm tentokrát budou?
Jitka Hašková 7.11. 19:23
Prima fotky, už se těším na kalendář.
Kdy je seniorský věk výhodou?
Marie Měchurová 7.11. 13:28
Vladislavo, tak to máme stejné zájmy. Mám diplom z fotografování z U3V, podzim a zimu bez háčku a jehlic si nedokážu představit, anglicky se učím už 30let a zálibu v psaní jsem našla hlavně tady na íčku. Tak ať se Vám daří na všech frontách!
Úsměv pro bosou stařenku
Jan Zelenka 7.11. 11:20
I takový je bohužel dnešní život. Moc pěkný článek!
Dopisování XII
Irena Mertová 7.11. 09:05
Moc hezké, už mi vaše veršování scházelo :-). Tak hlavně hodně zdraví!
Pohár J.B. Kingové ovládly Rusky, naši tenisovou tipovačku paní Jiřina Urbánková
Jiří Hudeček 6.11. 21:50
Gratuluji vítězkám a redakci za krásnou tipovačku.
Paní kolegyně, to musíte přepsat
Zuzana Pivcová 6.11. 20:21
Myslím, že stylem psaní v sobě nezapřete novinářku, což myslím pozitivně. A některé vzpomínky mi poněkud připomínají moje. Díky.
Digitální nemoci trápí čím dál více lidí. Patří mezi ně myšitida i tabletové rameno
Granda Nekonata 6.11. 10:02
výborný článek, díky
Krásný, ale strašidelný byt a prověrka přátelství
Daniela Řeřichová 5.11. 11:11
To je smutný příběh, bohužel někdy trauma z dětství ovlivňuje celý život. Asi bych kamaráda ve štychu nenechala a zkusila ho vyhledat.
Dušičky
Jana Šenbergerová 5.11. 09:53
Zdenko, děkuji nejen za článek, ale hlavně za fotografii. Když jsem ji uviděla ve FD, vzpomněla jsem si, že jsem na takovém hřbitově musela být. Ve vzpomínkách jsem došla ke Kouřimi, kde jsem byla jen jednou na rodinném srazu. Prošli jsme město a přilehlé okolí. Moc se nám tam líbilo. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli se nemýlím. A ejhle, odpověď je tady.
Mají se měnit parfémy s věkem?
Jana Šenbergerová 5.11. 09:36
Patřím do skupiny třetí, zde neuvedené. Parfumerie běžně nevyhledávám. Jsem konzervativní i v tom, že mám odjakživa ráda vůně lehké, svěží, které jsem si zařadila pod pojem "kyselé". Sladké, těžké zemité a orientální nesnáším a nevidím žádný důvod něco na tom měnit jen kvůli věku. Dost mi vadí, když se ve výtahu nebo dopravním prostředku nedá dýchat. Na to jsou expertky Polky a Rusky.
Lockdown zatím nehrozí, ale například na lyže pouze s dokladem o bezinfekčnosti
Zdenka Soukupová 4.11. 12:51
Ach jooo... Už to trvá moc dlouho, tenhle děsný covid, a konec v nedohlednu. Na hory nejezdím, tak se mě opatření netýkají. Doufám, že ti lyžaři budou zodpovědní a provoz na horách bude alespoň trochu "normální". Přeju to lyžařům, vlekařům, hoteliérům a všem ostatním.
Zuzana (63): Ztráta manžela byla impulsem pro můj nový život
Helena Štěpánková 4.11. 09:36
Přeji vám, abyste prožívala s vaším novým partnerem samé hezké chvíle.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.