Přehled posledních diskuzních příspěvků

Domácí kočka

Irena Mertová 31.10. 10:06
To je moc hezká kočička.

FEJETON: Dámy prominou…

Libuše Křapová 31.10. 09:39
Bezva další počteníčko :-) Mně nevadí, že není žádný múzák přes vaření. Doma máme vaření rozdělené - někdy vařím já, občas ten můj. A i bez filozofie, fantazie či dalších pohnutek si to jeho vaření naprosto užívám. Vím, že se dobře najím a mám volno. Dělám si to, co mne baví a zajímá. (Nebo se bohužel musí udělat. Třeba úklid domácnosti.)

Dnes

Anna Potůčková 31.10. 07:21
Dano, básen velmi zdařilá a kéž bychom se cítili mladí ve svém stáří a nic nás nebolelo.

Vercajk v cajku? Rakovina prostaty je u mužů největší hrozbou, jděte na Movember prohlídku

Jana Šenbergerová 30.10. 18:28
Ač žena, mohu potvrdit, že prevence může ušetřit spoustu problémů nejen mužům samotným, ale i jejich ženám.

Zámek Hradec nad Moravicí

Daniela Řeřichová 30.10. 12:03
Moc hezké, děkuji. Byli jsme kdysi dávno, myslím, že se mnohé změnilo k lepšímu.

Je stáří dar?

Daniela Řeřichová 30.10. 09:35
Paní Marie, děkuji za Vaši laskavou moudrou úvahu. Ztotožňuji se s Vaším mottem: Sklízím, co jsem zasela. I já mám kromě své rodiny po krvi také rodinu po srdci - ty, které jsme si během života vybrali ze své vůle a oni nás.

Kouzla obzorů

Jitka Hašková 29.10. 19:10
Krásná báseň. Díky.

Když je věk výhodou

Zuzana Pivcová 29.10. 14:12
Je to realistický a přitom velmi osobně citlivý pohled na život v další fázi, moc se mi to líbí a děkuji.

Tak dlouho chodil se džbánem pro ego, až na starobu zůstal sám

Martin Vrba 29.10. 13:52
To je ale příběh spíše z minulého století, dnes už to i jinak na světě letí. Emancipace žen je to, o co tu dnes běží. A tak, co si smutného mohla dříve prožít jen žena, tak dnes už i muž si smí na vlastní kůži také prožít.

Prestižní sídlo firmy: Vsaďte na virtuální kancelář

František Klapal 29.10. 13:39
O virtuálních kancelářích už jsem slyšel. Jednu dobu jsem nad tím také přemýšlel, ale nakonec jsem od toho upustil. Povedlo se mi totiž najít prostor v jedné budově, který je pro sídlo mé firmy úplně ideální. Jen teda bylo potřeba pár věcí upravit. Například venkovní vybavení tam nebylo vůbec žádné, to jsem nakonec musel dokoupit, konkrétně z https://www.ajprodukty.cz/kancelare-a-zasedaci-mistnosti/venkovni-vybaveni/463539.wf

Nové koště dobře mete

Hana Šimková 29.10. 12:34
To je ale nápad, že já blbec na to nepřišla.

Halloween

Dalibor Polanský 29.10. 09:11
Hezky složená obava z možného.

Dušičky nebo Halloween? Dýně je symbol, který rozděluje společnost

Jana Šenbergerová 29.10. 09:01
Mám ráda čas dušičkový i dýňový. Nějakým Halloweenem si ho určitě nenechám zkazit. Ten není povinný, tak koho baví, ať ho má. Vždycky žasnu nad vynalézavostí těch, kteří se zdobením dýní a jejich využitím v kuchyni i mimo ni zabývají. Ať žijí Dušičky! :-)

Očím chybí během podzimu denní světlo. Na co je dobré dbát, abychom jim ulevili?

Vladislava Dejmková 28.10. 16:35
Co se týká očí, jsem dost opatrná. Celý pracovní život jsem trávila pŕed obrazovkou počítače a částečně ještě trávím. Oční cvičení praktikuji, i když v méně sofistikovanější podobě. Zkrátka občas od počítače vstanu, dojdu si k oknu a dívám se na jiné vzdálenosti. I postavení obrazovky ve vztahu ke zdrojům světla hraje důležitou roli. Brýle mám multifokální, na čtení a na počítač. Mnoho let stále dvě dioptrie. Tak snad se mi péče o vlastní oči docela daří. Není nadto si dobré věci občas připomenout.

Povídání o piniové šišce a mýtu o stvoření světa

Daniela Řeřichová 28.10. 11:22
Piniová šiška je např. ve funerálním umění symbolem nesmrtelnosti, proto ji často vidíme na náhrobcích.

Kladu si otázku – kdy je věk vlastně výhodou?

Věra Ježková 28.10. 09:31
Uvažovala jsem podobně. Článek už mám připravený, ale přednost bude mít ještě jiný.

Neprozradí

Marie Měchurová 28.10. 08:01
Tak to je ta pravá poesie!! Krásné....

Nostalgická

Eva Mužíková 27.10. 23:24
Dalibore, povedené milé veršování.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.