Přehled posledních diskuzních příspěvků
Podzimní soutěžení na portále i60
Hana Práglová 20.10. 07:43
Děkuji za skvělé nápady. Opět se budeme mít nač těšit.
Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, Mynáři
VANDA Blaškovič 19.10. 12:40
Ivano, máte pravdu, to co tam ten triumvirát na Hradě vyvádí je do nebe volající, padesátá léta jako vyšitá. Snad už jim přistřihnou křidélka, nebo raději je rovnou vykopnou. Pane Vácho, perfektně napsaný článek!
Odpočinek přestal být přirozenou součástí života. Lidem chybí, ale nevědí to
Jiří Dostal 19.10. 08:22
:-) :-) To je téma, to je téma, to nás pámbu trestá, že se nemodlíme a dny sváteční pěkně nesvětíme, k tomu mi stará první žena záviděla, když jsem jako pravidelný
domácí pradlen a žehlič u těchto prací odpočíval a promýšlel svoje témata. :-) :-)
Nedbalá elegance. Ideální styl pro dámy vyššího věku
Dana Hošková 18.10. 08:50
Ono jde asi i o to, kde se žena pohybuje. Půjdu-li večer do divadla, obléknu si něco elegantního a obuji lodičky. Přes den po městě běhám v kalhotách a bundě či svetru podle sezóny. I bunda může být pěkná a elegantní. Do noblesních kaváren nechodím. Modely na fotografiích nejsou špatné, mohou být inspirativní hlavně pro ženy z Prahy či jiného velkoměsta.
Jak na to s Českou bankovní asociací? Co je to bankovní identita a jak ji používat
Vladislava Dejmková 18.10. 07:16
Bankovní identitu mám a párkrát jsem ji použila. Zpočátku jsem si myslela, že bude "jedna bankovní identita" použitelná obecně. Ale teď banky postupně nabízejí každá "tu svou". Jak to tedy přesně funguje?
Naše čtenářka a také modelka ve finále soutěže Dáma roku 2021
Jitka Hašková 17.10. 17:17
Zjistila jsem, že když kliknu na možnost podívat se na další soutěžící, tak vidím všechny soutěžící a mohu ještě pro Jitku Mošovskou hlasovat, což jsem učinila. Na ten večer jet do Počernic nemohu. Budu jí držet palce, aby vyhrála.
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ XII
Jana Kollinová 17.10. 12:27
Přeji vám splnění i dalších přání včetně vyřčeného přání přátelství. Kdo má tutéž možnost, přeji ,aby uchopili příležitost "za pačesy:" :-)
Podzimní vůně z kuchyně
Jarmila Fialová 17.10. 11:48
Není to o tom, že by se měnily chutě podle ročního období, spíš je to o tom, co zahrádka nebo obchod dá. Teď je sezóna dýní, tak třeba vařím s dýní špagetovou, chuť bych na ní měla i na jaře, ale to jí těžko seženu.
FEJETON: Jak jsem vzal Káju do divadla
Daniela Řeřichová 17.10. 07:10
Děkuji za další parádní fejeton.
Jazykový koutek 16
Jan Zelenka 16.10. 13:10
Je dobře, že na nás vybíráš jen ty nejzákladnější příklady. Už takhle mám z toho skoro depku. Holt, budu muset psát pomaleji a víc u toho přemýšlet.
Jan Přeučil: Humor je kartáč, který smazává všechny pavučiny ze srdce
Eva Mužíková 16.10. 12:23
Krátké, všeříkající. Už delší dobu uvažuji, že také využiji našeho nádherného bazénu. Jen se rozhoupat...
Fotoreportáž - "Noc s fotografem" Jindřichem Štreitem na zámku v Holešově
Naděžda Špásová 16.10. 11:14
Je vidět, že se pan fotograf věnuje různým etnikům. Fotky se ti povedly.
Zvažujete předčasný odchod do důchodu? Zjistěte, jestli na něj máte vůbec nárok
Antonín Nebuželský 15.10. 16:31
Neuvažuji. Již šestnáct let pobírám. Jen se bojím, abych pobíral i nadále...
FEJETON: Prezident je zdráv, v úvéence se skrývá před Fialou
Marie Měchurová 15.10. 13:40
Je to jako absurdní divadlo. Nevěřím vlastním uším a očím. Jak někdo může tak zneužívat nemocného člověka.
Móda, jak jsme ji, my dívky, znaly
Vladislava Dejmková 15.10. 07:24
Ano, bylo to tak. V naší rodině naštěstí byla spousta "švadlenek", takže se leccos ušilo či přešilo doma. Mě osobně ty přešívané věci občas štvaly, nechtěla jsem je nosit, ale stejně jsem neměla na výběr. Nakonec jsme se se sestrou naučily šít samy a šily si i šatičky do tanečních. V životě se mi to pak hodilo, ušila jsem toho opravdu spousty. A nejen pro sebe. A přinášelo mi to i určité uspokojení, že to dokážu.
Vyzkoušejte nejsavější vložky na trhu. Pomohou zůstat v suchu celou noc
Eva Mužíková 14.10. 20:10
Je dobře, že jsou takové výrobky na trhu k dostání. Určitě umožní lidem kteří inkontinencí trpí, zpříjemnit život.
O lidské duši
Marie Faldynová 14.10. 19:24
Zajímavá úvaha. Prvních čtyřicet let jsem žila bez Boha a dalších třicet let žiju s Bohem. Tak mám co porovnávat. V situaci, kdy se půlka národa bojí očkování a druhá půlka národa se bojí neočkovaných, kteří přenášejí Covid, se opravdu spoléhám na Boha. Všechna nebezpečí vyloučit nedokážu - a ani nemusím. Jen Bůh ví, jak dlouho mne bude potřebovat na tomto světě. A nemám se zas tak úžasně, abych se netěšila do přítomnosti Pána Ježíše. Každé ráno děkuji Bohu za to, že jsem schopná se o sebe postarat. Mám kde bydlet, co jíst a co na sebe. Je to málo nebo ne? Na to Bible odpovídá: "Vzdal ode mne šálení a lživé slovo, nedávej mi chudobu ani bohatství! Opatřuj mne chlebem podle mé potřeby, tak abych přesycen neselhal a neřekl: "Kdo je Hospodin?" ani abych z chudoby nekradl a nezneuctil jméno svého Boha." V Bibli je mnoho principů, které se vyplatí znát a dodržovat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.