Přehled posledních diskuzních příspěvků
Malá železniční fotoreportáž
Jan Zelenka 15.9. 11:34
Moc pěkné, Věrko. Fotky vyvolávají vzpomínky. Léta jsem jezdil na Masaryčku, většinou s párou, nebo červeným motorákem, kde byla uprostřed ještě kamna na uhlí.
Fotoreportáž: Setkání v Hradci Králové
Daniela Řeřichová 15.9. 09:40
Aničko, již jsem nedočkavě vyhlížela tvou fotoreportáž z Hradce Králové. Děkuji za průvodní slovo a pěkně okomentované fotografie, které jsou vždy na vysoké úrovni. Bohužel, mně účast nevyšla, tak se pokochám touto cestou.
Simona Stašová: Všechno dělám na doraz
Martina Růžičková 15.9. 08:37
Moc děkuji za článek. Simona Stašová je moje oblíbená herečka.
Pozitivní myšlení vždy nevede k úspěchu. Skrývá se za ním manipulace a byznys
Dana Hošková 14.9. 13:51
Dobrý a pravdivý článek.
Holduj tanci, pohybu
Jaroslava Handlová 14.9. 11:00
Danielo, díky za přenesení příjemné atmosféry zajímavé akce sem mezi čtenáře. Fotky dobře vystihují veselou náladu i milé setkání.
Zahrada Čech 2021 - fotoreportáž
Věra Ježková 14.9. 09:18
Soni, díky za hezkou fotoreportáž. Já jsem byla v areálu Zahrady Čech jen jednou krátce, když jsem čekala na Jendu, až absolvuje očkování.
Naposled
Eliška Murasová 14.9. 09:13
Krásné... vyvolalo vzpomínku na úžasnou knihu Největší z pierotů.
Udělám si to sám a lépe. Kutilství je fenomén napříč generacemi
Zdenka Jírová 14.9. 00:59
Něco vyrobit si sám, je asi touha lidí ve všech dobách. Ženy ve středověku vyšívaly krásné gobelíny, kterým se obdivujeme dodnes, ty chudé si tkaly plátno na košile. Vzpomínám si na své dětství, které jsem prožívala v 50. letech minulého století. Dostali jsme byt bez příslušenství, tak tatínek sám vyrobil kotel na ohřívání vody, sehnal vanu a z velké chodby, kterou přepažil, udělal koupelnu. V době, kdy nebylo nic k sehnání, si poradil. Později vyrobil pro maminku i elektrickou pračku. Nebyl vyučený řemeslník, dělal šoféra, ale uměl všechno.
Modelkám to ve Ville Pellé slušelo
Daniela Řeřichová 13.9. 20:19
Ano, slušelo to modelkám i přítomným íčkařkám, a především ve Ville Pellé vládla báječná atmosféra. Děkuji za promptní reportáž.
Vypravte se za vůní benzínu do nového automuzea Svět Škodovek
Dana Puchalská 13.9. 12:53
Muzeum určitě stojí za prohlídku.
Vodní nádrž Fláje
Daniela Řeřichová 13.9. 09:11
Naďo, nebyla jsem a dávám ti za pravdu, že místo a stavba jsou mimořádně zajímavé, děkuji.
Fejeton: Velkou cenu Monzy vyhraju!
Helena Štěpánková 13.9. 07:51
Vtipné. Dovedu si to představit. Manžel často upoval dětem a pak vnoučatům dárky, se kterými si pak sám hrál. Byly to různé vláčky, modely letadel, i ta autodráha.
Papuchálek (Puffin) svá hnízdiště opustil, polární záře však na mne mrkla
Daniela Řeřichová 13.9. 07:32
Nádherné fotografie. Island byl kdysi náš sen, neuskutečněný, tak jsem se díky vám podívala dnes.
Divadlo Ungelt zahájilo novou sezónu ve velkém stylu
Jana Šenbergerová 12.9. 15:50
Divadlu Ungelt přeji úspěšnou sezonu. Kdyby nebylo tak daleko, určitě by mě svým repertoárem oslovilo.
Jak jsme pěstovali superpotraviny aneb Moje aktivní léto
Naděžda Špásová 12.9. 11:42
Aleno, opět to nemá chybu, jak ty to děláš? My máme taky zahradu, v pronájmu, moc se na ní nepředřeme. Je tam jíl, takže zelenina nic moc a i to mi vždycky něco sežere. :-)
Židovské ceremoniální předměty
Jitka Hašková 12.9. 09:47
Děkuji, je to velmi zajímavé. Nějak jsem asi přehlédla co je to havdala. Děkuji za doplněk.
Jazykový koutek 10
Jitka Hašková 12.9. 09:40
Díky moc, je to prima, připomněla jsem si některé nejasnosti.
Akce v Lánově
Zuzana Pivcová 11.9. 14:10
Velmi oceňuji, když jsou děti vedeny tak, aby vnímaly ty s handicapem jako plnohodnotné bytosti. Děkuji.
Rozpínací svetr je nejlepší kamarád pro blížící se podzim
Jitka Hašková 11.9. 10:57
Nevím proč nepoužíváte český výraz vesta. Je mi 77 let a vždycky jsme tomu tak říkali. Překlad slova kardigan=vesta, jsem angličtinářka. Vesta může být s dlouhými rukávy, s krátkými i bez rukávů. Nelibí se mi zavlékání anglických výrazů do češtiny a mylně si myslím, že by novináři měli jít příkladem. Dnes ráno jsem slyšela v čro2, že se organizují swapovací veletrhy - přeloženo veletrhy s vyměňováním věcí, tím je méně odpadu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.