Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje nezapomenutelné prázdniny – zahraniční brigáda

Naděžda Špásová 31.8. 14:41
Myslím, že tohle bych nedala, na brigádu o prázdninách jsem jezdila jako vedoucí do pionýrského tábora, tam byla taky sranda. :-)

Chcete poznat Hradec Králové na vlastní oči?

Zuzana Pivcová 31.8. 10:59
Vlaďko, je to opravdu moc hezká, přátelská nabídka. Já ale budu v té době stále ještě v jižních Čechách, takže se zúčastnit nemohu. Věřím, že řada lidí pojede. Děkuji za nabídku. Hradec je určitě zajímavý a stojí za prohlídku.

Předpověď na ZÁŘÍ podle znamení zvěrokruhu

Věra Ježková 31.8. 09:30
Irčo, velice povedené. Pobavila jsem se. :-)

Babička zapomíná. Jak poznám, že jde o Alzheimera?

Irena Mertová 31.8. 08:30
Zažila jsem člověka, u kterého jsme byli zvyklí na takové projevy svérázného "humoru" a provokování, že jsem si vůbec nevšimli, že se již jedná o demenci. A mě již několikrát napadlo, jestli bych to poznala sama na sobě?

Moje bláznivé léto aneb Kdo je kdo?

Daniela Řeřichová 30.8. 09:24
Moc hezké, děkuji. Měli jsme také malou zoologickou zahradu, ale hady jsem domů nepustila.

Spokojený zákazník autosalonu

Jana Šenbergerová 29.8. 10:26
Líbí se mi tento styl rýmování i témata ze života. Povedené jako vždy.

Jazykový koutek 8

Jitka Hašková 29.8. 10:19
Věro, moc děkuji, nebyla jsem si jistá s psaním číslovek. Vynikající shrnutí.

Fotoreportáž: Abstinenční příznaky

Jana Hošková 28.8. 09:17
Krásné fotky z mého rodného kraje, Naďo ! Kdybych tak mohla přiletět a projít se s vámi ! Z fotek dýchá klid a pohoda. Ráda jsem se prošla alespoň takhle virtuálně. :-)) Roudníky neznám, ale při zpracovávání rodokmenu jsem zjistila, že jedna větev mých příbuzných pocházela z Roudníčku. Jak vidno podle jmen, v Krušnohoří i pod horami se kutalo všude :-))

Kávička, dortíček, sklenička... Mladí lidé hospodaří jinak než senioři

Olga Škopánová 28.8. 07:55
Moje dcera mi odpověděla, když lidi nebudou utrácet tak jiní lidé nebudou mít co jíst.

Kardiologové: pomalé tempo očkování nahrává dalším mutacím

Milan Milan 27.8. 21:57
No nevím. Na Novinkách se dnes (27.8.) sděluje, že současná skvělá covidová situace zemí V4 podle odborníků, (těch samých z nichž někteří ještě před pár měsíci blouznili o tisících mrtvých a blábolili o TEČCE za covidem po očkování) je dána vysokou dávkou promořenosti, kdežto země s vysokou proočkovaností tj. Izrael, V. Británie je na tom násobně hůře. Těch samých odborníků kteří neustále meditují o nějakém hodnotě či čísle hladiny protilátek, což navozuje dojem že přednášky o systému fungování imunity těla nějak zapomněli......

Moje aktivní léto: Soutěžní

Anna Potůčková 27.8. 18:08
Dobrý nápad. Kdo rád soutěží, tak čeká na příležitost a je jedno čeho se týká. Soutěže jsou od toho aby nás pobavily, něco se třeba dověděly a aby jsme se nenudily. A také abychom nechali pracovat své mozkové závity.

O řece

Daniela Řeřichová 27.8. 09:11
Děkuji, také se ráda vracím do míst, kde jsem prožila něco silného. V takové chvíli se prolíná nostalgie s realitou. Život plyne dál jak ta řeka.

Mgr. Ing. Bc. Rychlokvaška, MBA

Jana Kollinová 26.8. 13:15
Po přečtení příspěvku nevím, kam autorka po zveřejnění několika příběhů chce akademická vzdělání zařadit.

Šikovní a zodpovědní. Takoví jsou senioři ve vztahu k internetu. Na rozdíl od mladých

Elena Valeriánová 26.8. 12:07
Na rozdíl/ Narozdíl? V tomto případě se nejedná o spřežku, ale o klasické podstatné jméno, které je doplněno předložkou na. Spisovná je tedy v češtině pouze varianta na rozdíl.

Zemřela herečka Zdenka Procházková

Daniela Řeřichová 26.8. 11:25
Děkuji za rozhovor, který představuje paní Zdenku takovou, jaká byla až do předloňského roku – šarmantní, vzdělanou, aktivní. Čest její památce.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.